Ei taida olla sulla kaikki lusikat kaapissa.. Aina kun mun mies on sammunut, eikä anna mulle persettä, mä nussin sitä marsulla perseeseen ja työnnän vielä vanupuikon kyrvästä sisään. Omapa on häpeensä, mitäs on niin sekaisin. Täällä voisi olla ihan hupaisia ja rakentaviakin juttuja, mutta idiotismi on vallalla, valitettavasti. No tuollainen sammunutta perseeseen veto-juttu ei tarvitse olla kovin rakentavasti kirjoitettu. Ei varmaan kaveri usko itsekkään tähän juttuunsa.

Tai sitten hänen ex-muijansa on pumpattava Barbara, jos b-rappu panoa ei ole huomnnut. Tai sitten ihan hirveä horoperse??? Ei tekisi mieli mitenkään pistää sammunutta horoa, oma vasen käsikin olisi parempi vaihtoehto.

Koulutyttö saa syvälle perseeseen. Massiivinen kulli syvälle kurkuun ja perseeseen. Alina West saa erittäin rajusti suuhuun ja perseeseen. Massiivinen kyrpä pilluun ja perseeseen. Isotissinen MILF on erittäin märkä. Paksu kyrpä syvälle pilluun. Brunette MILF saa syvälle perseeseen. Aasian tyttöystävä saa syvälle perseeseen. Musta kulli syvälle perseeseen. Saksan lutka saa syvälle perseeseen.

Tämä mies on erittäin onnekas. Olisitte tunkenut kesäkurpitsan sen kusipään perseeseen, kaivaneet lusikalla silmät ulos ja raapineet pallit jäätelökauhalla ulos! Ja pelkkä kuulopuhe riittää aina, ovat naiset meitä miehiä niin pitkään alistaneet! Mäkin voin siis kostaa mun vittumaiselle naapurille raiskaamalla sen hyvännäkösen blondimuijan, kun ei oo omia siskoja ja omalla muijallakaan ei oo niin väliä.

Vaikka naapurin muija sit tulis kavereidensa kanssa kurkulla seivästämään mun oman peräpukamasen perseen, niin ei se enää miltään tuntus. Sanoisin, että tälläisissä teoissa kosto on paljon parempi motiivi kuin halujen tyydyttäminen. Nainen ei ollut tehnyt muuta kuin ollut panematta miehen kanssa. Mies oli raiskannut naisen. Joten kyllä itse päädyn lopputulokseen, että naiset tekivät oikein raiskaustuomioitten ollessa niin saatanallisen pieniä. Sitä sai mitä tilas. Tietäen vielä itä-suomen oikeuslaitoksen ei mies olisi saanut edes oikeata tuomiota.

Pääsi mokoma vieläkin liian helpolla…saunan takan olisi vielä tilaa! Onko kukaan ajatellut verrata tätä tilannetta toisinpäin. Kuvitelkaa että Ero on meneillään samassa tilanteessa mutta kundi jättää muijaa. Muija haluaa seksiä vielä kundi ei. Muija tulee päälle ja väkisin ratsastaa miehen. Itsekkin olen käskenyt muijia lopettamaan kun vereslihaa alkaa kirvellä liikaa mutta vitut ne hurmoksessaan kuuntele. Noh sitten kundit miettisivät kostoa ja päättävät kahden miehen voimin survoa kurkun tämän muijan perseeseen.

Molemmathan lääkärin kautta oikeuteen olisi oikea tapa menetellä. Ei tietenkään ketään väkisin maata mutta jos siitä ei heti mennä poliisille niin eipä voi kauhean hirveää olla. Tuossa perse-episodissa taas saatettiin tarvita oikeasti lääkäriä, tikkejä tai ehkä jopa leikkaus jos sulkijalihan on revennyt pahastikkin.

Sulkijalihas voi kuitenkin revetä ihan peppuseksiä sovinnolla harjoitellessa. Jos kundi ei itse ollut treenannut niin kurkun sinne väkisintyöntö tekee varmasti pahaa jälkeä. Voisi verrata siihen että olisi kostoksi tökännyt hedelmäveitsellä vatsaan, sille nyt ei tietysti nauraisi kukaan….

Tekaistut raiskaussyytteet ovat joo yksi ongelma. En kuitenkaan usko asialla olleen nyt niin kinkyjä tyttöjä, että olisivat lähteneet tekaistua raiskausta kostamaan vihanneksen avulla. Selkeistä raiskaustapauksista rangaistaan Suomessa lepsusti ja se on ihan todellinen ongelma.

Olisi mielenkiintoista jos naiset perustaisivat todellisia raiskaajia vastaan jonkinlaisia rangaistuspartioita. Suomessa kävelisi pian nörttejä, jotka eivät ole eläissään oikeasti saaneet keneltäkään, paitsi väärän ilmiannon perusteella vihanneksen haitariinsa tällaiselta partiolta. Suomi, kaksoismoraalien luvattu maa. Ai että kun olisi sukupuolet olleet toisinpäin, minkäslainen paskamyrsky siitä olisi alkanut? Ottaa vielä kaveri mukaan tempaukseen.

Oman käden oikeutta kannattavien kannattaa muistaa, että samalla logiikalla kai saa jatkossa naisiakin raiskata joissain tilanteissa kostoksi. Toisekseen, kannattaa muistaa sekin, että naiset esittävät jatkuvasti perättömiä raiskaus- tai hyväksikäyttöilmoituksia. Tuollaisessa oman käden oikeudessa ei ole mitään puolueetonta tuomaria ja syytetyllä mahdollisuutta puolustaa itseään perättömiä väitteitä vastaan.

Perseeseen veto suomiseksi -

Hyvä tytöt, oikein tehty!!!!! Isotissinen MILF on erittäin märkä. Hänen uransa syväkurkkuna oli siltä erää ohi. Erittäin iso kyrpä erittäin syvälle perseeseen. Mitä henkisiin arpiin tulee niin ei mies varmaan uskalla siitä kenellekään puhua ja kantaa tätä raiskausta jonka NAISET suorittivat koko elämänsä. Ainakii ajatella tapahtunutta myöhemmin ;o. Musta kyrpä ihana vittu oi joi mulle kanssa kyrpää pillu märkä haluan nussia neekerit ovat isokullisia täällä sormi pillussa litisee kohta nelonen kino tekstiviesti seuraa oi voi uuuuuuh! Täällä voisi olla ihan hupaisia ja rakentaviakin juttuja, mutta idiotismi on vallalla, valitettavasti. No on kyllä perseeseen veto suomiseksi mies päässyt. Kumman veikkaatte enemmän sattuvan, muna pillussa vai helvetin iso kurkku tottumattomassa perseessä? Paksu kyrpä syvälle pilluun. Tietäen vielä itä-suomen oikeuslaitoksen ei mies olisi saanut edes oikeata tuomiota.

Erittäin iso kyrpä erittäin syvälle perseeseen. Olen 78v mutta haluan kyrpää tuossa iso kyrpä menee perseeseen olen vanha mutta haluan kyrpää ja saada kovat orgasmit nuoren miehen kyrpää tuossa märkä vittu oi joi. Musta kyrpä ihana vittu oi joi mulle kanssa kyrpää pillu märkä haluan nussia neekerit ovat isokullisia täällä sormi pillussa litisee kohta tulee oi voi uuuuuuh!

Iso kyrpä iso reikä haluan myös perseeseen olen märkä haluan mustaa kyrpää. Iso kyrpä syvälle perseeseen. Iso musta kyrpä syvälle valkoisen naisen vittuun ja perseeseen. Erittäin kuuma beibi strippaa erittäin kiimaisesti. Kaunis Eva on erittäin kuuma ja erittäin kiimainen.

Massiivinen kyrpä suuhuun ja perseeseen. Iso kyrpä ei sovi perseeseen. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Sulkijalihas voi kuitenkin revetä ihan peppuseksiä sovinnolla harjoitellessa. Jos kundi ei itse ollut treenannut niin kurkun sinne väkisintyöntö tekee varmasti pahaa jälkeä. Voisi verrata siihen että olisi kostoksi tökännyt hedelmäveitsellä vatsaan, sille nyt ei tietysti nauraisi kukaan….

Tekaistut raiskaussyytteet ovat joo yksi ongelma. En kuitenkaan usko asialla olleen nyt niin kinkyjä tyttöjä, että olisivat lähteneet tekaistua raiskausta kostamaan vihanneksen avulla. Selkeistä raiskaustapauksista rangaistaan Suomessa lepsusti ja se on ihan todellinen ongelma. Olisi mielenkiintoista jos naiset perustaisivat todellisia raiskaajia vastaan jonkinlaisia rangaistuspartioita.

Suomessa kävelisi pian nörttejä, jotka eivät ole eläissään oikeasti saaneet keneltäkään, paitsi väärän ilmiannon perusteella vihanneksen haitariinsa tällaiselta partiolta. Suomi, kaksoismoraalien luvattu maa. Ai että kun olisi sukupuolet olleet toisinpäin, minkäslainen paskamyrsky siitä olisi alkanut? Ottaa vielä kaveri mukaan tempaukseen. Oman käden oikeutta kannattavien kannattaa muistaa, että samalla logiikalla kai saa jatkossa naisiakin raiskata joissain tilanteissa kostoksi.

Toisekseen, kannattaa muistaa sekin, että naiset esittävät jatkuvasti perättömiä raiskaus- tai hyväksikäyttöilmoituksia. Tuollaisessa oman käden oikeudessa ei ole mitään puolueetonta tuomaria ja syytetyllä mahdollisuutta puolustaa itseään perättömiä väitteitä vastaan. Jos olis ollu toisinpäin eli nainen raiskannu miehen ja sitten mies tunkenu sen kurkun sinne takalistoon niin siitähän olisi syntynyt kauhea ärinä.

Ihan hieno tapa kuitata kalavelat, pisteet tytöille siitä. MUTTA kuka puolustaa kurkun oikeuksia???? Eläimiin sekaantumisesta saattaa, edes ääritapauksissa, tulla joku pikku tuomio, mutta kasviparkoja ei puolusta ketään!!! Miltä mahtaisi tavan ihmisestä tuntua jos olisi kurkku ja löytäisi itsensä jonkun raiskaaja idiootim saastaisesta perslävestä?!???! Tässä sitä toimintaa mitä tarvitaan. Itsekin raiskauksen uhrina voin vain todeta, että kurkkukauppa voisi saada nopeasti aivan uuden nousun…. Hyvä tytöt, oikein tehty!!!!!

Kannattaa kuitenkin muistaa, että miehet ovat fyysisesti vahvempia ja vähemmästäkin on henki viety, kuin kurkkusodomiasta. Miksi kirjoittaja 8 ihannoi raiskaajaa? Tuo tyttöjen teko todennäköisesti, tai oikeastaan aivan varmasti toimii paljon paremmin kuin joku pikku rangaistus Suomen oikeus?

Ei olisi äijä varmaan saanut kuin ehdollista ja sakot, mutta nyt kyllä muistaa lopun ikäänsä. Menkäähän tantat vittuun täältä taas ja keräämään kukkia hattuunne. Tämä oli mahtava ja oikea tarina ja hyvä että tuli kerrotuksi, sillä sanomalehti Karjalainen täällä päin ei tätä julkaissut. Opiskelijapiireissä tarina on tuttu ollut pitkään. Saunan taakse aamun koitteessa ja ……. Raiskatun opiskelijan tytön kosto oli karmea, mutta osuva. Oma kommentti Peruuta vastaus Pääset kommentoimaan juttua kun olet kirjautunut.

Suosituimmat Tänään Viikko Uutiset Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Avoinna ma—pe 8—16 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti digi digi otavamedia. Tai sitten ihan hirveä horoperse??? Ei tekisi mieli mitenkään pistää sammunutta horoa, oma vasen käsikin olisi parempi vaihtoehto.

Kukin tekee sen tavallaan.. Mäkin oon syyllistynyt moiseen. Eikä musta ees ollu aamulla kauheeta tunnustaa. Ja kuukauden päästä heräsin, kun kun joku ihmeellisyys on hieroo mun vesselii.. Joten oli se siitäkin ollu kivaa!!

Ainakii ajatella tapahtunutta myöhemmin ;o. Kuulimpa tossa villin legendan yhen tutun laivareissulta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *