Heti olen lähdössä syyskuussa 3kk Canarialla,vuokraan asunnon ,onko joku nainen tulossa yksin,olisi kiva tavata siellä,siis Las P. Sosiaalinen ja luotettava mies etsii naista matkaseuraksi toukokuussa väl. Ota yhteyttä Hupiukko gmail. Nainen, mukavaa seuraa, sinkku. Sinä yksinäinen mies, joka matkustelet. Ota minut matkalle mukaan.

Hei olen 59v leskiukko. Etsin kesäksi mökkiseuraa naisesta mökki on iitissä. Lahden ja Kouvolan puolessavälissä mut matka. Onko joku lähdössä Nainen hakee naisseuraa-kaverina, ei seurustelukumppania!

Saisko täältä matkaseuraa huomiselle äkkilähdölle Helsingistä? Kyselee nuori 23v nainen? Olen pian 57 vuotias naisihminen ja aloittanut matkailun harrastamisen eron jälkeen. Yksin liikkuminen on ikävää ja reisuun olis. Matkaseura joutuu töihin ja muillakaan ei ole vapaata kyseisenä aikana. Löytyykö naiskaveria toiselle naiselle Lappiin hiihtämään! Elän terveellisesti, liikun luonnossa, pelaan joskus minigolfia ja pidän matkustelusta.

Erityisen innostunut olen seikkailemaan vuoripoluilla Alpeilla. Seuraava reissu on jo heinä-elokuussa Sveitsin St. Olisiko sinusta mukaan jo sille reissulle?

Mukava, luotettava ja samanhenkinen nainen olisi kiva saada jakamaan kokemuksia erilaisilla reissuilla, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Unelmani on matkustaa Brititteihin tai Irlantiin ja kaipailisin matkaseuraa. Ainut mahdollisuuteni on matkustaa heinäkuussa muutamaksi viikoksi töiden ja koulun takia. Matkasuunnitelmani on täysin auki ja jos olisit kiinnostunut lähtemään kanssani niin laita viestiä ja aletaan suunnittelemaan: Hei, etsin matkaseuraa heinäkuuhun viikon reissuun jonnekin Kreikkaan.

En ole rantaihminen vaan mieluummin kiertelen nähtävyyksiä ja ostoskatuja. Osallistuna myös mielelläni matkanjärjestäjän järjestämiin retkiin. Jonkin verran viihdyn hotellin uima-altaalla mutta en niinkään baarissa. Alkoholin liittyy joskus harvoin ruokaan. Ehkä ouzon otan joskus hotellin baarista. Olen hetero ja etsin seuraksi heteronaista.

Ota yhteyttä niin voimme katsoa synkkaako niin että reissu voidaan toteuttaa. Yöpymiset ovat kelin mukaan teltassa tai mökissä. Lähtökohtaisesti olen lähdössä itsekseni, mutta jos sattuu kohdalle niin kelpuutan matkaseuraakin mielelläni. Jos kiinnostuit tai on samansuuntaisia suunnitelmia, laita viestiä mpnorja outlook. Mikäli yhteinen sävel löytyy, voidaan tavata jossakin vaiheessa ennen reissua ja suunnitella tarkemmin.

Tai jokin muu Euroopan kaupunki? Toiveena olisi lähteä matkalle kesällä heinä-elokuussa. Olen rauhallinen, kulttuurista pitävä nainen. Etusivu Matkat Rekisteröidy Kirjaudu.

Motorcycle trip to Lancaster    Konsta Ikä: Eurooppaa kiertelee    Eemil Ikä: Kroatiaan    Matkaamaan Ikä: Biletysseuraa    Brissez Ikä: Etsin matkaseuraa heinäkuulle    Jessica98 Ikä: Matkaseuraa kesäksi Kreikkaan    kipakka Ikä: Moottoripyörämatka Norjaan, kesä    Luistin Ikä: Kaupunkilomalle    Katariina08 Ikä: Käyttöehdot Tietosuojaseloste © matkaseuraa.

Matka olisi noin kuukauden kestävä heinäkuun ja elokuun aikoihin. Alkoholin liittyy joskus harvoin ruokaan. I am looking for another biker preferably male with his own motorcycle, for better security and support on the road. Myös yöelämään voisi mennä aina välillä. En ole rantaihminen vaan mieluummin kiertelen nähtävyyksiä ja ostoskatuja. Motorcycle trip to Lancaster    Konsta Ikä:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *