suomi  treffit suomalaista pornoa

Vaikuttaa vieläkin siltä, että olen kuitenkin yhä melko suosittu. Tavoitteena voi olla tutustuminen, keskustelu ja loppujen lopulta kiinnostavan ihmisen kanssa myösparisuhde, ei suoriltaan ventovieraan kanssa nussiminen JOS ei siis mennä sovituille panotreffeille.

Mitä kumppanin hyväksyminen ja pompotukset liittyvät olettamukseen, että eka treffeillä pitäisi sekstata? Se, ettei kunnioita toisen koskemattomuutta tai viitsi panostaa itsestään muutaman keskustelun verran aiheuttaa vain sen, että orastava kiinnostus voi sammua eikä varmasti tule harrastettua seksiä. Tässä on hyvä esimerkki miehestä, jolla on arvot täysin minäkeskeiset. Treffailu on toiseen tutustumista ja yhden yön suhteet ovat erikseen.

Nämä ovat eri asioita. Toiset ovat kiinnostuneita toisista ihmisistä ja toiset ovat kiinnostuneita vain seksistä. Arvostamiseen kuuluu se, että toista ei painosta seksiin. Eihän mies yksin päätä, milloin seksiä harrastetaan, vaan se on yhteinen päätös. Sen takia nuo jutut vonkaamisesta ovat täysin omituisia.

Vonkaaminen on samaa kuin painostaminen. Treffien päätavoite ei ole seksi vaan toiseen tutustuminen. Miksi puhua edes treffeistä, jos päätavoite on seksi, eikä seurustelu? Naiset itse odottavat mieheltä flirttiä, aloitteellisuutta ja määrätietoisuutta. Jos mies ei lähentele, hän on tylsä eikä naiselle synny kipinää tai kemiaa. Jos mies lähentelee, hän on sika joka haluaa VAIN seksiä. Ei ole helppoa olla mies nykymaailmassa Kivahan se on jos toinen pussaa eka teffeillä. On ainakin jollain tavoin kiinnostunut.

Sitten sovitaan toiset treffit kotiin, saa mies seksiä ja aamulla sanoo että haluaa nähdä uudelleen. Sen jälkeen jampasta ei kuulu mitään. En vain jaksa ymmärtää vaikka juttu on luistanut ja omasta mielestä ollut ihan mukavaa. Olis kiva kuulla miehen kommenteja aiheesta. Ei siksi, etteikö seksikin kiinnostaisi, vaan siksi että haluan ensisijaisesti tutustua paremmin henkilöön, jonka kanssa olen treffeille asti lähdössä.

Aika usein jo ensimmäisillä treffeillä on nainen tehnyt aloitteen. Osa on hakenutkin oikeasti vain satunnaisseksiä tai fuck buddya. Joidenkin kanssa ollaan deittailtu muutaman kerran ennen seksiä, joidenkin kanssa ei seksiä ole ollut lainkaan. En mä oikein jaksa ymmärtää sellaisia, olivatpa miehiä tai naisia, jotka kertovat viesteissä hakevansa jotain vakavampaa, ja sitten kuitenkin menevät pelkkä seksi edellä.

Minusta se on silloin jo lähtökohtaisesti valehtelua, eikä niin ollen kovinkaan hyvä pohja parisuhteelle. Jos etsii seksiä, niin miksei sitä voi suoraan kertoa, olipa sitten mies tai nainen? Monet naiset haluaa seksiä ensi treffeillä. Miten muuten tiedät kuin kysymällä. Sanon miehille aina ensimmäisillä treffeillä: Voin rakastella tänään, mutta aamulla lähden, enkä koskaan palaa. Pienen miettimisen jälkeen kukaan ei ole yrittänyt mitään sen jälkeen.

Näppärää että ovat panneet ja poistuneet. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Niin se vain menee, että jos mies ei yritä lähennellä, niin nainen ilahtuu ja tuntee lämpimiä tunteita tätä miestä kohtaan ja voi jopa käydä niin, että nainen itse haluaakin lähennellä sitä miestä.

Sitä paitsi, jos ensitreffeillä harrastetaan seksiä, niin ei voi tietää onko toinen oikeasti huono sängyssä vai johtuuko huonous vain jännityksestä. Ventovieraan kanssa on vaikeampi rentoutua. Oon törmännyt tuohon samaan, vaikken olekaan mikään kaunotar. Yleensä lopetan suhteen alkutekijöihin, kun en jaksa koko ajan kuunnella olevani "pihtari". Miksi nykyään ei malteta tutustua ihmiseen ihmisenä, vaan kaikki mulle heti ja nyt periaatteella yritetään päästä kiinni ihoon. Itse en suostu olemaan miesten seksilelu vaan haluan kaikessa rauhassa tutustua koko pakkaukseen muuallakin kuin siellä sänkykamarin puolella.

Sitten jos se muu osa-alue rupeaa toimimaan, sitten vasta siirrytään petipuuhiin ja jos se ei toimi ja kaikki muu toimii, niin en siinäkään vaiheessa välttämättä jatka suhdetta, koska en halua "puolikasta" vaan mielellään "kaiken" samassa pakkauksessa.

Niinhän Te miehetkin haluatte asioiden olevan tai jos muuta väitätte, niin siinä tapauksessa harrastatte kodin ulkopuolista seksiä sillä verukkeella, että vaimo ei osaa antaa tarpeeksi Teille huomiota sänkyasioissa. Pilluhan se mieles on, mutta voidaan me nää kahvit ekaksi juoda. Niin eiköhän se ole myös naisten mielessä siis miesten jalkojen välissä oleva elin, he myös ajattelevat kahvitellessa minkä muotoinen, kokoinen tuolla hyypiöllä mahtaa olla kovettuessaan, kuinka hyvältä se tuntuisikaan.

Miesten lähentely yritykset ekoilla treffeillä, ovat yleinen naisten kahvipöytä keskustelujen huvitus. Niistä kerrotaan ja niille yhdessä nauretaan. Eräskin mies oli pyytänyt itsensä sinkkunaisen kotiin kahville. Kahvit juotuaan, mies oli sulkeutunut kylppäriin, josta suihkussa käytyään palasi olohuoneeseen ilkosen alasti, ehdottaen makuuhuoneeseen siirtymistä.

Tämä samainen mies istui seuraavana päivänä vakinaiskaverinsa kanssa kahviossa, ollen tuntemattakaan tätä naista, jolle oli edellisenä iltana yllättäen surkean kalustuksensa esitellyt seksin toivossa. Miehestä tuli kuuluisa ja myhäilyn aihe kaikkien pikkukaupungin sinkkunaisten piirissä.

Profiilissani vielä lukee, että etsin mukavaa kaveria kaikenlaisen mukavan merkeissä. No , mukava on kaiketi aika laaja käsite. Hyvin moni mies kuvittelee sen koskevan myöskin seksiä. Asia joka ei kyllä ihan ekana tule mieleen. Viestejä vaihdellaan tiuhaan ja sovitaan sitten tapaaminen kahvittelun ja juttelun merkeissä. Kuinka miesten kädet kourivat persettä ja yrittävät väkisin suudella ja työntää kieltä suuhun.

Jos profiilissani lukisi annan pesää kaikille jo ensi treffeillä, olisi oven takan varmaankin jo kilometrin pituinen jono. Millaisen kuvan se naisesta näille miehille antaisi? Haluaisivatko sellaisen naisen rinnalleen joka perse edellä puuhun menee? Ja sitten ovat muka etsimässä parisuhdetta ja jotakin vakavampaa. Miehistä ei ota selvää Leenakaan. Ja toinen asia johon olen törmännyt on viestittely.

Jos ei laita viestiä 5 kertaa päivässä vaan pari kertaa viikossa, niin ollaan valittamassa kun on niin hiljaista. Kaksikko pyrkii siihen, että koko prosessissa menisi korkeintaan kuukausi tai puolitoista. Asiakkuuden lisäksi henkilö voi ilmoittautua ehdokkaaksi tietokantaan, josta psykologit etsivät asiakkailleen sopivat kumppanit.

Tämä ilmoittautuminen on ilmaista, mutta se ei takaa sitä, että kumppani löytyy. Kumppania etsitään aktiivisesti vain asiakkaille. Myös ilmainen osuus on kiehtonut ihmisiä.

Maailmalla tämä on toiminut jo pitkään, joten miksi ei Suomessakin. Rakkaus ja seksi -artikkelit kysymystä seksistä. Teija Vuorisen ja Tuija Pohjolan mukaan asiantuntijoiden varaan painottuva parinvalinta on vielä uutta Suomessa. Vasemmalla Teija Vuorinen ja oikealla Tuija Pohjola.

Seuraa etsiessä tulee testattua myös omia ennakkoluuloja nettideittailijoista outoina, estyneinä ja epätoivoisina ikisinkkuina. Millaiset ihmiset oikein hakevat seuraa verkosta? Internetsivusto Network worldin mukaan treffisivustot ovat nostaneet suosiotaan etenkin toisen maailmansodan jälkeen syntyneiden suurten ikäluokkien keskuudessa. Käyttämässäni palvelussa näyttäisi muutaman nopean haun perusteella olevan eniten 30—vuotiaita.

Myös Suomen suurimmalla deittisivulla Suomi Alle vuotiaita on vain kaksi prosenttia. Netissä on vanhempia, joilla on suorempi tarve kumppanin löytymiseen, eikä ehkä enää niin romanttista kuvaa rakkaudesta ja sen oikean tapaamisesta. Niin, ehkä pitäisi olla realisti. Iskuyritysteni avuttomuudesta huolimatta palvelu on koukuttava. Huomaan käyväni sivulla monta kertaa päivässä. Olisiko joku kiinnostunut minusta?

Osuvan iän ja asuinpaikan lisäksi normaali ruumiinrakenne olisi plussaa, koulutuskaan ei olisi pahitteeksi. Osumia ei tule monta, mutta yksi niistä on P3tra. Kuvasta on vaikea nähdä kasvoja, eikä hän kerro itsestään juuri mitään. Yksi asia kuitenkin kiinnittää huomion.

Omaan profiiliin voi ulkonäkö- ja ammattitietojen ja lyhyiden esittelytekstien lisäksi kirjoittaa yhden rivin mittaisen elämänohjeen.

D Suola sopii munille, mutta itse olen kiinnostuneempi parrattomista. Ehkä juuri siksi klikkasin profiilisi auki. Tai saattoi munamietteilläkin olla osuutensa. Harmi kyllä, profiilistasi ei löytynyt sen tarkempaa kuvausta sen tekijästä. Täytyykin siis tiedustella näin privaatisti: On tulossa vappu ja kyselemme toistemme suunnitelmista. Juttu alkaa luistaa nopeasti. Hän osaa kirjoittaa, mikä tekee vaikutuksen. Seuraavana päivänä aion soittaa, mutten uskalla.

Lähetän viestin, nolon lorun, mutta lähetän kuitenkin. Tyhmä tekstari taisi toimia. Tekstailemme päivittäin, ja viikkoa myöhemmin tunnen, miten pendolino jarruttaa. Askel on raskas, sydän hakkaa. Astun ulos asemalle, kun pylvään takana vilahtaa punainen tukka. Hän on melkein pituiseni, mutta näyttää nuoremmalta kuin odotin. Valkoinen paita, tummansiniset pillifarkut, mustat ballerinat ja poskilla pisamia.

Uskallan hädin tuskin katsoa häntä silmiin ja kiitän onneani, että otin takin mukaan. Sen kantamisessa on käsille jotain tekemistä. Olen niin hermostunut, että kiroilen vahingossa enemmän kuin normaalisti. Se tuskin tekee vaikutusta. Ensinnäkään hän ei tainnut olla netistä seksiseuraa seulova setä. Toisekseen häntä jännittää vähintään yhtä paljon kuin minua. Kolmanneksi hän ehdottaa pussikaljaa puistossa.

Kaupassa ensimmäinen vastaantulija on hänen tuttavansa.

Tinderin käyttö-ohje on se, että ehdotetaan tapaamista parin viestin jälkeen. Halutaan heti katsoa syttyykö kipinä. Opiskeluvaiheen ohittaneena aikuisena on jo hieman vaikeampaa löytää sitä oikeaa ilman treffisivustoja tai sovelluksia. Nettideittailuun kyllästyy nopeasti, sillä treffejä voi sopia vaikka joka päivälle, eikä se oikea välttämättä löydy siltikään. Ihminen haluaa, että pöksyt kastuvat ja sydän repeää rinnasta kun näkee toisen, tai muuten hommasta ei tule mitään.

Sinänsä tällaisissa toimintamalleissa ei ole mitään huonoa, ne nyt vain sattuvat olemaan tämän hetken realiteetteja, vai oletko eri mieltä? Muutamia muitakin uutisia aiheesta on viime aikoina näkynyt, joissa puhutaan siitä, että nettideittailussa ei ole mitään hävettävää ja niin edelleen. Tällaiset perusasiat kertaavat uutiset ovat mielestäni hyvä osoitus siitä, että nettideittailusta on pikavauhtia tulossa hyväksytty työväline suhdetta etsiville.

Nettideittailua ovat kuitenkin kokeilleet melkein kaikki tosissaan kumppania etsivät. Internet on kiinteä osa ihmisen arkea, työntekoa ja sosiaalista yhteydenpitoa, joten on ihan normaalia, että kumppaniakin sen avulla etsitään.

Miksi siis olisi jotenkin poikkeuksellista etsiä sitä omaa rakasta internetissä? Helppoa nettideittailu ei missään nimessä ole, miesten ylitarjonta on suuri ja naisten houkutteleminen markkinoille tuntuu olevan pelivalttina kaikissa nettideittipalveluissa.

Kaikkien peniskuvien, varattujen ja suoraan seksiä hakevien seasta on ehkä hankalaa löytää Sitä Oikeaa, mutta se on kuitenkin mahdollista. Ei netissä seuran hakeminen ehkä vieläkään kahvipöytäkeskustelun vakioaihe ole, mutta yhä useampi kuitenkin kertoo löytäneensä partnerinsa netin kautta. Ja siinä ei ole mitään hävettävää, kuten aikaisemmin totesin, löytyyhän niitä rakkaita ystäviäkin sieltä. Minä nettideittailen ylpeydellä, sillä ainakin se on halvempaa kuin baariin meneminen ja sieltä seuran löytäminen.

Vai kumpi on toivotumpaa, netistä aviopuolison löytäminen vai yhden yön jutun päätyminen sormuksiin asti? Audrey on uusi deittipalvelu , jonka on perustanut kaksi suomalaista naista, Tuija Riekkinen ja Tiina Laiho. Kaksikko kyllästyi nettideittailumaailman feikkiprofiileihin ja muihin huijauksiin ja päätti perustaa oman treffisivuston.

Audreyn ideana on, että siihen kirjaudutaan sisään Facebook-tunnuksilla eikä nimimerkkejä käytetä. Näin jokaisen profiilin takana pitäisi olla aito ja oikea ihminen. Palvelu tarkistaa jokaisen uuden profiilin etu- ja jälkikäteen.

Tämä on selkeä etulyöntiasema kilpailussa deittijätti OkCupidia vastaan. Toki Audreyn jäsenmäärän kasvaessa menetelmä saattaa olla kallis toteuttaa. Ei kannata heti lytätä Audreyta sen Facebook-kytköksen vuoksi, sillä palvelu lupaa olla postaamatta mitään käyttäjiensä seinille.

Kukaan kavereistasi ei myöskään saa tietää, että olet alkanut käyttää Audreyta. Audrey hakee Facebookistasi vain kuvan sinusta ja halutessasi listan asioista, joista tykkäät. Plussana vielä palvelulle on se, että se ei uusi automaattisesti premium-jäsenyyttä kuten monilla palveluilla on tapana. Premium-jäsenyys Audreyssa maksaa 25 euroa kuukaudessa.

Tavalliseksi jäseneksi voi liittyä yhdellä eurolla. Audrey houkuttelee sisäänsä kauniilla visuaalisella ilmeellään ja helppokäyttöisyydellään.

Profiilin luominen ei kestä montaa minuuttia ja pian pääsee selailemaan muita aitoja ihmisiä, jotka hakevat seuraa. Toisaalta Audrey vaikuttaa aavistuksen ulkonäkökeskeiseltä kevyen profiilinsa vuoksi, verrattuna OkCupidin työpäivän verran kestävään hyvän profiilin hiomiseen.

Connectaamalla toisen käyttäjän kanssa, näkee henkilön profiilin kokonaisuudessaan ja voi chattailla tämän kanssa. Premium-jäsenenä voi chattailla kenelle tahansa ilman connectaamista. Tällä hetkellä 47 prosenttia Audreyyn rekisteröityneistä on naisia ja loput miehiä, mikä on aika hyvin deittisivustolta.

Yleensä treffipaikat täyttyvät miesten kuvista ja naisia on vaikea löytää ollenkaan. Minä odottelen vielä lesbonaisten liittymistä sankoin joukoin palveluun, sillä tällä hetkellä en löydä hakukriteereilläni yhtäkään naista. Tai ehkä palvelulta voisi odottaa muutosta, että olisi mahdollista hakea käyttäjiä hakukriteeriensä ulkopuolelta. Olisihan se kiva vilkuilla heteronaisten profiileja vaikka sitten käännytysmielessä.

Kannattaa rekisteröityä Audreyhyn heti, sillä ensimmäistä saavat kolme kuukautta premium-jäsenyyttä ilmaiseksi käyttöönsä. Sivusto toimii jo nyt ihan nätisti mobiililaitteilla responsiivisen leiskan ansiosta. Jään silti odottelemaan Audreyn mobiilisovellusta, jotta mahdollinen uusi kumppani olisi aina käden ulottuvilla. Esimerkiksi OkCupidin sovelluksessa pystyy etsimään lähellä olevat potentiaaliset kumppanit. Välillä keskustellaan siitä, mikäli IT-alan miesvoittoisuus toimii rajoitteena tuotesuunnittelussa.

Audreyta seuraamalla tulemme saamaan yhden vertailukohteen siitä, miten tai jos naisten toteuttama deittisivusto erottuu kilpailijoistaan. Olenkin hyvin innoissani Audreysta ja toivon, että sinne liittyy paljon porukkaa, jotta oikean seuran saaminen mahdollistuu. Parasta lämpimissä keleissä on tietenkin vähäpukeiset naiset ja miehet. Silmänruokaa on jokapuolella eikä pomppivista mikroshortsiperseistä saa tarpeeksen. Elämä saattaa muuttua tosin hieman hankalaksi, jos päässä pyörii jatkuva jynkkyfilmi pääosassaan ohikulkevat napapaitaiset muikkelit.

Kuitenkin jos joku nyt meinaa vielä vakiintua kesäheilastelukauden alkaessa, niin tässä muutama yleispätevä vinkki deittailuun. Vaikka nettideittien suhteen naiset ovat miehiin verrattuna hyvin nirsoja, joskus harvoin saattaa nainenkin kiinnostua miehen profiilista ja haluta nähdä tämän livenä. Ja paina mieleesi tärkeät asiat kuten harrastukset, alkoholin käyttö, lempikirjat ja lapsitilanne. Uuden tuttavuuden kanssa kiusallisinta ovat hiljaiset hetket ja sen takia on hyvä olla takataskussa keskusteltavia aiheita kasapäin.

Tosin silloin, jos ei juttu luista luonnostaan voi olla, että teitä ei ole tarkoitettu toisillenne. Älä tietenkään laita niitä pieruverkkareita ja veljesi vanhaa t-paitaa, mutta älä myöskään 15 sentin korkoja ja tuubitoppia, jos et ole täysin varma, että pärjäät. Heyalaisten vaatefilosofia on onneksi kylmään ilmastoon sopiva, eli paidat pysyvät enimmäkseen päällä.

Suomessa se on vasta saamassa kunnolla jalansijaa, mutta huhu kertoo, että Euroopan suurkaupungeissa lomaillessa Hppnia ei kannata unohtaa. Happn toimii sijainnin perusteella, eli omaan feediin ilmestyy Happn-käyttäjiä, jotka ovat lähelläsi.

Muista käyttäjistä voi anonyymisti joko tykätä tai kylmän viileästi poistaa näkyvistä. Tinderin tavoin viestittely vaatii molemminpuolisen kiinnostuksen eli  crushin.

Happn on start-up-yrittäjä-kumppanista haaveilevan tyyssija. Profiileissa vilahtelevat tyylikkään mustavalkoiset kuvat ja monimutkaiset työtehtävä-kuvaukset. Jos et siis ole vielä löytänyt unelmiesi chief accountat officeria , älä odota enää hetkeäkään.

Yli vuosikymmenen ajan toiminut amerikkalainen OkCupid kuuluu deittisivustojen ikivihreisiin. Tätä nykyä ei tarvitse enää tyytyä selainversioon, sillä OkCupidista on myös sovellus mobiililaitteille.

OkCupidia käyttäessä ei ole ihan varma, onko se deittisovellus vai ilmainen itsetutkiskelu-työkalu. Toiminnallisessa sovelluksessa voi halutessaan vastata kysymyksiin omista arvoistaan ja kertoa mielipiteitään maailman asioista kyllä-ei-periaatteella. Jos vastaat sovelluksen tarjoamiin kysymyksiin itse, näet myös muiden käyttäjien vastauksia.

OkCupidissa kaikille käyttäjille voi jutella, ja jokaisen kohdalla näet myös kiinnostuksen kohteisiinne pohjautuvan yhteensopivuusprosentin. OkCupidissa on varsin aktiivinen ei-hetero käyttäjäkunta. Tarjolla on myös hipster-henkisiä tuttavuuksia, joiden kuvat ovat taiteellisia ja kuvailuissa rakastetaan taidenäyttelyitä.

Her on tarkoitettu vain naisille. Herin tekijät huomasivat, että monissa muissa deittisovelluksissa keskitytään heti alkuun etsimään muuta kuin elämänkumppania. Niinpä Herissä pääpaino on keskustelussa ja uusien ihmisten tapaamisessa, muodostui kohtaamisen tarkoitukseksi lopulta mikä tahansa. Herin kauniin minimalistinen käyttöliittymä on helppokäyttöinen. Päänäytössä skrollataan kuvia, joita painamalla pääsee ihmisten profiileihin. Molemminpuoleisen tykkäyksen jälkeen avautuu automaattisesti chat-ikkuna.

Jos ujostuttaa, eikä keskustelua synny, sovellus tulee apuun. Heristä tulee hyvä mieli, sillä käyttäjät ovat selkeästi avoimia ja suvaitsevaisia ihmisiä, joiden kanssa voisi ihan oikeasti haluta olla kaveri.

Herin ovat löytäneet ilahduttavat monenlaiset naiset. On luonnonläheistä henna-tukkaa, mustavalkokuviin hurahtanutta taideväkeä, lävistyksiä ja kuvia hevostalleilta. Aktiivisin käyttäjäkunta lienevät parikymppiset naiset. Osa heistä kaipaa pedin lämmittäjää, osa kaveria museokierroksille ja joku ihan vain juttuseuraa. Anne Kantola, joka ei ole vielä käynyt hyvillä Tinder-treffeillä.

Just hyvään aikaan tuli tää, aamulla suihkussa mietin että olisko se tinder taas nähty. Noista mainituista oon käyttäny okc: Onko Lilyn toimitus todella saanut Her- sovelluksen toimimaan Suomessa? Odotin sen tuloa kauan vain huomatakseni että pohjoismaista mikään ei ainakaan vielä kuulu tähän "worldwide" kategoriaan.

Itselläni on käytössä Iphone, ja appstoresta Her löytyy! App toimii englanniksi, mutta suomikäyttäjiä näyttää kyllä olevan jo runsaasti. Oon kanssa yrittänyt ladata tätä! Mulla on samsung ja mulle tulee aina teksti "sovellus ei ole käytettävissä maassasi", kun yritän ladata sovellusta.

Hei, selvitimme asiaa, ja tilanne näyttäisi seuraavalta. Premium-jäsenyys Audreyssa maksaa 25 euroa kuukaudessa. Seuraa etsiessä tulee testattua myös omia ennakkoluuloja nettideittailijoista outoina, estyneinä ja epätoivoisina ikisinkkuina. K18 Suomalainen Suomessa toimiva luotettava seksilelujen ostopaikka. Muuten ei kannata soittaa. Yllä olevalla videolla kerrotaan, että tyypin 2 diabetes tulee monelle oireettomalle täytenä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *