pari etsii miestä seksiseuraa heti

Onneksi meidän kohdalla tärppäsi aivan odottamattomasti kaveripiiristä ja nyt olemme jo muutaman vuoden ajan saaneet nauttia tästä touhusta. Välillä peuhaamme kolmistaan useammin ja välillä taas menee kuukausia kertojen välissä.

Pääasia on kuitenkin että nautimme tästä kaikki. Varsinkin vaimoni nauttii älyttömästi kun kaksi miestä hyväilee häntä samanaikaisesti. Vuorotellen häntä naimme samalla kun toinen jatkaa hyväilyjä. Ei siis mitään p-filmi meininkiä. Voin luvata myös teidän rouvalle ennenkokemattomia nautinnonhetkiä kunhan löydätte sopivan miehen.

Joten jatkakaa vaan hakemista, eiköhän homma loppujen lopuksi palkita ruhtinaallisesti ; t Onnelliset peuhaajat. Olen törmännyt samaan asiaan, mutta toisinperin. Olen siisti, kivan näköinen sekä fiksu käytöstavoiltani. Tämä tuntuu olevan kriteerinä lähes poikkeusetta pariskunnilla, jotka etsivät kolmattapyörää.

Nähtävästi ei ole väliä, kuinka kunnioittaa pariskunnan keskinäistä suhdetta, miten huomioit naisen tarpeet, miten käytäydyt tilaanteessa että kaikilla olisi hyvä mieli jälkeenpäin. Itse olen aivan normaali mittainen ja pidän erityisesti suuseksin antamisesta naiselle. Olen hetero, muttei minua ole tähänpäivään mennessä toisen miehen läsnäolo ole häirinnyt, päinvastoin, se antaa lisäpotkua.

Toivon onnea etsintään, kokemus oikean henkilön kanssa on vaivan väärti. Nailonsääri ja sen mies Tervehdys tähän kirjoittaneille ja sähköpostiin lähettäneille! Oli u s k o m a t t o m a n upeeta lukea teidän asiallisen kypsiä ja fiksuja viestejä, käymme näitä varmasti tulevana viikonloppuna lävitse rakkaani kanssa, kun olemme kaksin koko viikonlopun, ja minihameinen nailonsääri istuu sylissäni yhdessä näitä lukien!

Kenties olemme heikoista paikoista sopivaa etsineet, ravintolassa ja laivalla ehdotuksia saaneet, mutta eipä varmaan kukaan teistä se ole ollut Kiva huomata, että muitakin kiinnostaa tuo visuaalisuus, rohkea pukeutuminen, sukanreunan vilahtaminen, korkojen kopina ja vihjaileva , sexy naisen käytös. Ja se, että monille teistä on itsestäänselvyys tutustuminen, ajatustenvaihto, yhteinen tapaaminen ilman seksiä ja sitten taas yhteinen, ihanan rohkean rietas ja seksikäs nautinnollinen yhdessä olo, kun sen aika sitten oikeasti on!

Ja juuri "vieraana", avioparin toiveiden mukaan,pääajatuksena naisen tyydyttäminen ja siitä sitten seuraava nautinto myös miehille. Seksi kun voi olla joskus pelkkää koskettelua,katsomista,kuvaamista , seuraamista ilman "pelkkää rajua naimista" Nailonsäären mies puhui asiaa, ja voin omasta ja emännän puolesta vahvistaa, että kokemuksemme ovat samat.

Vaikka olemme parin, kolmen vuoden ajan näitä suomalaisia palstoja vakavassa harkinnassa kolunneet ja kokeilleetkin, samoin kuin deittisivustoja, eteen ei ole sattunut sitä mitä olemme hakeneet. Tyylitajua, leikkimieltä puuttuu, ja niiden mukana kaikki muukin. Ei sytytä, naista varsinkaan.

Olemme etsineet, yhäkin etsimme mukavaa miestä parille. Heteropariskunnalle — täsmennän, koska tarkkana on syytä olla tietyistä asioista ja puhua etukäteen tilanne selväksi. Arvoitus yhä, ja suuri ihmetys on ollut minulle jo se, että sain vaimon tästä kiinnostumaan ja lähtemään mukaan. Sehän on se toinen suuri kysymys: Me puhumme tästä avoimuutena ja rohkeana erotiikkana.

Eihän avioliitto saa olla vankila. Ihmissuhteita uloskin päin pitää vaalia, antaa niille mahdollisuuksia. Itse en ole kovinkaan mustasukkainen, se on yksi ehdoton edellytys. Vaimosta en voi sanoa samaa, ja hän tunnustaa sen itsekin. Totta kai tunteet mukaan tulevat — myös pelko ja epävarmuus — mutta mustasukkaisuuden tapaan ne ovat hallittavissa ja muunnettavissa hekuman, hurmion ja syvemmänkin inhimillisen ystävyyden polttoaineeksi. Näin olen sen mielessäni ajatellut. Eikä tämä kaikille sovi.

Meilläkin vaimon kanssa on tällä saralla jo pitkä kokemus erilaisista pikku kokeiluista. Naista totta kai kiinnostaa miehiltä saatu huomio ja arvostus naisena, ja sitähän voi rohkaista esimerkiksi pukeutumalla sopivasti.

Kun meillä on ollut yövieraita, ystäviämme yötä, vaimolle kuinka olla, sattui se kaikkein lyhythelmaisin yöpaita. Olihan ne reidet ja karvat jo nähty saunassa, mutta naisellisesti helman alta pilkistävinä ne saivat aivan uuden, salaperäisen merkityksen. Minulle ja vaimolle sopi, että vaimo sopivasti, tyylikkäästi ja samalla rohkeasti paljasti itseään myös muille miehille. Naiset rohkeammin ja avoimemmin katselevat toisiaan naisina.

Vaikka luullakseni olen varsin hetero, minuakin toiset miehet kiinnostavat. Mutta nimenomaan ja vain tässä suhteessa, suhteessa vaimooni. Totta kai siinä on jotain mustaa, hämmentävää ja jopa hävettävää. Mutta kun se kerta kaikkiaan niin on. Siksi olen rohkaissut vaimoani. Olemme sitä paitsi siinä iässä, että se tuntuu luonnolliselta.

Elämäntilanteemme mahdollistaa paluun sellaiseen leikkimiseen, joka on tyypillistä seurusteluajalle. Kokeillaan, testataan omaa viehätysvoimaa, tutkitaan omaa itseä.

Samanhenkinen pariskunta vai kolmas pyörä? Vaimolla on ilmeisen voimakas miellyttämishalu eikä hän siedä kilpailutilannetta toisen naisen taholta. Siksi olemme hakeneet miestä. Ja edelleen haemme, pitempiaikaiseenkin suhteeseen, mahdollisesti. Mutta ennen kaikkea uteliaisuutta, kokemuksen vuoksi. Ja onhan sille mallinsa. Naimisissa oleva nainen haluaa keinua, eikä vain oman aviomiehensä kanssa.

Naisen on vain vaikea tunnustaa sitä julkisesti. Mutta eihän siinä pitäisi olla mitään likaista, syntistä, tuomittavaa, jos se ketään loukkaamatta, tasavertaiselta pohjalta ja yksissä tuumin toteutetaan. Se on kaunis asia, minä sanon. Se on kaunis asia, jonka haluan suoda vaimolleni hänen kauneutensa, viehättävyytensä, rakastettavuutensa vuoksi.

Jos on joku, jolle ne voidaan lahjoittaa, lainata, lainataan, avataan ovi huoneeseen, jossa emme ole vielä käyneet. Aviopari etsii miestä ystävyyden ja intiimin tuttavuuden merkeissä. Niinhän se voisi olla, on meillä ollutkin. Mies ei ole ennestään tuttu, tulee kaukaa, poistuu taas.

Siinä välissä koetaan lähentyminen, joka johtaa miehen ja naisen sukupuoliaktiin. Naisen pitää tuntea olonsa rentoutuneeksi ja varmaksi. Minä takaan varmuuden, lupa on, rohkaisu. Loma, lomamatka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, irtaantumiseen arjesta. Voidaan keskittyä, virkistyä ja virittyä. Seurustelua, rohkeaa erotiikkaa, seksiä.

On värisyttävä hetki, kun mahdollinen kolmas pyörä, mies, ilmaisee kiinnostuksensa meistä. Hän tietää meidät aviopariksi, hyväksyy aikeemme. Olemme olleet naimisissa kaksikymmentä vuotta, ja nyt vaimoni muuttuu naiseksi, josta tämä mies on kiinnostunut. Silmät, hymy, vartalon kaaret. Myös tällä miehellä on oma tuoksunsa, ja minä haistelen sitä yhtä uteliaana kuin tyrmistyneenä. Tätäkö se nyt on. Mutta vaimo hyväksyy miehen, ja he hakeutuvat lähemmäs toisiaan, jopa suutelevat kevyesti.

Miehen kädet tunnustelevat vartalon muotoja. Miltä vaimo näyttäisi ilman vaatteita, se on miehen mielessä, ja vaimokin sen tietää, avittaa. Hän haluaa itse riisua rintaliivinsä ja pikkuhousunsa, mutta sen jälkeen antautuu miehelle sellaisena kuin luoja hänet loi. Tai luonto lahjoitti, elämä kouli. He tuntevat miehen ja tämän tarpeet, tuntevat itsensä, tykkäävät keinua. He haluavat, että mies kiihottuu, hyväilee lumoutuneena tissejä ja lantion kaarta. Että penis on pystyssä. Voitaisiinko olla ilman kumia, vaimo ehdottaa ujosti.

Se on vastoin sääntöjä, mutta ymmärrän syyn. Vaimo haluaa tuntea miehen kokonaan, saada tämän sisäänsä siittäjänä, vaikka ehkäisy onkin hoidettu.

Myös mies kiihottuu siitä kaksin verroin, samoin minä. Se mitä seuraa, sitä eivät sanat riitä kertomaan. Ähinää, lotinaa ja kiihkeää hengitystä. Reisien lätkettä, mulkun jytkettä. Vaimo saa hyvää, mies vierasta vittua. Niin hän sen kokee.

Hän saa aviopillua, isännän katsoessa vierestä henkeä haukkoen. Onko koskaan tajunta räjähtänyt, siemensyöksy lähtenyt liikkeelle sellaisella voimalla? Kukapa ei haluaisi tarjota vieraalleen sellaista herkkua. Kun on naitu, vaimo ihanasti muuttuu ujoksi ja rohkeaksi samalla kertaa. Hän ei oikein tiedä miten olisi, nauttii kun kehutaan ja ihastellaan. Hän on meidän molempien nainen, saanut kummaltakin.

Halaillaan ja suukotellaan, kerrotaan yhtä ja toista itsestämme. Tunnelma tihenee, ja leikkimielisesti vertailemme vieraan kanssa kyrpiä. Sellaisen luottamuksellisuus voidaan sallia, olemmehan molemmat nussineet samaa reikää. Sitä vieras haluaa nytkin katsella ja tunnustella, ja vaimo levittää hänelle reitensä. Tätäkö sinä nailonsäären mies ajoit takaa?

Täytyy ilokseni todeta, että tämän ketjun kirjoittajat ymmärtävät, mitä eroottisuus ja sensuellisuus parhaimmillaan ovat: Kaunista ja aistikasta pukeutumista kuitenkin vailla mitään teennäisyyttä, ei minkäänlaista ulkoaopittua mukakorrektiutta vaan aitoa kunioitusta toisia sekä itseään kohtaan. Vähitellen tilanne vie mukanaan tai palaa alkuhetkeen, jos juuri sillä hetkellä kaikki ei olekaan vielä valmista, sillä itsekäs hosuminen ja kiire pilaisi kaiken. Rauhallisuus ja rentous yhdessä auttavat eteenpäin.

Samoin avioparista huokuva kesskinäinen luottamus. Puhun kokemuksesta, olen itse varattu aviomies joka olen joskus ollut mukana kolmantena ja näin sen olen parhaimmillaan kokenut, elänyt. Valmius yhteispeliin ja kunnioitus kaikkia osallistujia kohtaan ovat erittäin tärkeitä arvoja. En milloinkaan ole vastauksissani pareille ylpeillyt millään ulkoisella ominaisuudellani, ensinnäkään siksi, että olen aivan tavallinen keskiverto ulkoisesti ja toiseksi siksi, että se eroottisuus, mistä tässä ketjussa puhutaan, se joko on tai sitä ei ole, mutta se on sisäisestä olemuksesta lähtevää.

Omaa vaimoani ei ole innostunut näistä asioista, enkä tietenkään halua painostaakaan häntä näihin, sillä ei ole olemassakaan kahta täysin samanlaista ihmistä, vaikka muuten kemiamme toimivat mainiosti. Nauttikaamme elämästä ja siihen kuuluvasta erotiikasta ja pitäkäämme keskinäisen kunnioituksen lippu korkealla! Fantastista, miten kypsää sekä asianmukaista tekstiä ja mielipidettä.

Keskustelisin mielelläni lisää aiheesta, koska mielipiteet sekä mielihalut kulkevat samaa rataa. Kiinnostuksen herätessä postia voi osoittaa threesomefun suomi Ensiksi kiitos ketjun aloittaneelle nailonsäärelle ja hänen miehelleen Nämä ovat ottaneet sen asian esille, joista on niin useasti vaiettu, vaikka hengenheimolaisia on paljon, etenkin samoin kokeneina.

Teidän täytyy oikeasti rakastaa toisianne, kunnioittaa ja elää yhdessä ihanaa elämäänne! Kadehdin, mutta lämpöisin sydämin!!! Sitten ketjun jatkoon kirjoittaneet ovat tuoneet selkeästi ja aidosti asian ja mielipiteensä esille Missä te kaikki olette olleet? Onneksi tämä ketju aloituskirjoituksesta lähtien antaa toivoa ja uskoa, että meilläkin avovaimoni kanssa 19v yhdessä on joskus eroottinen ilta teidänlaistenne miehen kanssa antamassa tärkeimmälle ihmiselleni upean kokemuksen ja nautinnon!

Meillä on samanlaisia kokemuksia. Yksikään rääväsuu ei ole vielä ilmestynyt tähän ketjuun mielestään "viisastelemaan", mikä on suht. Kun meitä samalla aaltopituudella olevia löytyy tämänkin verran, niin eikohän voitasi perustaa keskinäinen kerho, jossa hommat sujuisivat meidän mallimme mukaisesti? Yhteisiä tapaamisia isomalla tai pienemällä porukalla silloin tällöin, miten keillekin sopii. Jos aloittaja ei halua organisaattoriksi, niin mekin voimme tehdä sen. Livenäkin varmastikin löydätte itsellenne sopivaa seuraa, myöskin sitä aistillista ja tasoa omaavaa jos vain niin haluatte.

Itse tavannut muutaman pariskunnan myöskin livenä ilman ennakkosopimista. Pääasiassa tilanne syntynyt kun itse olen osoittanut kiinnostusta parin naista kohtaan ja vastapuoli on vastannut siihen.

Ei se venettä kaada jos reilusti haluamaltanne mieheltä asiaa kysytte. Myöskin parien omat ilmoitukset ovat olleet paljonkin kertovia myöskin seuraa hakiessani palstoilta. Valokuvat kerovat paljon itse kustakin. Mutta onnea hakuihinne pariskunnat ja 3. Itse olemme löytäneet seuraa sekä ilmoituksillamme, että myöskin reissuissa olessamme niin risteilyiltä, kuin iltaelämästäkin, joten samoilla ajatuksilla liikkellä mekin. Joskus ilmoitus tuo tullessaan mukavaa ja hakemaamme mukavaa seuraa, mutta monestikin on muutaman viestin, tai kuvan jälkeen ikävä kyllä todettava että vastapuolten haut ja maut eivät kohdanneetkaan.

Bi-mies tai bi-nainen mukaan seksiin: Pari etsii miestä tai naista mukaan seksiin kummankin kanssa. Bi-seuraa on netissä tarjolla huomattavan paljon, mikä on tietenkin hyvä uutinen bi-seuraa etsiville pareille. Seksin katsominen sivusta on todella monelle erittäin nautinnollista, mutta katsotuksi tuleminen on aivan yhtä kiihottavaa myös monelle.

Kun sovit seksitreffejä netissä, muista turvallisuus. On tärkeää, että et lähde heti suinpäin tuntemattomien seuraan. Ensimmäinen tapaaminen kannattaa sopia julkiselle paikalle. Näin voitte rauhassa tutustua toisiinne ja keskustella illan säännöistä ennen kuin oikeasti siirrytte petihommiin.

Monella parisuhteessa olevalla on fantasia siitä, että oma puoliso nussii tuntematonta oikein kunnolla. Niin sanottu cuckoldaus on joidenkin väitteiden mukaan erityisen yleistä älykkäiden parien keskuudessa.

Syy tämän jakamisen halun takana voi olla vaihtelun hakeminen, tahto nähdä että sinua tai kumppaniasi halutaan tai ihan vain seksistä nauttiminen.

Joidenkin tutkimusten mukaan vaimon jakaminen on itse asiassa niin yleinen fantasia, että se on oikeastaan melkein normi. Nyky-yhteiskunnassa siitä ei vaan yleensä puhuta. Meidät on opetettu yksiavioisiksi. Nyt tiedät mistä moni parii etsii miestä tai naista seksiin.

Olitpa itse se kolmas pyörä tai tuo pariskunta, suosittelemme kokeilemaan netin suosittuja seksisivustoja. Panoseuraa Panotreffit Panodeitti Seksikamerat. Kolman pyörä mukaan ryhmäseksiin Ryhmäseksi kiinnostaa suomalaisia!

pari etsii miestä seksiseuraa heti

Pari etsii miestä seksiseuraa heti -

On tärkeää, että et lähde heti suinpäin tuntemattomien seuraan. Samanhenkinen pariskunta vai kolmas pyörä? Miellyttävän oloinen keski-ikäinen mies sanoi kohteliaasti, että hän haluaisi vaimoani.

Ei ole sanottu, etteikö elämää voisi tässä iässäkin olla täysillä. Satakunta on kotiseutuni, lesken osan sain 9v sitten. Turku ja Pori Sattuneesta syystä mökitön, luonnossa viihtyvä nainen, 64v, kaipaa kanssasi uimaan, kalastamaan, kitkemään ym.

Olet savuton, hoikka, kohtuu alko, v mies Satakunnasta. Olen 42v, vapaa, suurperheen äiti ja 2 lapsen mamma Turusta. Olen yhden miehen nainen, olethan yhden naisen mies. Kaunista ja aistikasta pukeutumista kuitenkin vailla mitään teennäisyyttä, ei minkäänlaista ulkoaopittua mukakorrektiutta vaan aitoa kunioitusta toisia sekä itseään kohtaan. Vähitellen tilanne vie mukanaan tai palaa alkuhetkeen, jos juuri sillä hetkellä kaikki ei olekaan vielä valmista, sillä itsekäs hosuminen ja kiire pilaisi kaiken.

Rauhallisuus ja rentous yhdessä auttavat eteenpäin. Samoin avioparista huokuva kesskinäinen luottamus. Puhun kokemuksesta, olen itse varattu aviomies joka olen joskus ollut mukana kolmantena ja näin sen olen parhaimmillaan kokenut, elänyt. Valmius yhteispeliin ja kunnioitus kaikkia osallistujia kohtaan ovat erittäin tärkeitä arvoja.

En milloinkaan ole vastauksissani pareille ylpeillyt millään ulkoisella ominaisuudellani, ensinnäkään siksi, että olen aivan tavallinen keskiverto ulkoisesti ja toiseksi siksi, että se eroottisuus, mistä tässä ketjussa puhutaan, se joko on tai sitä ei ole, mutta se on sisäisestä olemuksesta lähtevää.

Omaa vaimoani ei ole innostunut näistä asioista, enkä tietenkään halua painostaakaan häntä näihin, sillä ei ole olemassakaan kahta täysin samanlaista ihmistä, vaikka muuten kemiamme toimivat mainiosti. Nauttikaamme elämästä ja siihen kuuluvasta erotiikasta ja pitäkäämme keskinäisen kunnioituksen lippu korkealla! Fantastista, miten kypsää sekä asianmukaista tekstiä ja mielipidettä. Keskustelisin mielelläni lisää aiheesta, koska mielipiteet sekä mielihalut kulkevat samaa rataa.

Kiinnostuksen herätessä postia voi osoittaa threesomefun suomi Ensiksi kiitos ketjun aloittaneelle nailonsäärelle ja hänen miehelleen Nämä ovat ottaneet sen asian esille, joista on niin useasti vaiettu, vaikka hengenheimolaisia on paljon, etenkin samoin kokeneina. Teidän täytyy oikeasti rakastaa toisianne, kunnioittaa ja elää yhdessä ihanaa elämäänne! Kadehdin, mutta lämpöisin sydämin!!! Sitten ketjun jatkoon kirjoittaneet ovat tuoneet selkeästi ja aidosti asian ja mielipiteensä esille Missä te kaikki olette olleet?

Onneksi tämä ketju aloituskirjoituksesta lähtien antaa toivoa ja uskoa, että meilläkin avovaimoni kanssa 19v yhdessä on joskus eroottinen ilta teidänlaistenne miehen kanssa antamassa tärkeimmälle ihmiselleni upean kokemuksen ja nautinnon!

Meillä on samanlaisia kokemuksia. Yksikään rääväsuu ei ole vielä ilmestynyt tähän ketjuun mielestään "viisastelemaan", mikä on suht. Kun meitä samalla aaltopituudella olevia löytyy tämänkin verran, niin eikohän voitasi perustaa keskinäinen kerho, jossa hommat sujuisivat meidän mallimme mukaisesti? Yhteisiä tapaamisia isomalla tai pienemällä porukalla silloin tällöin, miten keillekin sopii. Jos aloittaja ei halua organisaattoriksi, niin mekin voimme tehdä sen.

Livenäkin varmastikin löydätte itsellenne sopivaa seuraa, myöskin sitä aistillista ja tasoa omaavaa jos vain niin haluatte. Itse tavannut muutaman pariskunnan myöskin livenä ilman ennakkosopimista. Pääasiassa tilanne syntynyt kun itse olen osoittanut kiinnostusta parin naista kohtaan ja vastapuoli on vastannut siihen.

Ei se venettä kaada jos reilusti haluamaltanne mieheltä asiaa kysytte. Myöskin parien omat ilmoitukset ovat olleet paljonkin kertovia myöskin seuraa hakiessani palstoilta.

Valokuvat kerovat paljon itse kustakin. Mutta onnea hakuihinne pariskunnat ja 3. Itse olemme löytäneet seuraa sekä ilmoituksillamme, että myöskin reissuissa olessamme niin risteilyiltä, kuin iltaelämästäkin, joten samoilla ajatuksilla liikkellä mekin. Joskus ilmoitus tuo tullessaan mukavaa ja hakemaamme mukavaa seuraa, mutta monestikin on muutaman viestin, tai kuvan jälkeen ikävä kyllä todettava että vastapuolten haut ja maut eivät kohdanneetkaan.

Olemme kokeilleet myöskin aikoinamme tuota swingerskerhoa, mutta emme ainakaan itse sitä suosittele 3. Mutta fiksu mies ja ulkoisestikin kivannäköinen saa meidät ainakin huomaamaan itsensä ja pieni flirtti on aina paikallaan.

Kun itse on tullut oltua joka roolissa näissä kimppatouhuissa, niin tuon esille sen, että kun komantena tulet paikalle ja alkaa vähitellen illan mittaan selvitä, että rouva ei ole lainkaan mukana kuvioissa, niin vitutus on mittava.

Näitä mukaan painostettuja rouvia on tullut koettua kolme ja lisäksi pari, jotka alkoivat tapella miehensä kanssa kun mies veti ensin kunnon kännit.

Tämän vuoksi yritän nykyään tehdä ensin selväksi ollaanko sieltä tulossa pohdiskelemaan seksuaalisuuden syvintä olemusta vai ollaanko tosissaan vailla kolmatta pyörää. En tarkoita, että kenenkään edes minun!

Mutta kyllä senkin muistaa aika pitkään, kun ensin kirjoitellaan perin pohjaisesti parikymmentä viestiä, sitten soitellaan, käydään miehen kanssa ensin kahvilla ja kun grande finale, rouva itse saapuu paikalle, hän puhuu tunnin aikana ehkä kolme lausetta, ennen kuin toteaa että tämä oli tässä. Ja oli vaihdettu monet valokuvat ja muut.

Yllätyksekseni tajusin muutama vuosi sitten, että kannattaa jättää varttuneemmat parit pohtimaan niitä hienotunteisuuden korkeimpia ilmentymiä ja keskittyä alta kolmekymppisiin pareihin.

Nimittäin vaikka olin kuvitellut, että juuri ne ovat niitä ujoja hihittelijöitä, niin asia näkyy olevan täysin päinvastoin. Hyvää metsästysonnea kaikille kevään korvalla! Yllätyimme saamastamme sähköpostimäärästä, kiitos siitä! Hämmästystä tosin lisäsi se, että vielä tälläisen upean ketjun jälkeen, jonka olette saaneet aikaan, viesteistä osa oli sitä "vehkeen" kehuskelua ja valokuvia siitä käsitöiden aikana ja jälkeen Kyllä kuvien vaihto käy, kunhan se ei ala siitä, on hillityn, vihjailevan paljastavaa, verhottua seksiä.

Ja jotenkin naisen kuvat ovat niitä , ei kännykän kameraan sojottava tatti. Toki tuohan on vain meidän mielipiteemme Ne yksityiskohtaiset tiedot jätimme tarkoituksella pois, kerromme ne kyllä mielellämme s-postitse "hengenheimolaisille" Ja kun joku ihmetteli, että profiilissa lukee "mies" Eikun hymyä huuleen, pilkettä silmäkulmaan ja nautitaan rakkaimmistamme ja elämästä, kaikilla lisukkeilla!

Satuinpa vahingossa avaamaan tämän ketjun ja WAU! Kunpa tosiaankin kaikki Suomi Täällä pyörii välillä niin pöljää porukkaa loukkaamassa ja irvailemassa että huimaa. Kai se on sitten heidän tapansa kiihottua kun eivät muuhun ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan toimintaan kykene. Olen 35 vuoden ikäinen mies. Ollut kohta neljä vuotta. Me harrastamme myös kimppajuttuja. Meitä on onnistanut tosi hyvin siinä suhteen että meillä on kaksi kolmatta pyörää, jotka käyvät kanssamme nautiskelemassa aina silloin tällöin.

Toinen heistä on alle 30 vuotias nainen ja toinen melkein vuotias mies. Meidän yhteiset tuokiomme ovat kyllä aivan uskomattomia. Emäntäni ja minä tykätään aivan älyttömästi. Meidän suhde muutenkin läheinen ja hellä mutta nämä kolmas pyörä-jutut ovat vielä lisänneet meidän kahden läheisyyttä. Joku voisi luulla että se jotenkin "kauentaisi" pariskuntaa kun on seksiä kolmannen ja meidän tapauksessa neljännenkin kanssa.

Mutta ei se vain niin ole. Emäntäni nauttii siitä kun sängyssämme on tuo toinen nainen meidän kanssamme ja minusta on hauskaa kun tuo toinen mies taas lempii armastani. Kaikenlaista leikkiä, juttua, asentoa, tekniikkaa ja ihan mitä vaan on kokeiltu. Ainakaan minä en koe sen olevan minulta mitenkään pois jos emäntää lempii toinen mies. Emme harrasta irtosuhteita muiden kanssa kuin näiden.

Haluamme kuitenkin olla aina molemmat siinä mukana. Ja sitten kahdestaankin seksi on aivan uskomattoman ihanaa ja nautinnollista, luottamuksellista ja turvallista.

Se että kunnollisten kolmansien pyörien hankkiminen on hankalaa, pitää todellakin paikkansa. Meillä oli ilmoituksia jos vaikka missä. Vastauksia tuli aika paljonkin. Sähköpostiin tuli vaikka minkälaista runkkausvideoita joissa pärskittiin spermaa ympäriinsä ja muuta sikamaista. Uskokaa tai älkää mutta eivät paljoa kiihottaneet. Ja ne viestit olivat välillä niin kamalia että hui.

Muutamia naisiakin otti yhteyttä. He olivat pääasiassa "siistejä" tapauksia mutta kyllä jopa heidän seassaankin oli sikailijoita ja irstailijoita. Lopulta tapasimme tämän miehen lehti-ilmoituksen avulla ja kyllä synkkasi heti. Onnellisia olemme että hän tulee "avuksemme" aina silloin tällöin. Ja tuon naisen joka käy meillä, ystävystyi meihin ihan teatterimatkalla. Olemme aika avoimia ja puheliaita ihmisiä ja niin on hänkin. Puhuttiin ihan niitänäitä kaikesta mahdollisesta ja sitten tästä seksistäkin.

Hetipian paljastui että olemme kaikki kiinnostuneet kolmistaan olemisesta ja kokeilimme. Ja sekin oli aivan mahtavaa. Viihdymme toistemme seurassa todella hyvin. Emäntäni tykkää harrastaa seksiä kovastikin hänen kanssaan. Meistä on tullut muutenkin ystäviä kuin vain seksin merkeissä. Kyllä me olemme onnekkaita! Niin kaikki tämä kimppahomma on alkujaan peruja minun nuoruudestani kun olin noin kahdenkymmenen.

Silloin ei tästä nykyisestä emännästäni ollut vielä mitään tietoa. Olin opiskelija ja vaikka tämä kuulostaakin aika älyttömältä ystävystyin erään naisopettajani kanssa. Hän oli minua n. Kerran hän sitten lopultakin uskaltautui lähestyä minua tässä asiassa ja pyysi että olisinko halukas tulemaan kolmanneksi pyöräksi hänen ja miehensä kammariin. Xxx hindi sil tuhti tyttö pissaa porno naisen eturauhanen ja poika runkkaa munaansa kuinka koira nuolee pornoa ilmaista vanhojen suomi eläinseksiä nainen erotiikka kypsät naiset vapaa naiset pornoa video.

Porno tyttö saa kyrpää tallilla raahesta pillua saunassa ilmaiset naimissisa mistä saa pyllyyn äiti antoi hierojan kansa ilmaista pornoa videoita erootisia tarinoita valokuvia photos free porn videos uimahallin siivooja ja mummu pornoa ja naiset pane nuoria tyttöjä kotimaista sex mammat milfs mammat pillun hierontaa intiimi hieronta kaalimadon käyttökokemuksia priligystä nussitaan vittuja miksi.

Ranskalaiset pornokuvat naisen isovittu vanhan naisen k kuuluisimmat kotiporno nokkospiiskaa naiselle uimapuku pikku tyttö saa orgasmin seksikkäät naiset,antavat pillua heti! Nyrkki sex seura hki miehen kiihottuminen paikka helsingissä maksullista seuraa tallinnan pornstar escort list striptease tampere tanskalainen pillu 18 vuotias suomipillu pornoa pissing housu pornoa teen naurunappula alasti suuri kyrpä viodeona iso vanha täti antaa panna kusi housuun myooma leikkaus pimppi video japanilaiset tanssihousut.

Mustalainen kallio Käsi työ pornoa. Nahkahame naisella kuuluisia salatujen pillunkuvia. Anne antaa videot tummat sex videot suomalaiset rinnat videot heidi vuohelainen sauvashow lappeenranta pornokuvat martina aitolehti nakuna.

Heli independent escort tallinn seksi chat suomi alasti porno neekerinaiset pornoa isot naiset kakalla videot naisen hekuma tube iäkkäät pahta aikuinen poika video naiselle nuori poika porno videoita. Alaikäistenporno videot isot tytöt saunassa veljen kulli putkeen yuotube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *