seksipalvelut salatut elämät roosa

Oma sinkkuus ja seksittömyys tulee vuotiaalle Eveliinalle usein mieleen, etenkin kun hän seuraa vierestä muiden ikäistensä seurustelu- ja pariutumiskuvioita. Heillä on paljonkin ihastuksia ja miesystäviä.

Siinä tämä yksinolemiseni korostuu. Eveliina tuntee olevansa harvinaisuus, koska seksi tuntemattoman tai ihan uuden tuttavuuden kanssa ei kiinnosta. En minäkään tiedä, kauanko elän, mutta uskoisin, että asia hoituu itsestään, sitten joskus. Eveliinan mielestä ihmisen tarpeesta löytää kumppani puhutaan jopa liikaa ja joskus ahdistavaan sävyyn.

Kun seuraa on koko ajan saatavilla, tulee myös tarve tapailla. Eveliinan ensimmäinen parisuhde alkoi koululaisen rakkautena vuotiaana ja päättyi 10 vuotta myöhemmin. Toinen parisuhde kesti viisi vuotta ja kaksi seuraavaa kumpikin noin kaksi vuotta.

Kolme viimeisintä seurustelukumppania ovat olleet urheilullisia fitnesselämäntyyliä harjoittavia kehonrakentajia. En hae nyt minkääntyyppistä miestä.

Eveliina on käynyt muutaman kerran Tinderissä ja todennut, että sen edustama monen raudan pitäminen tulessa -tyyppinen seurustelukulttuuri ei sovi hänelle. Sarjadeittailu tuntuu asiana hyvin vieraalta ihmiselle, joka haluaisi tutustua yhteen ihmiseen kerrallaan. Nykyisessä treffikulttuurissa sellaista saatetaan pitää joka ajan tuhlaamisena.

Eveliina ei sinkkuudestaan huolimatta asu yksin eikä hän enää halua ikinä asua yksin. Hän asuu ystävänsä kanssa. Jos asuisin yksin ilman koiria jossain pienessä itsemurhayksiössä, elämäni olisi aivan toisenlaista. Asiaa ei myöskään tarvitse lakaista maton alle, mutta ei kannata keskittyä siihen, mitä joku toinen voisi elämääsi parantaa. Jani, 34, on keittänyt naisilleen aina aamukahvit ja lähti opiskelemaan tyttöystävän tueksi, mutta on silti sinkku: Rakkaus ja seksi -artikkelit kysymystä seksistä.

Rakkaus ja seksi Rakkaus ja seksi -artikkelit. Satu Paavola , oli Asko Erkkilän vaimo. Saija-Reetta Kotirinta , on Raisiosta kotoisin oleva tyttö, jota hänen isänsä Veli käytti seksuaalisesti hyväkseen, joka oli syynä siihen, että tyttö karkasi Helsinkiin ja asui aluksi Pihlajakadulla kellarissa. Ulla Taalasmaa löysi hänet, hätisteli pois, mutta otti tytön myöhemmin Taalasmaille asumaan. Inkan harrastuksena on laulaminen, joka on yksi hänen suurimmista intohimoistaan.

Hän lauloi Miian ylioppilasjuhlissa ja hautajaisissa kappaleen "Siniseen", joka tunnetaan niin ikään Miian lauluna. Inkalla oli lyhyt suhde Ami Vainion kanssa, mutta he erosivat tajuttuaan olevansa liian erilaisia toisilleen. Myöhemmin Inka seurusteli Teemu Korhosen kanssa, jonka sisko Aamu Korhonen oli Inkan melkeinpä paras ystävä, kunnes Ilari Pesonen sotki heidän välinsä eivätkä ne palanneet enää entiselle mallilleen. Inka muun muassa viilteli itseään käsiin seurauksena isänsä tekemästä hyväksikäytöstä.

Hän muutti hetkeksi takaisin Raisioon, mutta palasi pian takaisin Velin alettua lähennellä häntä. Tämän jälkeen syksyllä Inka luuli Ullan ja Sepon haluavan hänestä eroon, minkä seurauksena Inka muutti hetkellisesti Roosa Kemppaisen luo erääseen asuntolaan ja valehteli muuttavansa omaan asuntoon.

Hän tuli kuitenkin toisiin aatoksiin ja muutti takaisin Taalasmaille. Näihin aikoihin hän työskenteli Ismo Laitelan omistamassa Stellans-kaupassa. Inka lähti sarjasta päästyään opiskelemaan lähihoitajaksi Ouluun.

Markku Nieminen , on Inkan isä, joka käytti tytärtään seksuaalisesti hyväkseen tämän asuessa kotonaan Raisiossa. Inkan viiltely, kotoa karkaaminen ja Taalasmaille muutto johtui tästä. Myöhemmin Inka palasi kotiin, mutta lähti takaisin Taalasmaille Velin alkaessa lähennellä häntä. Anu Sinisalo , on Irma Halosen tytär ja Taneli Halosen äiti, joka tuli teini-ikäisenä raskaaksi ja antoi äitinsä kasvattaa Tanelin siinä luulossa, että Irma oli adoptoinut Tanelin.

Taneli piti Irmaa äitinään, mutta totuus selvisi hänellekin keväällä , kun Anna-Maija palasi Suomeen ottaakseen vastuun menetystä ajastaan poikansa kanssa. Anna-Maija omistaa Kyproksella sijaitsevan ravintolan, johon myös Taneli siirtyi työskentelemään Halosten muutettua kolmestaan Kyprokselle asumaan..

Petra Frey , — on Anna-Maijan äiti ja Tanelin isoäiti, joka kasvatti Tanelin yksinään antaen Tanelin luulla olevansa adoptoitu. Irmalla oli suhde Seppo Taalasmaan kanssa, joka päättyi Sepon tunnustettua rakastavansa edelleen entistä aviovaimoansa Ulla Taalasmaata.

Irma omisti Kentaurin Jenni Vainion kanssa, mutta myi osuutensa ja muutti Kyprokselle yhdessä tyttärensä ja tyttärenpoikansa kanssa.. Julius Pillai , — on Anna-Maija Halosen poika. Taneli kasvoi isoäitinsä Irma Halosen kanssa luullen koko lapsuutensa olevansa adoptoitu. Keväällä myös Tanelille paljastui, että hänen äitinsä on oikeasti Irman tytär Anna-Maija. Tanelilla oli suhde Katri Sievisen kanssa. Taneli opiskeli Helsingin yliopistossa viestintää työskennellen sivutoimisesti ensin Talotaikureissa ja sen jälkeen Kentaurissa.

Teijo Eloranta , on sarjassa esiintynt tutkija, josta olivat kiinnostuneet sekä Katja Vainio että Elina Taalasmaa , mutta Esko kuitenkin osoitti enemmän tunteita Elinaa kohtaan.

Väärinkäsityksen jälkeen Ulla luuli Eskon ja Elinan olevan menossa naimisiin ja alkoi järjestellä häitä, vaikka kyseessä oli vain Eskon tohtoriksi vihkiminen.

Myöhemmin selvisi Eskolla olevan perhe Turussa , eikä Elina halunnut rikkoa perhettä. Raija Heikkilä oli Esko Heikkilän vaimo, joka nähtiin sarjassa vuonna Hän ilmestyi Taalasmaiden oven taakse ja paljasti Elinalle nimittelemällä häntä, että Eskolla on perhe.

Mukanaan hänellä oli pariskunnan lapset Tiina ja Timo. Aku Laitinen , , , toimi kuntosali KeHoTuksen omistajana. Heiskanen kauppasi myös steroideja , jonka takia joutui lähtemään maasta, mutta palasi ja sieppasi Isabella Holmin. Isabella sai juonittua itsensä vapaaksi ja sai Heiskasen kaappaamaan Helena Kuulan. Heiskanen kiristi Sebastian Vuorelaa maksamaan hänen ja Joonatan Sievisen viemät steroidirahat takaisin. Helena kuitenkin pääsi köysistä irti ja vangitsi Heiskasen, joka joutui Isabellan ilmiannon vuoksi vankilaan.

Heiskanen pääsi vankilasta ehdonalaiseen ja palasi sarjaan takaisin 3. Heiskanen ajoi moottorikelkalla Ismo Laitelan yli, tarkoituksenaan osua Isabellaan. Heiskanen palasi sarjaan jälleen huhtikuussa , kun Liisa Salo oli hankkinut tämän Isabellan avuksi selvittämään Majatalo Amandan huonontunutta tilannetta.

Heiskanen ilmoitti Sebastianille saaneensa selville oleellisia tietoja; Amandassa vieraillut mysteerinen herra Räty on Korpin poika. Hän kuitenkin valehteli Kuulan perheelle, sillä myöhemmin paljastui, että Heiskanen itse on Korpin poika. Heiskanen jatkoi edelleen juonitteluaan. Hän neuvoi Sebastiania mistä hän tavoittaisi Korpin pojan. Sebastian toivoi, että Heiskanen hoitaisi Korpin pojan pois päiviltä, mutta tähän hän ei suostunut.

Heiskanen lähti Sebastianin perään Isabellan ja Helenan kanssa. Heiskanen johdatti porukan tunnelityömaalle, mistä he löysivät myös kaksi sidottua, pellen naamareihin puettua, hahmoa: Kaikille kävi ilmi, että Heiskanen oli heidän vainoajansa.

Heiskanen kolkkasi Helenan tajuttomaksi ja sitoi muun porukan kiinni. Paikalla oli räjähteitä, jotka Heiskanen uhkasi räjäyttää. Juuri ennen kuin Heiskanen oli lähdössä, heräsi Helena ja kolkkasi hänet kirveellä. Heiskanen törmäsi tynnyrikasaan ja jäi sen alle jumiin.

Helena vapautti muut ja oli aikeissa pelastaa myös Heiskasen, mutta Sebastian veti äitinsä mukaansa. Heiskanen jäi räjähtävään tunneliin. Heiskanen toi lentokoneen pilotille myrkytettyä ruokaa ja pilotti kuolikin syötyään sitä. Helenan ohjaama lentokone syöksyi taivaalta suoraan maahan. Kuulan perhe selvisi elossa törmäyksestä ja Heiskanen löysi Kuulat Siperiasta. Juuri kun Heiskanen yritti polttaa mökin, jossa Kuulat olivat, kadonneeksi ja kuolleeksi luultu Seppo Taalasmaa ampui kuolettavasti Heiskasta.

Hannele Lauri , oli Kuulan perhettä vainonneen Heiskasen äiti. Korppi mainittiin sarjassa ensimmäisen kerran jo syksyllä , kun Sebastian Vuorela yritti irrottautua Esa Leivon ja Kimmo Kylmälän rikollisista toimista, mutta selvisikin heidän työskentelevän Korpille. Sebastian sai Korpin peräänsä ja joutui lavastamaan kuolemansa. Sergei Kuulan palattua Pihlajakadulle ja kuultuaan Korpin uhanneen veljensä henkeä, Sergei lähti kostamaan Korpille.

Korppi onnistui yllättämään Sergein, mutta Sergein toimista vihiä saanut Helena Kuula saapui paikalle. Korpin ja Helenan välisen tappelun seurauksena Korppi tippui katolta maahan ja kuoli. Roi Ron, on Lasse Sievisen entisen pomon Hanneksen lapsi, joka harrasti jalkapalloa samassa seurassa Severi Sievisen kanssa. Severi ja Hannu olivat myös luokkakavereita, mutta eivät koskaan pitäneet toisistaan vaan riitelivät useasti. Severin ja Lassen täytyi mielistellä Hannua, koska tämän isä oli Lassen pomo ja Lasse pelkäsi saavansa potkut, jos Hannu valittaa isälleen.

Hannun äiti nähtiin sarjassa vuonna , kun Hannu oli hänen kanssa Moosessa syömässä. Severi raivosi Hannulle ja heitti kakun tämän päälle, kun Hannu vietti onnellisesti aikaa äitinsä kanssa ja kehui omaa äitiään, kun taas Severin äiti Paula oli sairaalassa Katariinan salakliniikan tanssiaisten ammuskelun vuoksi ja lopulta kuoli aivoverenvuotoon.

Saija Palin , — työskenteli Happy Homes -kiinteistövälitysyrityksessä sisustussuunnittelijana ja myöhemmin myös kiinteistövälittäjänä. Niina sai tehtäväkseen sisustaa Jarkko Peltosen uuden asunnon ja työn merkeissä parille syntyi suhde, mutta suhde päättyi Jarkon saadessa selville Niina hankkivan lisätuloja strippaamalla.

Jarkon jälkeen Niinalle kehittyi suhde Sebastian Vuorelan kanssa. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että Niinan isä Olavi Kanerva onkin vuosia sitten kuolleeksi luultu Igor Kuula, joka puolestaan oli Sebastianin isä. Isänsä salatusta menneisyydestä järkyttynyt Niina erosi uudesta veljestään Sebastianista ja hylkäsi isänsä, mutta antoi isälleen lopulta anteeksi ja muutti hänen kanssaan Turkuun.

Igor Kuula , es. Aarre Karén , , on Niina Kanervan isä. Tammikuussa Elias Vikstedt , Iida Mustonen , Janne Haukkala ja Tale Taalasmaa lähtivät etsimään Olavia Turusta, sillä he halusivat saada selville lisää tietoja Sebastianin kadonneesta kaksoisveljestä.

Nuorten etsinnät kuitenkin katkesivat pian, sillä he kuulivat vanhainkodin hoitajalta, että Olavi oli saanut sydänkohtauksen ja hänet oli siirretty Helsinkiin hoitoon. Nuorten ollessa tutustumassa Antti Polvijärven johdolla poliisitaloon, Elias jättäytyi joukosta ja jäi arkistoon tutkimaan isoisänsä Olavin kansiota.

Antti yllätti Eliaksen ja pääsi kuolleeksi luullun Igorin jäljille. Selvisi, että Igor oli kauan sitten murhannut venäläisen agentin, minkä vuoksi Antti joutui pidättämään Olavin. Taiga Helena Kuula es. Taiga oli synnytyksen aikana kärsinyt hapenpuutteesta ja syntymän jälkeen hänellä ilmeni kouristuksia. Lääkärien mukaan Taigalla on korkean asteen CP-vamma , joten hän ei opi ehkä ikinä liikkumaan, syömään tai puhumaan kunnolla. Taiga vieraili muutaman kerran Helsingissä isänsä luona vuosina ja Jenni Vainion salaa suorittaman vauvanvaihdoksen takia Oliveria kasvattivat tämän vauvaiän ajan Ossi Puolakka ja Cindy Rintala.

Keväällä Jenni Vainio paljasti vaihtaneensa lapset joten Isabella ja Sebastian saivat lapsensa takaisin. Isabellan lähdettyä pois Suomesta jäi Oliver asumaan Sebastianin ja Eliaksen kanssa. Eliaksen kuoltua hän jäi asumaan isänsä Sebastianin kanssa. Myöhemmin myös Oliverin siskopuoli Iida Mustonen muutti heille, mutta tämä muutti pois välien vaikeuduttua Sebastianin kanssa.

Muutama viikko Iidan poismuuton jälkeen myös Oliver ja Sebastian muuttivat pois Pihlajakadulta. Oliverin perheeseen kuuluvat myös täysi-ikäiseksi varttunut Ranskassa asuva veipuoli Miro Holm , joka syntyi Isabellan ensimmäisestä avioliitosta Jarkko Peltosen kanssa sekä Miron ja hänen puolisonsa Oona Kivirannan yhteinen lapsi, jota ei ole näytetty sarjassa, mutta jolle Oliver on setä.

Ella Pyhältö , , , [16] on Elias Vikstedtin adoptioäiti. Meri muutti syksyllä Eliaksen kanssa Brysseliin. Myöhemmin Meri seurasi Helsinkiin lähtenyttä Eliasta ja selvitteli tämän asioita, antaen luvan jäädä Suomeen. Meri on ollut avoliitossa belgialaisen Vincentin kanssa ja sittemmin italialaisen Marion kanssa, jonka kanssa hän on yhdessä luultavasti edelleen. Eliaksen mukaan Vincent on vanhan ajan konservatiivinen ihminen, joka ei hyväksy Eliaksen homoseksuaalisuutta. Vuonna Elias menehtyi jäätyään auton alle ja Meri tuli hyvästelemään poikansa tämän hautajaisiin.

Johannesveljet -nimisen uskonlahkon perustanut Johannes sulki tyttärensä talon kuumaan pannuhuoneeseen, jossa sai tuntea minkälaista on olla helvetissä , mikäli lapset olivat tehneet jotain, mikä oli Johanneksen mielestä syntistä.

Johannes oli pyytänyt Jumalalta lupaa valehdella tämän Martta-vaimon sairastavan syöpää, jotta saisi houkuteltua Cindyn takaisin Johannesveljiin. Martta nähtiin sarjassa ensimmäisen kerran helmikuussa Martta esitti lapsilleen miehensä Johanneksen Jumalalta pyytämällä luvalla syöpäsairasta. Valhe kuitenkin paljastui pian, kun Martta tunnusti asian tyttärelleen Matleenalle.

Keskustelun kuitenkin sattui kuulemaan myös Cindy. Sittemmin Ossi ja Cindy hakivat Martalta turvaa, sillä totuus vauvojen vaihdosta oli selvinnyt Pihlajakadulla. Pauliina Jokinen, — on Cindyn pikkusisko, jonka oli saapuessaan tarkoitus saada siskonsa palaamaan heidän lapsuudenkotiinsa kertomalla, että heidän Martta-äitinsä sairasti syöpää ja kuolisi pian.

Sairaus kuitenkin paljastui pelkäksi valheeksi. Matleena ja hänen vanhempansa kuuluvat Johannesveljet -uskonlahkoon, jonka on perustanut Matleenan ja Cindyn isä Johannes. Matleena muutti Ossin ja Cindyn luokse asumaan. Matleena alkoi seurustella Talen kanssa ja muuttui vapaamielisemmäksi. Kun paljastui, että Tale oli tartuttanut satiaisia Matleenaan, pari erosi.

Matleena teki suuren muodonmuutoksen itselleen, koska halusi sopeutua joukkoon. Sittemmin Matleena ihastui Roni Jalavaan , mutta sattumusten kautta päätyikin vahingossa takaisin yhteen Talen kanssa. Erottuaan jonkin aikaa myöhemmin Talesta hän aloitti seurustelun Ronin kanssa. Heidänkään suhteensa ei kestänyt kauan, kun Ronin valheet paljastuivat Matleenalle. Lokakuussa Matleena muutti Johannesburgiin tekemään hyväntekeväisyystöitä, netissä tapaamansa Aksun ja tämän vanhempien kanssa.

Timo-Pekka Luoma , on rikospoliisi, jonka ensiesiintyminen sarjassa tapahtui, kun hän tuli etsimään kadonnutta siskoaan Saraa. Antti iski silmänsä Katariina Mäkelään, ja pian he alkoivat seurustella. Myöhemmin Antti sai tietää Katariinan tappaneen Saran ja totesi tällä olevan mielenterveysongelmia. Psykiatrisen hoidon jälkeen Antti palasi Katariinan kanssa parisuhteeseen ja kosi tätä, mutta kesken tilaisuuden Miika Mäkelä iski Antin tajuttomaksi viinipullolla ja tainnutti Katariinan nukutusaineella.

Katariina palasi tajuihinsa vangittuna Miikan piilopaikan häkkiin. Pian myös Niko Vainio joutui Miikan kaappaamaksi, mutta hänen kirjoittaman salaviestin ansiosta totuus paljastui.

Miikan ja Nikon äidin, Jennin välisen puhelun avulla Antti jäljitti Miikan piilopaikan ja löysi Nikon. Antin ja Katariinan suhde kuitenkin päättyi hyvin pian häkistä vapautumisen jälkeen, kun Katariina aloitti suhteen Nikon kanssa. Sittemmin Antti seurusteli Isabella Holmin kanssa ja hänelle selvisi, että hän on Sebastian Vuorelan kaksoisveli. Antti sai työtarjouksen Europolilta ja päätti muuttaa Haagiin yhdessä avopuolisonsa Isabellan kanssa. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, kun muuttopäivänä Antti löysi Isabellan harrastamasta seksiä Antin Sebastian -veljen kanssa ja päätti lähteä Haagiin yksin.

Saija Lentonen , , oli Yhdysvalloissa vuosien ajan asunut sairaanhoitaja , joka palasi takaisin Suomeen. Sara tutustui ulkomailla Miika Mäkelään ja tämän silloiseen vaimoon Katariinaan. Saralla oli pakkomielle Miikaan ja hän yritti saada tämän itselleen keinolla millä hyvänsä; Sara muun muassa aiheutti Miikan ja Katariinan avioeron kertomalla Katariinalle Miikan pettäneen häntä.

Katariina oli tuolloin raskaana mutta päätyi aborttiin. Sara kuoli pudottuaan koskeen Katariinan kanssa sillalla käydyn kamppailun seurauksena. Saran vanhemmat nähtiin sarjassa syksyllä , kun he hyvästelivät Saran tämän hautajaisissa. Antti oli heidän adoptiopoikansa. Vuonna Antti soitti adoptioisälleen ja sai selville, että hänen biologiset vanhempansa ovat Helena ja Igor Kuula. Janna Ilmanen —, elokuvassa Nightmare 2 — Painajainen jatkuu sekä spin-offissa Jasmin Voutilainen , on Panu ja Iiris Kaukovaaran ainoa tytär ja Oton kaksoisveli.

Aino oli aina ollut katkera äitinsä Iiriksen katoamisen vuoksi ja piti äitiään petturina. Iiriksen poissa ollessa Aino piti Panun silloista vaimoa Veera Puolakkaa äitinään. Iiriksen palattua Aino karkasi merenrantaan, mistä Sebastian Vuorela löysi hänet. Aino kuitenkin antoi äidilleen anteeksi ja oli pian hyvin onnellinen vanhempiensa yhteenpaluusta. Aino jätti Pihlajakadun taakseen muuttaessaan Panun, Sampon ja Oton kanssa takaisin kotikaupunkiinsa Lahteen.

Myöhemmin Aino esiintyi vuonna esitetyssä nettisarjassa Satula. Aino halusi tuolloin selvittää veljensä Oton kuoleman. Ainon ja Janne Haukkalan välit lähentyivät tuolloin.

Lopuksi saatiin selville että Otto oli kuollut pelastaessaan Ullan serkun, Ulpun lastenlasta kylmästä järvestä. Iiris katosi perheeltään viideksi vuodeksi Pariisiin ja hänen luultiin kuolleen, kunnes hän yllättäen saapui perheensä luokse Pihlajakadulle. Lähtiessään pois perheensä luota Pariisiin hän oli tietoinen Panun ja Veera Puolakan salasuhteesta. Veeran lähdettyä pois Pihlajakadulta Iiris muutti takaisin Panun ja lastensa luokse. Erityisesti Aino kaipasi Veeraa ja syytti Iiristä tämän lähdöstä.

Vähitellen lapset leppyivät ja ottivat Iiriksen taas äidikseen. Iiriksen ja Panun välille kehittyi jälleen suhde. Pariisissa Iiriksellä oli romanttinen suhde Heli Sievisen kanssa. Heli jätti Iiriksen vuoksi silloisen tyttöystävänsä Tarun. Iiris rakastui Heliin, mutta Panun tulo Pariisiin sekoitti naisen pasmat.

Tämä lähti ex-miehensä perään kertomatta ja ilmoittamatta Helille mitään. Myöhemmin Heli palasi takaisin Suomeen ja kohtasi Iiriksen Pihlajakadulla. Heli rupesi syyttämään Iiristä siitä, että hän lähti pois Pariisista sanomatta mitään. Iiris ja Heli päätyvät jonkinlaiseen sopuun, vaikka Helillä on Iiristä kohtaan edelleen tunteita ja toisinpäin. Helin ja Iiriksen oli vaikea olla erossa toisistaan. He päätyivät suutelemaan Kaukovaarojen keittiössä. Toinen suudelma tapahtui Routaketo Oy: Iiris tajusi rakastavansa Heliä, mutta päätti lastensa takia mennä naimisiin Panun kanssa.

Amanda-päivillä vahingossa takahuoneessa päällä ollut mikrofoni koitui salasuhteen kohtaloksi: Pihlajakadun asukkaat kuulivat Iiriksen rakkaudentunnustuksen Helille.

Panu päätyi hakemaan avioeroa. Iiris alkoi seurustelemaan julkisesti Helin kanssa. Iiriksen ja Panun ero vaikutti myös lapsiin. Panu lupasi, ettei anna Iiriksen satuttaa lapsia enempää ja käski tämän poistua heidän elämästään.

Iiris ei kuitenkaan suostunut luopumaan lapsistaan. Panu kertoi hakevansa yksinhuoltajuutta, mistä syntyi kaksikon välille kova riita. Panu heitti seinään maljakon, jonka sirpaleet lensivät pitkin lattioita. Iiris viilsi haavan lasilla naamaansa ja valehteli poliiseille Panun käyneen hänen kimppuunsa.

Iiris otti lapset ja muutti Paula Lepistön luokse asumaan, vedoten siihen etteivät lapset voi asua väkivaltaisen miehen luona. Iiris jatkoi valehteluaan ja nosti syytteen Panua vastaan. Aino ja Otto riitaantuivat keskenään. Iiris kertoi valheestaan Otolle, mistä tämä suuttui. Panun ja lapsien muuttaessa Lahteen Iiris päätti muuttaa takaisin Pariisiin. Hänet nähtiin sarjassa viimeisen kerran huhtikuussa Perhettään suuresti rakastavalle Otolle oli Iiriksen palattua vaikea valita, kumpi hänen äitinsä loppujen lopuksi oli.

Pian Panu ja Iiris palasivat takaisin yhteen. Myös oman elämänsä aiemmin aloittanut Sampo muutti takaisin kotiin, jolloin koko perhe oli taas koossa. Otto poistui sarjasta huhtikuussa muuttaen isänsä Panun ja sisarustensa Sampon ja Ainon kanssa takaisin kotikaupunkiinsa Lahteen. Otto kuoli spin-off-sarjassa Satula , pelastaessaan Ullan serkun, Ulpun lastenlasta Santeria kylmästä järvestä.

Panu Juhani Kaukovaara es. Aarni Kivinen , on ammatiltaan lentäjä. Panulla on kolme lasta, Sampo sekä kaksoset Aino ja Otto , entisen vaimonsa Iiriksen kanssa.

Saapuessaan sarjaan hänellä oli mukanansa omat lapsensa, uusi vaimonsa Veera Puolakka sekä Veera Puolakan tytär Peppi Puolakka. Ennen Kaukovaarojen saapumista sarjaan tapahtunut Iiriksen lähtö oli Panulle kova paikka, mutta hän onnistui kuitenkin jatkamaan elämäänsä menemällä naimisiin Ossi Puolakan siskon, Veeran kanssa. Panu ja Veera kuitenkin erosivat Panun petettyä Veeraa Iiriksen kanssa. Veera muutti tyttärensä Pepin kanssa pois Kaukovaaroilta.

Panu pyysi Iiriksen takaisin perheensä luokse asumaan, mihin Iiris suostui. Panun oli tarkoitus kosia Iiristä Ainon ja Oton syntymäpäivillä, mutta Iiris oli nopeampi ja kosi Panua ensin. Panu suostui, ja heidän olikin tarkoitus mennä naimisiin, kunnes Panulle paljastui Iiriksen ja Heli Sievisen Pariisissa vietetty romanttinen suhde.

Panu muutti lastensa kanssa pois Pihlajakadulta takaisin Lahteen. Sampsa Tuomala , , spin-off-elokuvassa vuonna on Panu ja Iiris Kaukovaaran esikoinen. Sampon jätettyä asepalveluksensa kesken armeijassa temppuilunsa takia hän muutti Pihlajakadulle isänsä Panun , tämän uuden vaimon Veeran ja tämän tyttären Pepin sekä pikkusisarustensa Ainon ja Oton luokse.

Sampon koki myös Veeraan ja Peppiin tutustumisen vaikeaksi eikä ymmärtänyt isänsä tarvetta uuden perheen perustamiselle. Sampo ei koskaan uskonut äitinsä Iiriksen todella kuolleen.

Iiriksen palattua Sampo aloittikin tämän kanssa puhtaalta pöydältä pienten riitojen jälkeen. Sampo halusi vanhempiensa palaavan yhteen ja Veeran pois heidän kaikkien elämästä myös siksi, että oli ihastunut Peppiin eikä halunnut olla tälle velipuoli vaan poikaystävä. Panun ja Veeran riitojen jälkeen Panu petti Veeraa Iiriksen kanssa ja pari erosi. Sampo ja Peppi olivat jo ennen tätä seurustelleet jonkin aikaa, mutta vasta silloin Veera antoi heidän suhteelleen siunauksensa ja muutti melkein heti sen jälkeen pois Helsingistä.

Sampo ja Peppi puolestaan muuttivat saman katon alle, mutta mustasukkaisuus johti lopulta eroon. Panun ja Iiriksen palattua yhteen Sampo muutti takaisin kotiin. Kentaurin räjähdyksessä Sampo menetti sekä ystävänsä Juulia Aution että työpaikkansa. Sampo tuli mustasukkaiseksi Pepin alettua seurustella Niko Vainion kanssa ja yritti sabotoida heidän suhdettaan. Kun Niko oli varannut huoneen Amandasta Pepille ja itselleen, Sampo laittoi heidän kuohuviinipulloonsa lääkkeitä, hankki paikalle ilotytön ja kertoi Pepille Nikon pettäneen häntä saadakseen sai heidät eroamaan.

Valhe kuitenkin paljastui eikä Sampo saanut Peppiä itselleen. Sampo myös varasti monesti Pepin päiväkirjan lukeakseen siitä, mitä Pepin ajatteli Samposta. Sampo nähtiin sarjassa viimeisen kerran Sampo poistui sarjasta muuttaen isänsä ja sisarustensa kanssa takaisin kotikaupunkiinsa Lahteen.

Myöhemmin hänet nähtiin vielä sarjan kahdessa spin-off-elokuvassa, Nightmare — painajainen merellä ja Nightmare 2 — Painajainen jatkuu. Ensimmäisessä elokuvassa selvisi, että Sampo on päätynyt töihin Miro Holmin omistamalle Jardinille ja he lähtevät esittelemään uusia tuotteita laivalle. Samaisella laivalla myös Peppi Kuula nyk. Puolakka ja Sergei Kuula olivat viettämässä häämatkaansa. Katkeroitunut Sampo ja hänen uusi naisystävänsä Tessa Nylund yrittivät tappaa Pepin seurueineen, koska halusivat kostaa Tessan pojan Tobias Nylundin kuoleman sekä sen, miten kurjasti Sampon mielestä Peppi häntä kohteli.

Kun Sampo oli päässyt takaisin laivaan, yritti Sampo jälleen hukuttaa Pepin. Sergei tuli paikalle ja veti Pepin ylös roikkumasta, Sampo jaloissaan, laivan kaiteesta kiinni. Sampo tippui mereen, mutta onnistui nousemaan pelastuslauttaan. Elokuvan jatko-osassa Sampo ei esiintynyt vaan hänestä oli ainoastaan mainintoja. Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara kertoi elokuvassa Pepille, että Sampo on kuollut. Elokuvassa esiintynyt kahvilanpitäjä Eino puolestaan kertoi Tessan olleen raskaana joutuessaan saarelle ja kuolleen synnyttäessään hänen ja Sampon yhteistä poikalasta Ukkoa.

Peppi kertoi Ainolle lapsesta ja Aino lupasi pitää veljenpojastaan Ukosta huolta. Pepin seurueen poistuttua Aino kuiskasi Ukolle "Haluutsä tietää salaisuuden? Näät sen heti kotona".

Mika Kurvinen , — muutti Keravalta Pihlajakadulle äitinsä ja kaksoissisarensa Aamun kanssa. Aamulla ja Teemulla on myös Downin syndroomaa sairastava sisarpuoli Roosa.

Teemu oli kiinnostunut musiikista ja hän teki jonkin verran omia sävellyksiä biiseille. Yhdessä ystävänsä Inkan kanssa he sävelsivät ja sanoittivat Miian muistotilaisuudessa ja hautajaisissa esitetyn kappaleen "Siniseen". Teemua kiusattiin koulussa niin Keravalla kuin Helsingissäkin. Kiusaaminen onneksi loppui ja myöhemmin Aamu seurusteli Teemun koulukiusaajan Ken Ojalan kanssa. Teemu itse seurusteli Inka Haapalan ja Katri Sievisen kanssa.

Teemu seurusteli vielä Inkan kanssa silloin kun päätyi Katrin kanssa sänkyyn. Jonkin aikaa Teemu vietti kaksoiselämää esittämällä Inkalle poikaystävää, vaikka todellisuudessa vietti Katrin kanssa aikaa Inkan selän takana. Lopulta Teemu päätti kertoa Inkalle ja jätti tämän alkaessa tosissaan seurustelemaan Katrin kanssa.

Aluksi Inka pahoitti mielensä, mutta sitten he jatkoivat elämäänsä ystävinä. Katrin kanssa Teemu ehti mennä jopa kihloihin, mutta myöhemmin pari erosi. Teemu ja Aamu muuttivat myöhemmin yhdessä Lontooseen. Jaana Tellervo [17] Nieminen es. Susanna Indrén , — on Roosan, Aamun ja Teemun äiti, joka on ollut naimisissa kahdesti. Muuttaessaan Keravalta Helsinkiin hän oli ammatiltaan taksikuski.

Myöhemmin hän on ollut töissä Ismon valinnassa sekä ennustajana nimellä Madame Tellervo, jonka hän keksi toisesta nimestään. Jaanaa kutsuttiin myös hänen nuoruudessaan Tellu-nimellä, joka oli hänen silloisen parhaan ystävänsä keksimä lempinimi Tellervosta. Jaana päätyi avoliittoon Ismo Laitelan kanssa, mutta Jaanalle kehkeytyi salasuhde samaisen Jukka Salinin kanssa Ismon selän takana.

Jukka oli Ismon paras ystävä. Suhteen paljastuessa hän muutti Jukan ja Roosan kanssa Turkuun. Myöhemmin Aleksi kertoi Pihlajakadulle saapuessaan vuonna , että Jaana ja Jukka ovat eronneet. Hänellä on Downin syndrooma. Sarjan ulkopuolella Roosa kävi ravintola-alan koulua ja hän on työskennellyt Barbaarissa sekä Ismon valinnassa. Hän on seurustellut sarjassa Jari Rauhalan kanssa ja he olivat jopa kihloissa, mutta erosivat. Hän on myös ollut ihastunut siskonsa poikakaveriin, Ken Ojalaan.

Roosa poistui sarjasta muuttaessaan äitinsä Jaanan ja tämän miesystävän Jukka Salinin mukana Turkuun. Koska Saulin teini-ikäisenä synnyttänyt Laura ei ollut kykeneväinen poikansa kasvattamiseen, hän antoi vastuun pojastaan Eilalle. Kun Laura vasta odotti Saulia, Tom jätti Lauran, koska ei kokenut olevansa valmis isäksi.

Laura hoiti Sauli-vauvaa yksin, kunnes päätyi ravistelemaan Saulia ja koki olevansa vaaraksi Saulille ja antoi sitten Saulin vanhemmilleen kasvatettavaksi. Hän ehti kuitenkin asua Pihlajakadulla alle vuoden ennen kuin hänen isänsä Tom ilmestyi kuvioihin.

Tom oli menettänyt vaimonsa ja lapsensa tulipalossa, joten hän halusi olla osa Saulin elämää. Tutustuttuaan Tomin kanssa, Sauli halusi muuttaa Tomin luo asumaan. Alun vastustelusta huolimatta Laura kuitenkin heltyi ajatukselle ja Sauli muutti pois Pihlajakadulta. Vuonna Sauli kuitenkin palasi takaisin, kun Tom laiminlöi Saulia pitkillä työmatkoillaan.

Saulin koulunkäynti alkoi kärsiä tästä eikä yhteiselo Tomin kanssa muutenkaan enää sujunut, joten Sauli muutti takaisin Lauran luo. Tom oli kuitenkin löytänyt perheen menettämisen jälkeen uuden naisystävän, jolla on edellisestä avioliitosta Benjamin-niminen lapsi, jonka kanssa Sauli ei tullut toimeen asuessaan Tomin luona. Aurora Haakana, oli Marianna Kurjen pikkusisko.

Johanna asui yhdessä äitinsä Raakel Kurjen, isänsä ja Mariannan kanssa. Perhe eli onnellista ja tasapainoista elämää, kunnes eräänä iltana siskokset olivat kylpemässä yhdessä ja Mariannan tuli vahtia Johannaa, joka tahtoi lelunsa ammeeseen ja Marianna lähti sitä hakemaan.

Yksin ollessaan Johanna hukkui ammeeseen, josta Marianna ja Raakel hänet löysivät. Miia Räikkönen , , oli Mariannan äiti, joka toisen tyttärensä, Johannan, kuoleman jälkeen alkoholisoitui sekä katkeroitui. Hän myös syytti Mariannaa Johannan kuolemasta. Mariannan ja Sergein eväsretken jälkeen Raakel yritti ajaa heidän päältään. Myöhemmin Marianna huomasi että hänen äitinsä oli ajaja sillä hän huomasi että Raakel nousi samaan autoon ja muisti että sama auto yritti ajaa myös Oliver Vuorelan yli.

Vuoden marraskuun alkupuolella nähdyssä jaksossa Raakel köytti Sergein painavaan painoon laiturille. Marianna tuli paikalle, kuten Raakel oli hänen kanssaan sopinut ja Raakel kolkkasi Mariannan.

Kun Marianna heräsi, Raakel heitti Sergein veteen, ja Sergei oli vähällä hukkua. Sebastian ja Elias ilmestyvät paikalle. Elias kolkkasi Raakelin ja Sebastian hyppäsi pelastamaan Sergein sillä aikaa kun Elias päästi Mariannan vapaaksi ja sitoi Raakelin.

Sen jälkeen Elias meni auttamaan Sebastinia Sergein ylös saamisessa. Poliisit veivät Raakelin mielisairaalaan. Mielisairaalassa Marianna tuli katsomaan Raakelia viimeisen kerran, ja sanoi, etteivät tapaa enää koskaan. Raakel hermostui ja hänet laitettiin lepositeisiin. Toisaalla Marianna poltti Raakelin valokuvan. Marianna suri Raakelia ja sitä kaikkea, mitä hän on tehnyt Mariannalle ja mitä Marianna Raakelille. Toukokuussa Raakel nähtiin sarjassa Mariannan hallusinaationa.

Vuonna Sergei Kuula käski Raakelin pelotella harhanäkymisillä Mariannaa. Raakel kuitenkin myöhemmin ei halunnut enää Sergein kanssa tehdä yhteistyötä kun hän tapasi sattumalta Aaro Vaalanteen. Aaro puhui Raakelille anteeksiannosta ja hyvistä väleistä lasten kanssa ja niin Raakel luopui kostosta. Myöhemmin, kun Linda oli viemässä Mariannaa mielisairaalaan tämän tunnustettua Eliaksen murhan, Raakel pelasti hänet kolkaamalla Lindan.

Tämän jälkeen Raakel ja Marianna tekivät kaksoisitsemurhan hukuttautumalla, päästäkseen edesmenneen Johannan luo. Mariannan ja Johannan isä nähtiin Mariannan erikoisjaksossa. Johannan kuoleman jälkeen sisarusten isä ei pystynyt käsittelemään surua ja jätti perheen. Ilkka "Ile" Väänänen es. Ilkka kannustaa ja jopa patistaa poikaansa jotta tämä tosissaan voisi menestyä NHL: Lari oli saanut jo hieman itsevarmuutta kertoakseen suuntautumisestaan, mutta Ilkan isän kuoltua hän perääntyi.

Myöhemmin Ilkka näki kotonaan Larin ja Eliaksen suutelevan, kun he eivät kuulleet Ilkan olevan asunnossa. Kevään päätösjaksossa Lari kertoi isälleen homoudestaan, kun Ilkka oli yrittänyt saada pojan kiinnostumaan työkaverinsa tyttärestä, josta Elias oli suuttunut Larille. Ilkka ei hyväksynyt poikansa homoutta ja Lari muutti asumaan Eliakselle. Markku pitää kalastamisesta ja muutenkin matkailusta eikä hän juurikaan vietä aikaa kotona vaimonsa kanssa.

Ensimmäisen kerran useimmiten Mirkuksi kutsuttu Mirja nähtiin sarjassa syksyllä , kun Salla saapui itkien kotiinsa pohjoiseen ja Mirja otti ohjat käsiinsä päättäen auttaa Sallaa korjaamaan välit silloisen miesystävänsä Jarkko Peltosen kanssa. Jollain tasolla Mirja onnistui päämäärässään, sillä Salla ja Jarkko jatkoivat suhdettaan, kun Mirja järjesti heille aikaa puhua. Vuonna hän oli väsynyt miehensä jatkuviin poissaolohin ja yrittänyt siitä syystä hakea huomiota esimerkiksi Ismo Laitelalta , joka seurusteli Sallan kanssa.

Mirjan ja Sallan tulehtuneet välit ovat nykyään kunnossa. Heikki Ensio Pohjonen es. Heikki oli ammatiltaan lääkäri, onkologi. Kristiinan epäröidessä Heikin ja Ismon välillä hän päätyi Heikin kanssa sänkyyn. Ismon kanssa yhteen palannut Kristiina kauhistui Heikin yllättäen ilmestyttyä Helsinkiin sekä ilmoituksesta muuttaa kaupunkiin pysyvästi.

Ismon ja Kristiinan kihlauksen myötä Kristiina päätti mennä vielä kerran ilmoittamaan Heikille ettei halua tätä elämäänsä. Kesken Kristiinan ja Heikin keskustelun Heikin henkilöllisyydestä selville päässyt Ismo tuli selvittämään Heikin aikeita Kristiinan suhteen Heikin huoneeseen majatalo Amandassa. Tilanne ajautui tappeluun, jonka seurauksena Ismo huomasi sängyn alle piiloutuneen Kristiinan.

Heikki oli myös maksanut Monica Mustavaaran seurasta Monican työskennellessä escorttina eli maksullisena seuralaisena. Helsingissä Heikki törmäsi Monicaan, jolloin kävi ilmi että Heikki oli raiskannut ja pahoinpidellyt Monican vuosia aiemmin. Myöhemmin hän oli maksanut Evan seurasta escorttina salanimellä "Virtanen" ja yritti raiskata tämänkin, mutta Eva onnistui pakenemaan paikalta ennen kuin mitään tapahtui. Kevään päätösjaksossa Camilla Mustavaaran palkkaama palkkamurhaaja Seireeni murhasi Heikin iskemällä häntä pihviveitsellä selkään.

Janne Turkki , on Leea Leivon poika. Juuri vankilasta pois päässeet Esa ja Kimmo eivät onnistuneet pysymään kaidalla tiellä ja alkoivat tehdä ryöstökeikkoja Talotaikureiden huoltamiin kiinteistöihin. Myöhemmin Sebastian ilmiantoi Esan ja Kimmon, jolloin he joutuivat vankilaan. Packalen [20] , es. Tiia Louste , , on yksinäinen kangaskaupan omistaja sekä entinen vararehtori koulussa, johon Ulla Taalasmaa haki iltakouluun. Myöhemmin Leea ja Ismo tapasivat uudelleen ja Ismo päätyi ostamaan uuteen asuntoonsa verhot Leean omistamasta kangaskaupasta.

Leean ja Ismon suhde syveni ja he päättivät lähteä yhteiselle hiihtoretkelle, jonne lähti mukaan myös Seppo Taalasmaa , Helena Kuula , Isabella Holm ja Sebastian Vuorela. Kesken retkeä tuntematon mies ajoi Ismon päälle moottorikelkalla. Leean pojan, Esan kanssa riidoissa ollut Ismo syytti yliajajaksi Esaa ja Leea suuttui. Yliajajan selvittyä ja Ismon lepyttelyistä huolimatta Leea ei pystynyt antamaan Ismolle enää anteeksi, koska oli epäillyt yliajajaksi tämän poikaa. Leea on kotoisin Kuusankoskelta.

Mae Lehto , oli Salinien filippiiniläinen vaihto-oppilas. Hänellä on suomalainen isä ja filippiiniläinen äiti. Hän rakastui Aleksi Saliniin saamatta tunteilleen vastakaikua. Saku Salin ja Aki Nikkinen olivat molemmat hetkellisesti ihastuneita Chiqiin.

Chiqi ehdotti Hanna Salinin vastasynnyttämälle lapselle toiseksi nimeksi nimeä Aleksandra, mistä tulikin Sofian toinen nimi.

Chiqi tahtoi myös löytää isänsä Pekan vaihto-oppilasvuotensa aikana Suomessa. Isä löytyi, mutta tämä ei ensin hyväksynyt filippiiniläistä tytärtään, kunnes lopulta lupasi olla tämän elämässä mukana. Chiqillä on isänsä puolelta siskopuoli Pauliina. Chiqillä oli mahdollisuus jäädä Suomeen isänsä luo, mutta lopulta hän päätti lähteä takaisin Filippiineille. Vilma Mattila , on Salinien vaihto-oppilaan, Chiqin, sisarpuoli Pekka-isän puolelta.

Vesa Hämes , , on Salinien vaihto-oppilaan Chiqi Lin suomalainen isä. Pekka katosi lapsen elämästä ennen tämän syntymää. Chiqi löysi isänsä Suomessa asuessaan. Pekka ei ensin halunnut olla tekemisissä tyttärensä kanssa, mutta lopulta lupasi olla tämän elämässä mukana. Maria Inkeri Mustonen es. Salli Suvalo, , oli Iida Mustosen äiti.

Hän omisti hoitokoti Lintukodon. Maria oli naimisissa Sebastian Vuorelan kanssa. Hääyönä Maria huolestui Taalasmailla pidettyjen nuorison juhlien riistäytyneen käsistä ja lähti ajamaan kohti Pihlajakatua. Matkalla Marian rengas puhkesi ja tämä lähti kävellen hakemaan apua, mutta joutui matkalla auton yliajamaksi. Myös Pihlajakadun nuorisojuhliin lähtenyt Seppo Taalasmaa luuli pitkään ajaneensa Marian yli, vaikka todellisuudessa Isabella Holm oli ajanut tämän yli. Mariasta huolestuneet Sebastian, Sergei ja Helena Kuula lähtivät aamulla etsimään kadonnutta Mariaa ja löysivät tämän tajuttomana tien varresta.

Maria joutui leikkaukseen ja vaipui lopulta koomaan. Sairaalassa olleen tilapulan vuoksi Maria siirrettiin toisella paikkakunnalla sijaitsevaan hoitokotiin.

Maria kuitenkin sairastui rajuun keuhkokuumeeseen ja hänet jouduttiin siirtämään takaisin Helsinkiin. Lääkärit totesivat, että vaikka keuhkokuume saataisiinkin lääkkeillä lääkittyä pois, ei Maria tulisi enää koskaan heräämään. Iida ja Sebastian tekivät vaikean päätöksen ja antoivat lääkäreiden lopettaa Marian lääkityksen, mikä johti Marian kuolemaan. Marian kuoltua Iida muutti Taalasmaille.

Juha-Pekka Mikkola , , on Elina Taalasmaan entinen luokkatoveri, joka muutti takaisin Kaliforniasta Suomeen. Miika osti Elinan vanhan asunnon Pihlajakadulta ja työskenteli lääkärinä sairaalassa.

Miika otti Ossi Puolakan kämppäkaverikseen. Miika seurusteli Pihlajakadulla hetken aikaa Jenni Vainion kanssa, kunnes hänen ex-vaimonsa Katariina saapui Suomeen. Miika tajusi rakastavansa edelleen Katariinaa ja erosi Jennin kanssa. Miika ja Katariina erosivat Miikan saadessa tietää Katariinan harrastaneen seksiä Niko Vainion kanssa. Myöhemmin Miikan ja Katariinan suhde alkoi lämmetä uudelleen. Miika poistui sarjasta ottaessaan vastuun Katariinan aiheuttamasta Sara Polvijärven kuolemasta ja lähdettyään ulkomaille.

Myöhemmin katkera Miika palasi takaisin Helsinkiin ja kaappasi Katariinan piilopaikkaansa kaltereiden taakse. Miikan juonien tullessa ilmi hän otti Katariinan mukaansa ja aikoi paeta ulkomaille moottoriveneellä. Katariina onnistui tönäisemään Miikan mereen ja aikoi paeta, mutta palasi pelastamaan tämän. Tämän jälkeen Miika joutui vankilaan. Daniel Emmanuel [21] "Dani" Ojala es. Samuli Nordberg , —, työskenteli tiskijukkana Club Geelissä.

Daniel muutti Pihlajakadulta Joutsaan koulutustaan vastaavaan työhön eli lääkäriksi. Danielilla on pikkuveli Ken ja sarjan ulkopuolella hukkunut pikkusisko Madde. Daniel seurusteli hetken aikaa Camilla Mustavaaran kanssa. Myöhemmin hänellä oli suhde Elina Taalasmaan kanssa, mutta jätti tämän koska ei Madden kohtalon takia ollut valmis hankkimaan lapsia, mikä taas oli Elinan suuri toive.

Daniel on myös Oona Kivirannan kummisetä. Madden kuoleman ja Danielin Tampereelle muuton jälkeen Jutalla alkoi ilmetä mielenterveysongelmia ja aluksi Ken hoiti häntä kotona. Jutan yritettyä itsemurhaa ottamalla lääkkeistä yliannostuksen, hänet siirrettiin Kellokosken mielisairaalaan.

Tiina Mylläri , oli Kenin ja Danielin sisko, joka kuoli veneonnettomuudessa veljesten ollessa nuorempia. Kenin jäädessä raitiovaunun alle näki hän taivaassa Madden, joka käski veljensä palata takaisin perheen luokse maanpäälle. Miska Toiviainen , — oli Tapani Pajun ainoa lapsi, joka kuoli Saku Salinin aiheuttaman autokolarin seurauksena, ollen ensimmäinen sarjan sisällä kuollut henkilö.

Vuoden jaksoissa Mika ystävystyi Sakun kanssa ja Sakun kautta tapasikin Miia Laitelan , johon ihastui. Miian tunteet Mikaa kohtaan eivät olleet samanlaiset. Myöhemmin Miia ja Mika alkoivat kuitenkin seurustelemaan, Miian tosin vain esitti ja halusi tehdä Sakun mustasukkaiseksi. Suhde kuitenkin eteni pidemmälle ja Miiaa alkoi esimerkiksi ärsyttää Ismon ja Mikan välinen ystävyys. Miia ja Mika päättivät muuttaa yhteen, kun Miia oli raskaana.

Miia silti mietti aborttia ja oli jo valmistautunut siihen, mutta sitä ei tehty, koska Miialla oli kuumetta. Kaikki paitsi Kalle luulivat Miian tehneen abortin. Tämän jälkeen Miia alkoi välttelemään Mikaa ja muutti takaisin Ismon luo.

Vanhojen bileissä Mika näki Miian ja Sakun suutelevan. Mika meni tajuttomaksi ja Miia pakotti Sakun, joka ei omistanut ajokorttia, ajamaan lähimmälle talolle tai sairaalaan, koska puhelimella ei saatu yhteyttä. Saku alkoholin ja marihuanan vaikutuksen alaisena menetti auton hallinnan, ajoi puuta päin ja auto syttyi tuleen.

Miia raahasi tajuttomat miehet autosta ulos, soitti hätänumeroon ja myöhemmin selvisi Mikan kuolleen leikkauspöydälle. Kari Mattila , —, , on sarjassa esiintynyt komisario , joka tunnettiin myös edesmenneen Mika Pajun isänä. Tapani halusi saada Aki Nikkisen vankilaan ja se olikin yksi hänen tärkeimmistä tehtävistään sarjassa olonsa aikana. Mikan kuolema oli Tapanille kova paikka ja sen jälkeen Tapani halusi saada Saku Salinin vastuuseen kuolemantuottamuksesta ja rattijuoppoudesta.

Miia Laitela puolestaan vaati Tapania olemaan syyttämättä Sakua ja Tapani halusi vastapalvelukseksi, että Miia synnyttää Mikan lapsen. Miia päätti kuitenkin tehdä abortin, mistä Tapani raivostui ja meni aivan sekaisin.

Hän piti Sakua luonaan vankina ja uhkasi aseella. Lopulta Saku pääsi pois nappaamalla aseen pöydältä Tapanin kääntyessä hetkeksi pois.

Saku ei joutunut vastuuseen Mikan kuolemasta tai rattijuoppoudesta. Tapania nähtiin myöhemmin sarjassa vasta muutaman vuoden kuluttua. Kristoffer Möller, , , on Laura Kivirannan entinen työkaveri ja pomo, jonka kanssa Laura ei tullut hyvin toimeen. Juha on myös Anna Järvisen setä. Miia Nuutila , työskenteli aikanaan Laura Kivirannan kanssa. Anna on Lauran silloisen pomon Juha Palinin veljentytär. Anna ja Laura eivät tulleet toimeen keskenään kovinkaan hyvin, varsinkaan sen jälkeen, kun Laura oli haukkunut Juhaa Annalle useamman kerran ja sai kuulla Annan olevan tälle sukua.

Veera Katriina Puolakka es. Mirva Kuivalainen , —, , , on Peppi Puolakan äiti ja Ossi Puolakan isosisko, joka saapui sarjaan toukokuussa esitetyssä jaksossa. Sitä kautta Veera tutustui Sampon isään Panuun. Pari alkoi seurustella ja muutti perheineen Panun työn perässä Helsinkiin. Panu jatkoi työtään lentokapteenina ja Veera siirtyi äidinkielenopettajaksi samalle yläasteelle Pihlajakadun silloisten nuorten kanssa.

Panun kadonneen ja kuolleeksi julistetun entisen vaimon Iiriksen palatessa Pariisista Suomeen Veera huolestui, että Iiris paljastaisi heidän yhteisen salaisuutensa.

Peppi huomasi äitinsä salailevan jotain ja pian Veera paljasti tienneensä koko ajan Iiriksen olevan elossa. Peppi kirjoitti äitinsä tunnustuksen päiväkirjaansa ja myöhemmin Veeran ja Panun häissä Sampo luki Pepin päiväkirjasta tämän salaisuuden. Sampo paljasti salaisuuden kaikille juhlavieraille ja Veeran ja Panun ongelmat alkoivat.

Pari yritti pelastaa suhteensa käymällä muun muassa parisuhdeterapiassa. Suhde sai kuitenkin viimeisen niittinsä, kun Veera näki Panun suutelevan Iiristä. Veera päätti jättää Pihlajakadun taakseen ja muutti Lappiin. Myöhemmin Panu yritti vielä saada Veeraa palaamaan luokseen, mutta pari erosi lopullisesti.

Veera palasi vierailemaan Pihlajakadulla syyskuussa , kun Peppi joutui huumeiden käytön seurauksena sairaalaan. Hän avusti Pepin paluuta normaaliin arkeen, kunnes lähti takaisin kotiinsa Lappiin.

Kun Peppi ja Sergei saivat vauvan, Veera palasi Helsinkiin marraskuussa lapsenlapsensa, Taigan ristiäisiin, jossa hänelle paljastui Pepin ja muun Kuulan perheen Siperia -piinan todellinen syy.

Pepin puolustaessa Sergeitä ja Helenaa sekä valehdeltua poliiseille, päätti Veera katkaista yhteydet Peppiin ja Taigaan ja lähteä takaisin Rovaniemelle. Toukokuussa Veera nähtiin jälleen Pihlajakadulla, kun Peppi soitti lohduttomana äidilleen ja pyysi apua, sillä hänen ja Sergein suhde oli vaakalaudalla. Veera kuitenkin torjui Pepin ja sulki puhelimen. Myöhemmin hän kuitenkin tuli matkalaukkujen kanssa Pepin ovelle hakemaan häntä ja Taigaa luokseen. Jenni Vainion salaa suorittaman vauvanvaihdoksen takia Alexanderia kasvattivat Isabella Holm ja Sebastian Vuorela , kunnes Alexander menehtyi sairaalan leikkauspöydälle aortta-aneurysmaan.

Riitta yritti vietellä Markus Ekholmia. Taisto antoi ylennyksen Lauralle, koska Laura valehteli seurustelevansa Markus Ekholmin kanssa. Taisto ja Riitta pitivät parisuhdeiltoja Lauran ja Markuksen kanssa. Pihlajakadulla asuessaan Silja oli Kalle ja Miia Laitelan hyvä ystävä. Silja vietti heidän ja veljensä Sakun kanssa paljon aikaa. Silja suhtautui hyvin huonosti äitipuoleensa Hannaan ja Silja ei koskaan sopeutunut kunnolla asumaan hänen kanssaan saman katon alla.

Silja yritti saada vanhempiansa yhteen, mutta se ei onnistunut. Silja ihastui veljensä Aleksin parhaaseen kaveriin Kari Taalasmaahan , joka oli hieman häntä vanhempi. Silja ei kuitenkaan saanut Karilta vastakaikua, mutta Kari yritti Siljan avulla saada Jukalta kiristettyä rahaa. Kari oli nimittäin lähtenyt Siljan kanssa motelliin. Silja yritti saada Karia sänkyyn, mutta Kari ymmärsi, että meneminen Siljan kanssa sänkyyn olisi väärin. Kari jätti Siljan linja-autoasemalle ja lähti joksikin aikaa pois Pihlajakadulta.

Seuraavaksi Silja ystävystyi mielisairaan Tommi Tiihosen kanssa. Tommi oli kuolleen filmitähden Tyyne Puustisen eli Rebecca Liekan suuri fani ja hän etsi tätä Pihlajakadulta. Tyyne oli kuitenkin tällöin jo kuollut. Saatuaan selville, että Aki Nikkinen oli osaksi syyllinen Puustisen kuolemaan, Tommi yritti saada ihmisiä ymmärtämään Akin olevan murhaaja.

Tommi valoi itsensä bensiinillä ja uhkasi sytyttää itsensä tuleen. Aki kuitenkin esti tämän ja Tommi tajusi silloin, että Aki ei ole täysin paha. Tommi joutui ensin sairaalaan ja sitten mielisairaalaan, josta hän lähetti vielä muutamia kirjeitä Siljalle. Silja ihastui hetkellisesti Kalleen. Tämän jälkeen hän seurusteli valokuvaaja Atte Tenolan kanssa, mutta kun heillä menivät sukset ristiin Silja varasti Atelta huumeita ja alkoi myydä niitä tuttavilleen.

Jukka ei pitänyt Aten ja Siljan välisestä suhteesta, joten halusi Aten pois kuvioista ja järjesti tälle töitä Turusta. Ei mennyt kovin kauan ja Silja lähti vaihto-oppilaaksi Utahiin, Yhdysvaltoihin. Ennen lähtöään Silja sai selville Aleksin ja Hannan suhteen, mutta ei kuitenkaan paljastanut näitä Jukalle.

Silja tuli Aleksin ja Hannan lapsen Sofian sylikummiksi. Silja oli ristiäisissä vähällä paljastaa Aleksin isyyden, muttei tehnyt sitä. Tuolloin ei tiedetty, kuka Sofian isä oli. Utahissa Silja rakastui vaihtariveljeensä Mattiin, he menivät naimisiin ja Silja muutti sukunimensä Hickleyksi. Parilla on kaksi lasta. Silja palasi Suomeen aivokasvaimeen kuolleen Miian hautajaisiin, mutta lähti pian takaisin perheensä luokse Utahiin ja yritti pyytää surun murtamaa veljeään Sakua mukaansa, mutta Saku ei halunnut lähteä.

Miia Maaranen, on Aleksi Salinin avovaimo. Susanna Mikkonen , —, nähtiin sarjassa ensimmäisen kerran, kun tämä yritti saada Ismo Laitelan Elsa Toiviolta perimät rahat itselleen. Liisa kuitenkin rakastui Ismoon ja tunnusti juonensa. Ismon antaessa anteeksi Liisa muutti tämän luokse asumaan.

Pian yhteenmuuton jälkeen Liisa paljasti ystävälleen Isabella Holmille , ettei oikeasti ole mitään sukua Elsa Toiviolle, muttei ollut aikeissa kertoa oikeaa henkilöllisyyttään Ismolle. Tämäkin valhe paljastui Ismolle, kun tämä kohtasi luostarissa oikean Liisa Toivion.

Ismo suuttui Liisalle ja lähetti tämän vankilaan. Vapauduttuaan Liisa palasi tapaamaan Ismoa, ja pian kaksikko sai sovittua riitansa. Liisa muutti takaisin Ismon luokse. Ismo väitti Liisalle rakastavansa tätä vaikka todellisuudessa hän suunnitteli Antin kanssa peiteoperaatiota, jonka tarkoituksena oli toimittaa Liisa vankilaan tämän osallisuudesta pankkiryöstöön.

Ismo ja Antti halusivat saada tietoa Liisan ex-miehestä Mikaelista , josta Liisa ei halunnut puhua. Peiteoperaatio alkoi pitkän ajan päästä tuottaa tulosta, kun Mikael soitti Liisalle.

Mikaelin luultiin palanneen ryöstösaaliin takia, mutta pian hän paljasti rakastavansa edelleen Liisaa. Mikaelin suunnitelma epäonnistui Liisan huijatessa Mikaelia poliisien kanssa ja Mikael päätyi takaisin vankilaan. Liisa joutui kuitenkin vastuuseen osallisuudestaan ryöstöön, mutta selvisi ehdollisella vankeudella ja suorittamalla yhdyskuntapalvelua läheisessä sairaalassa. Ismon jätettyä Liisan alttarille salatakseen tältä syöpänsä Liisa päätyi yhteen Lasse Sievisen kanssa.

Liisan tajuttua totuuden Ismon sairaudesta ja Lassen osuudesta salailujuoneen nainen päätyi kostoksi ryöstämään yhdessä Joonataniin pettyneen Cindyn kanssa Joonatanin rahat ja poistui maasta ryöstösaaliineen.

He aloittivat uudestaan suhteen, mutta Liisa muutti pian takaisin Italiaan , koska he halusivat elämältään ihan eri asioita. Mikael istui vankilassa Sergei Kuulan sellitoverina. Mikael näki Ismon ensi kertaa R-kioskilla vapauduttuaan. Ismolle Mikael esittäytyi Simona ja he ystävystyivät. Lopulta Ismolle selvisi Simon todellinen henkilöllisyys ja hän lähti kohtaamaan Mikaelin pesäpallomailan kanssa.

Liisa löysi kotoa Ismon kirjeen ja lähti etsimään tätä, tuloksetta. Myöhemmin paljastui, että Mikael oli kaapannut ja mukiloinut Ismon ja sitonut hänet tuoliin kiinni. Mikael ja Liisa olivat aikoinaan tehneet yhdessä pankkiryöstön ja vankilaan jouduttuaan Mikael oli antanut pankin tallelokeroon käyvät avaimet säilytetteväksi Liisalle sekä Joonatan Sieviselle. Myöhemmin Liisalle ja Joonatanille selvisi, että tallelokero olikin tyhjä. Mikael oli itse tyhjentänyt tallelokeron, mutta ei kertonut siitä Liisalle ja Joonatanille, vaan väitti näiden tyhjentäneen lokeron yhdessä.

Rahojen lisäksi Mikael halusi itselleen myös Liisan, mutta onnellisessa parisuhteessa Ismo Laitelan kanssa elävä Liisa ei halunnut Mikaelia enää takaisin. Ismon ollessa panttivankina Liisa joutui myymään Ismon kioskin saadakseen rahaa.

Liisa kuvitteli, että tuomalla Mikaelille tallelokerossa ollutta rahasummaa vastaavan summan, tämä jättäisi hänet rauhaan. Tilanne mökillä kiristyi ja Joonatanin tuoma hirvikivääri laukesi. Luoti osui Joonatania reiteen ja Mikael onnistui pääsemään karkuun. Myöhemmin Liisa kehitti juonen, jossa uskotteli Mikaelille aina rakastaneensa tätä ja että rakkaus Ismoon oli vain näyteltyä. Kadulla poliisit nappasivat Mikaelin ja Liisan juoni selvisi myös hänelle. Mikael joutui takaisin vankilaan.

Keväällä Mikael karkasi vankilasta. Sami Kosonen oli sulaantunut Mikaelin jengiin peitetehtävän merkeissä ja järjesti Kalle Laitelan kanssa kidnappausjuonen sekä sai Kallen leikkimään uhria, että Mikael saataisi houkuteltua ansaan. Lopulta Linda Eerikäinen sai Mikaelin taas kiinni.

Jasmine Nystén , on Mikael ja Liisa Salon tytär. Helena Kuula palkkasi hänet majatalo Amandaan uudeksi työntekijäksi yhdessä Jiri Viitamäen kanssa. Molemmat kyllästyivät Amandan nihkeään ilmapiiriin ja vaihtoivat työpaikkaansa läheiseen nuorisokahvilaan dAmDaMiin. Venla oli ihastunut Jiriin, mutta ei kyennyt kertomaan sitä hänelle.

Venlan äidin Liisan ilmestyttyä maisemiin, kehotti tämä unohtamaan Jirin, joka ei osannut arvostaa Venlaa. Venla päättikin vaihtaa maisemaa ja muutti Toscanaan. Leon paljastuessa homoseksuaaliksi Joonatan joutui koulukiusatuksi kotikaupungissaan Nurmeksessa ja muutti Pihlajakadulle. Syksyllä Leo kävi hoitamassa Helsingissäkin kiusatun Joonatanin koulusotkuja.

Keväällä paljastui Leon kuolleen sydänkohtaukseen. Leon ex-vaimo Riitta Sievinen ja Leon miesystävä Hannu Saari tulivat Helsinkiin kertomaan tapahtuneesta ja hautajaisia vietettiin muutamaa päivää myöhemmin Nurmeksessa.

Salatuissa elämissä luvassa huimia käänteitä. Salkkarit-parin suhteessa koetellaan rajoja — Sanni tekee radikaalin päätöksen. Salkkarit-kaksikko suuntaa vakoilureissulle — paljastuuko Talen todellinen tilanne? Salkkarit-tähti avoimena arjesta kahden pienen lapsen äitinä: Salatut elämät -kaunotar julkaisi kuvan siskonsa kanssa — superkaunis kaksikko! Salkkarit-komistus saa suoran seksitarjouksen: Salkkareiden kotibileet saavat intiimin käänteen — ex-pari antautuu tilanteelle.

Käty-sarjan nuoret tähdet paljastavat vinkit onnistuneisiin kotibileisiin: Salkkarit-tähden rankat lapsuuden kokemukset saivat aikaan viestitulvan: Kurkista Salkkareiden seuraavaan viikkoon — Alissa saa tappouhkauksen! Salkkareiden uuden nettisarjan nuoret tähdet paljastavat: Salkkarit-tähden brittimies julkaisee ensimmäistä kertaa omaa musiikkia: Suomalainen aikuisviihdetähti Satu Söderström: Michael Monroe riitojen selvittelijänä: Espoolainen perhe sai huippukokin avulla ruokahävikkinsä kuriin: Laulaja Jippu päätyi sijaisperheeseen vuotiaana: Espoolainen perhe kamppailee valtavan ruokahävikin kanssa: Alaston Suomi -sivuston perustaja: Brittilaulaja Matt Terryltä erikoinen reaktio suomalaiseen hittikappaleeseen: Bändi luuli selvittäneensä tiensä jo livelähetyksiin, kunnes totuus valkeni: Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Ohjelmat Elokuvat Videot Arkisto Aiheet. Salkkareissa hurjia tosielämän ikäeroja: Äiti vain 5 vuotta poikaa vanhempi.

Mainos   uutinen jatkuu alla. X Factor Suomi su 1. Kaappaus keittiössä ma 2. Pahinta on se, kun en pärjää piereskelyssä väljäpepuille. Kun tikistän kunnolla, niin pieru tulee varren kanssa. Arvatkaa mitä se suvakkikukkahattutäti tekee? No sehän päästää valtavan pierukonserton pyllystään ja nauraa käheästi. Siinä loksahtaa Ullallakin leuka lattiaan, kun miltei jää toiseksi.

Juuri ennen lopputekstejä tämä suvakki vielä laskee pöksynsä alas, näyttää pyllyreikää ja päästää haisevan inisevän pierunsa. Etsi Toggle navigation Valikko. Onko Roosa oikeasti invalidi? Jos ei niin aivan mahtavaa näyttelemistä. Kämppä tyhjänä käty Kämppä tyhjänä käty on alkanut katsmossa!

Kyllä olen ajatellut,että se on ihan oikeesti invalidi En ikinä muista kattoo lopputekstejä Oliko hänen oikea nimensä Sanna Sepponen?? Sanna Sepponen ei ole invalidi invalidi istuu pyörätuolissa , mutta kehitysvammainen kylläkin. Hänellä on siis Downin syndrooma, kuten roolihahmollaan Roosallakin. Senhän näkee jo ulkonäöstä. Sanna on kertonut elämästään kehitysvammaisena mm.

Seksipalvelut salatut elämät roosa -

Jaana päätyi avoliittoon Ismo Laitelan kanssa, mutta Jaanalle kehkeytyi salasuhde samaisen Jukka Salinin kanssa Ismon selän takana. Mira Taussi, on Joonatan ja Jere Sievisen sisko. Marianna suri Raakelia ja sitä kaikkea, mitä hän on tehnyt Mariannalle ja mitä Marianna Raakelille. Sara kuoli pudottuaan koskeen Katariinan kanssa sillalla käydyn kamppailun seurauksena. Paikalla oli räjähteitä, jotka Heiskanen uhkasi räjäyttää. Espoolainen perhe kamppailee valtavan ruokahävikin kanssa: Marianna tuli paikalle, kuten Raakel oli hänen kanssaan sopinut ja Raakel kolkkasi Mariannan.

: Seksipalvelut salatut elämät roosa

SUOMI BITTISIIRTO 346
Www porno fi snapchat tuhmaa Hän on niin mahtava! Aaron ja Eeron isä es. Minusta on mukavaa, että minut yhdistetään Roosaan vieläkin. Suurimmat niistä ovat elokuvarooli ja matka Hollywoodiin. Hänellä oli yhden illan juttu Joonatan Sievisen kanssa.
Huora mikkeli hieronta itäkeskus 304
SUOMIPORNO TUBE PROSTITUUTIO SUOMESSA 586
seksipalvelut salatut elämät roosa Asko meni Jennin kotiin selvittämään asian, Koska Askolla olisi tärkeä istunto seuraavana päivänä, Jenni lupasi hieroa häntä kotonaan ja kesken hieronnan Webcam seuraa porno wikibedia ja Niko Vainio seksipalvelut salatut elämät roosa heidät. Joonatan Sievinen myös löi Juhania luullen tämän tekevän pahaa Severi Sievisellekoska ei tuntenut Juhania tämän mennessä katsomaan vaunuissa olevaa Severiä. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Ossi sai tietää Jatan olevan kiinteistövälitysfirman johtaja ja sai sitä kautta idean Happy Homesin perustamiseen. Matleena ja hänen vanhempansa kuuluvat Johannesveljet -uskonlahkoon, jonka on perustanut Matleenan ja Cindyn isä Johannes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *