miehen orgasmi ahdas pillu

Orkkuja olen kyllä saanut naimalla muutamille aikaiseksi. Yksi erikoisempi tapaus minkä nyt muistan, oli sellanen joka turposi mukavasti, suorastaan kiristyi mutta vain suulta.

Ovatko he huomanneet eroa kun ovat jumpanneet normista napakkaan. Tämän paikan naiset kertovat itsestään paljon kun eivät kommemtoi mitenkään asiaan.. Nyt tiedät mitä etsiä. Ehkä hieman vaikea vastata tuohon sinun kysymykseesi kun en ole avioliiton aikana vieraissa juossut eikä tosin ole tarvettakaan joten en tiedä olenko löysä tai jotain muuta kun noita kommenteja on niin vähän.

Lapset olen tehnyt tosin sektiolla joten niiden löysentävää vaikutusta ei ole. Mieheni on mielestäni varustukseltaan normi suomalainen mies ja eipä tuo ole minua miksikään höröksi haukkunut päinvastoin ollut tosi tyytyväinen kun on niin "ihana pimppi". Vai onko se sitten miesten tapa kehua naisensa tavaraa? Yleinen käsitys lienee, että lasten saaminen väljentää paikkoja.

No, minulla oli taannoin hoitosuhde naiseen, jolla oli kolme lasta. Ja tämän naisen pillu oli aivan järjettömän tiukka ja liukas: Tämänkaltainen pillu naisella, joka tosissaan haluaa antaa kaikkensa sängyssä ja nai kun viimeistä kertaa … Luojan kiitos että olen saanut kokeilla hänenlaistaan naista. Tuskin toiste törmään samanlaiseen. Kokemuspohjani ei ole kamalan laaja, noin 20 naista, mutta kukaan ei ole ollut lähelläkään hänen tasoaan.

Juttelimme joskus asiasta, hän kertoi treenaavansa säännöllisesti geishapalloilla. Suosittelen vilpittömästi kaikille naisille. Itse olen ihan normaalikalulla varustettu. Milloin olet menettänyt neitsyyden ja minkäikäisen naisen kanssa? Oletko koskaan ollut neitsyen naisen kanssa? Naisen elin kun sattunesta syystä on kuitenkin tehty joustavaksi, ja jos vielä laitetaan liukkautta mukaan niin Etenkin jos nainen saa orgasmin, liukkaus sen jälkeen aivan oma luokkaansa.

En ole ikinä tavannut naista jolla olisi jotenkin liian väljä, suurin ero tiukkuuden tunteessa on kuinka liukas pillu on. Mutta kyllä sen tuntee jos naisella ilolihakset kunnossa joskus täytyy vaimoa toppuuttaa että älä puristele noin paljon.

Ei taida väljiä pilluja ollakkaan. Syynä voi olla se, että kalusi ei ole kovin tuntoherkkä esim. Toinen juttu on sitten se, että pillunhan ei kuulu ollakaan mikää mielettömän tiukka, vaan ideanahan juuri on se, että se on kostea ja liukas. Naisena en tosiaankaan tykkää, että mies työntyy sisään liian aikaisin, kun olen kuiva, koska sellainen ei-liukuva työntö ei tunnu hyvältä. Jos olet naisen anatomiaan perehtynyt, niin pimpsan kuuluu olla liukas.

Kun nainen kiihottuu kunnolla, niin varsinkin ennen kunnon orgasmia saattaa nainen saada ejakulaation lue naisen ejakulaatiosta vaikka wikipediasta tai muualta netistä , jolloin nestettä ja kosteutta on vaikka kuinka paljon. Teeskentely tapahtuu nimenomaan yhden yön jutuissa.

On siis mahdollista, että vaikka kalusi koko on hyvä, niin pelkkä in-out -työntely ei aiheuta naisessa orgasmia, koska: Tällöinkin valtaosa orgasmin saavista naisista ei saa orgasmia pelkästään panemalla, ellei sitten kulli kosketa klitorista painaminen, hankaaminen.

Jos jätät kaiken muun pois sessiosta, niin nainen ei välttämättä pääse edes lähellekään omaa orgasmiaan. Kokeilepa joku kerta tehdä niin, että annat naiselle ensiksi orgasmin ja panet häntä vasta sitten.

Tai niin, että esimerkiksi kädellä tai suulla saatat hänet laukeamispisteeseen ja vasta sitten työnnyt häneen. Tai niin, että yhdynnän aikana hierot hänen klitoristaan. Valitettavan moni on hankkinut seksioppinsa pornoleffoista, joissa naisen nuolenta 10 sekuntia, puolilöysän kalun läpsyttely peppua vasten ja sperman ruiskautus kasvoille saa naisen voihkimaan orgasmin kourissa Tuollainen on satua, ei tosielämää!!!

Monella naisella on sellainen fysiologinen ominaisuus, että kun oma orgasmi alkaa olla lähellä, niin kohdun pohjukka muodostuu "pallomaiseksi" joka tarkoittaa sitä, että naisen keho valmistautuu vastaanottamaan miehen sperman. Tällöin pallomainen muoto pidättelee spermaa kehossa pidempään, vaikka nousisi seisomaankin, koska emättimen runko-osa orgasmin voimasta turpoaa. Jos naisella on tällainen normaali rakenne, niin minusta olisi aika typerää kuvitella, että nainen on jotenkin "epämuodostunut" tai "löysäpilluinen" vain siksi, että hänen kehonsa toimii evoluution parhaaksi katsomalla tavalla.

Voisiko syynä epärealistisiin odotuksiisi olla se, että käteen vetäessä tai tekovaginaa käyttäessäsi saat puristusta koko matkalle haluamallasi tavalla? Tuhannet kiitokset nimimerkille nainen vastaa. Joku rullaa sen kasaan, puristaa niin lujaa kuin pystyy ja hammastahnaa tursuaa joka paikkaan. Paitsi että tahna tursuaa kehosi herkimmästä paikasta ja se tuntuu mahtavalta. Mieti hetkeä, jolloin sinulla on ollut tosi paha pissahätä. Kuten vaikka automatkalla, kun olet tajunnut että pissattaa mutta sinun on pitänyt odottaa tunti seuraavalle pysähdyspaikalle.

Siellä löytyy viimein vessa. Muista tuo helpotuksen tunne, ja kerro se tuhannella. Se sama tunne, jonka saat rystysten naksuttelusta. Mutta se tuntuu koko kehossa. On kuin veitikkasi olisi tehty hattarasta. En tiedä, kuulostaako tämä mitenkään järkevältä, mutta se oli ensimmäinen asia jota ajattelin. Se tuntuu samalta, kuin silloin kun menee ensin porealtaasta jäätävään altaaseen ja sitten takaisin porealtaaseen. Se tuntuu vähän samalta kun pitkään ollut kipsi otetaan pois.

miehen orgasmi ahdas pillu Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Vai onko se sitten miesten tapa kehua naisensa tavaraa? Syynä voi olla se, että kalusi ei ole kovin tuntoherkkä esim. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Hänellä itsellään oli melko suuri ja yhdyntä teki aina aluksi hieman kipeää. Tuon jälkeen kun mies tulisi pois ja työntyisi uudelleen, niin tapahtuisi uudelleen se venymisen aiheuttama nautinto, ja niin edelleen.

Tuosta kalustani vielä että vaikka se ei ole kookkain niin se seisoo kivikovana eikä räjähdä silmille minuutissa eikä kahdessakaan. Mielestäni tuo "luiron" lyhyys tai pituus ei kovin paljon vaikuta tiukkuuden tuntuun.

Itse tapasin naisen jolla oli se ns. Tämä ihme, liukaskin kuin mikä, se ikäänkuin kiipesi vartta pitkin, puristellen ja imien munaa sisäänsä. Mahdottoman tiukalta tuntui, aluksi vaati hiukan totuttelua kun pakkas tulemaan aika herkästi. Totuttelujen jälken alkoivatkin sitten oikein juhlat. Anatomiassakin lienee eroavaisuuksia mutta jos lihaksisto timmissä kunnossa niin a'vot, kyllä tuntuu tiukalta.

Ihmeen kokenut , Kylläpä oot näemmä lottovoiton saannu. Jos miehet sais ison patukan sillä että jaksais jumpata niin veikkaan ettei olis kovin montaa joka ei olis nuorena pistäny timmiin itteään. Toisaalta aika surullista kuulla että naiset eivät vaan jaksa tehdä asialle mitään.

Ilmeisesti tuo jumppaus koskee myös synnyttäneitä? Eikö tollanen 14 - 17 ole normi suomalainen patukka isoilla miehillä muutenkin? Oletko Rekku, itse törmännyt napakkaan tapaukseen vai paineletko peruspimperoa Mielestäni miehen kalun koko ei vaikuta naisen pimppalihasten kuntoon.

Ikä tuntuu vaikuttavan, ja tietysti se, onko synnyttänyt. Voisi kuvitella, että löysän pimpsan naiminen tuntuu samalta kuin naisista tuntuu, jos mies panee löysällä munalla. Tiukka pillu tuntuu yhtä hyvältä kuin kova kalu. Olisiko tämä pätevä vertaus? Mulla on tullut vastaan erittäin tiukkoja pimpsoja pari vähän liiankin tiukkaa alta kaksikymppisenä ja niin löysiä, että kun ne kastuivat kunnolla, ei tahtonut muna sisällä pysyä, vaikka mitä teki.

Vaihtelua on hyvin paljon. Ite olen tärmännyt juuri näihin ´loiskuviin´ tapauksiin lähinnä. Pari sellaista olen myös tavannut jotka ovat kehaisseet itseään timmiksi mutta puristus on tuntunut alussa lähinnä pillunsuulla mutta sekin on kadonnut kun rentoutuminen ja kosteus on tullut peliin. Orkkuja olen kyllä saanut naimalla muutamille aikaiseksi. Yksi erikoisempi tapaus minkä nyt muistan, oli sellanen joka turposi mukavasti, suorastaan kiristyi mutta vain suulta.

Ovatko he huomanneet eroa kun ovat jumpanneet normista napakkaan. Tämän paikan naiset kertovat itsestään paljon kun eivät kommemtoi mitenkään asiaan.. Nyt tiedät mitä etsiä. Ehkä hieman vaikea vastata tuohon sinun kysymykseesi kun en ole avioliiton aikana vieraissa juossut eikä tosin ole tarvettakaan joten en tiedä olenko löysä tai jotain muuta kun noita kommenteja on niin vähän.

Lapset olen tehnyt tosin sektiolla joten niiden löysentävää vaikutusta ei ole. Kun tiedot antaa sovelluksille, ne voivat päätyä samalla myös kolmansille osapuolille. Katso yllä olevalta videolta, miksi toinen F-Securen tietoturva-asiantuntija pysyy kaukana Facebookista. Pilottina työskentelevä Charlotte ihmettelee, miksi miehet kokevat tarvetta vitsailla hänen ammatistaan. Maapähkinävoi sisältää runsaasti hyviä ravintoaineita, mutta myös rasvaa.

Kohtuudella nautittuna se voi tehdä hyvää. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Ja nyt juuri on upeimmat kelit tähän tuhmailuun! Useimmat teistä rakkaat lukijat tunnistavat tämän, parin vuoden kuluttua kiihkeinkin vaakamambo alkaa menettää hehkuaan, vaikkei mitään syytä olisi. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tuntuuko jokainen nainen samanlaiselta sängyssä? Onko jokainen nainen samanlainen? Miesten vastausten perusteella näin ei ole. Mainos   uutinen jatkuu alla. Kysy — me selvitämme vastauksen. Tästä syystä miehet tarjoavat suuseksiä kumppanilleen Bloggaajan vinkki onnellisesta avioliitosta sai ihmiset raivoihinsa: Pysykää kuumina aviomiehiänne varten!

Lue lisää aiheesta Seksi. Lue lisää aiheesta Kysy miehiltä. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Valitse purkki huolella Maapähkinävoi sisältää runsaasti hyviä ravintoaineita, mutta myös rasvaa.

Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Paitsi että tahna tursuaa kehosi herkimmästä paikasta ja se tuntuu mahtavalta. Mieti hetkeä, jolloin sinulla on ollut tosi paha pissahätä. Kuten vaikka automatkalla, kun olet tajunnut että pissattaa mutta sinun on pitänyt odottaa tunti seuraavalle pysähdyspaikalle. Siellä löytyy viimein vessa.

Muista tuo helpotuksen tunne, ja kerro se tuhannella. Se sama tunne, jonka saat rystysten naksuttelusta. Mutta se tuntuu koko kehossa.

On kuin veitikkasi olisi tehty hattarasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *