mällit suuhun pillu paljaana

Ainakin kaikki naiset joista olen halunnut mäiskeeni nuolla on tarjonnut mäiskeistä valuvaa torttuaan mulle nuoltavaksi, toisella kertaa jo pyytämättä. Mulla ainakin katoaa kaikki seksihalut välittömästi laukeamisen jälkeen, joten ei tulis ikinä mieleenkään mikään sperman syönti puuhien jälkeen.

Fantasiani olisi olla ns. Kun oma mies on lauennut vaimonsa pilluun, nuolisin vieraana naisen pillun puhtaaksi ja laukeaisin perään myös naisen sisään.

Nuolisin toki myös omat spermat naisen pillusta. Kuulostaa todella järkyttävältä, hirvittävältä ja vastenmieliseltä. Tulis aika hinttari olo ruveta jonkun randomin hepun sotkuja imeen. Minulla haaveena viisi tai kuusi miestä naimassa vuorotellen ja joku tai jotkut miehistä nuolisi pillun välillä. Varattuna tämä vaikea järjestää mutta ei varmaan mahdoton;.

Olisin mielelläni yhtenä miehenä mukana: Olisi kyllä hienoa saada kasaan vaikka vakiporukka tähän hommaan. Os niin laitan postia. Minä tykkään et mällit nuollaan panon jälkeen pimpsasta.

Mutta vaan oman mieheni taholta. On hyvä olla fantasioita mutta en toteuttaisi niitä ilman että mieheni suostuisi siihen. Koska toisen seläntakana tälläisten tekeminen on todella oman kumppanin pettämistä ja todella alhaista.

Miettikääpä miltä tuntuisi kun oma kultanne tekisi jotain oman selkänne takana, vaikka parhaan ystävänne kanssa. Kaikkea voi kokeilla mutta vain jos toinenkin on asiassa mukana. Olen samaa mieltä sinun kanssasi. Ihmettelen miksei noita asioita voi kokeilla silloin kun ei vielä ole parisuhteessa. Silloinhan ei loukkaa ja petä ketään. Olishan sitä sitten fantasioita muisteltavaksi vanhempana. Löytyiskö Oulusta paria tai naista joka haluaisi miehen mukaan em. Vanha pari seinäjok Meillä vaimoa kävi panemassa ukkomies , veti pari varvia.

Tulin kotiin kun vaimo soitti että nyt on mälli sisällä. Kyllä oli liisteessä ja punainen , nuolin ja panin , mukava kokemus. Kiihotun kun vaan ajattelenkin miestä nuolemassa litisevää pillua. Aahhh kunpa saisi kokea sen. Vastaa alkuperäiseen viestiin Mällin syönti pillusta Harrastaako kukaan täällä mällin syömästä pillusta? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Pikkuhiljaa tyttö alkoi imeä nopeammin ja upotti kaluani kerta kerralta syvemmälle suuhunsa. Tunsin jo, kuinka palleissani kihelmöi, kun tyttö imi nautinnollisesti. Tyttö jatkoi imemistä ja runkkasi samalla kevyesti kalun vartta ja välillä hyväili palleja toisella kädellä. Jenni upotti välillä kalun niin syvälle kuin pystyi ja välillä taas pyöritteli kieltään kalun päässä. Pikkuhiljaa aloin tuntea, kuinka laukeamiseni lähestyi, kun katsoin tuota nuorta kaunista tyttöä imemässä kaluani.

Jenni katsoi minua silmiin ja alkoi kiihdyttää imemistahtiaan… En pystynyt enää pidättelemään hetkeäkään ja lasti lähti liikkeelle. Huomasin, kuinka ensimmäinen spermaryöppy sinkosi syvälle Jennin suuhun ja tyttö nieli kaiken, minkä pystyi. Purin koko parin viikon lastini Jennin suuhun ja osa spermasta valui tytön kaulalle…. Lupaatko näyttää mulle myöhemmin lisää noita kuvia ja opettaa mulle ihan kaiken mahdollisen? Tagit heteroseksiä himokas kiimainen kiimapillu lämmintä spermaa Laueta suuhun niellä spermaa spermat suuhun suuseksi suuseksiä Teinilikka teiniseksiä teinityttö tiukkapilluinen Upeat seksitreffit.

Olin päässyt töihin vaatekauppaan; unelmieni täyttymys. Ripustelin paitoja tankoihin, seisoin kassalla …. On sateinen lokakuun päivä. Olen väsynyt ja huonolla …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

Mä laukean sun suuhun. Huomasin, kuinka eka spermalasti sinkosi syvälle Jennin suuhun ja tyttö nieli kaiken, minkä pystyi. Mä laukeen sun suuhun kesäkuu 2, Työpaikkapanot Jätä kommentti 20, Näyttöä.

Mä laukeen sun suuhun: Sä oot kuulemma se kesäharjoittelija, joka aloitti tänään? Mikäs sun homma täällä on? Hmm… Tyttöhän tuntuis flirttaavan. Kun vain tietäis mitä tarpeita, ajattelin. No eipä tulis mieleenkään.

Tosin en ole panoja harrastanut, seksiä harrastan vakituisessa parisuhteessa. Criminal Mind Aktiivinen jäsen. Juu-u, mut se olikin tuttu mies 12 vuoden ajalta. EN oo tainnu ihan uppo-outoa mulkkua imeä Criminal Mind , En taho maistella kusta ja hikeä yök.. Onneksi olen parisuhteessa, ei tarvitse baaripanoja. Ihan normaalisti nuolen baarista löydetyn naisen pillua ja hän munaani. En ymmärrä ymmärrä mitä ihmeellistä nuolemisessa on jos hygieeniasta on huolehdittu.

Itse en innostu suuhun mälläämisestä, panen paljaalla melkein aina ja tykkään laskea lastini pilluun Sen jälkeen en tosin nuole pillua enään. Temppukos se on käydä pikaisesti vessassa työvälineet huuhtelemassa Kumin kanssa - tottakai.

Hetken kuluttua tunsin Jennin kuumat huulet kaluani vasten ja kuinka tyttö alkoi hitaasti runkata kalun vartta. Pikkuhiljaa Jenni alkoi ottaa kalun päätä syvemmälle huuliensa väliin ja huomasin, kuinka tyttö tunnusteli varovasti kielellään kalun pintaa.

Pikkuhiljaa tyttö alkoi imeä nopeammin ja upotti kaluani kerta kerralta syvemmälle suuhunsa. Tunsin jo, kuinka palleissani kihelmöi, kun tyttö imi nautinnollisesti. Tyttö jatkoi imemistä ja runkkasi samalla kevyesti kalun vartta ja välillä hyväili palleja toisella kädellä.

Jenni upotti välillä kalun niin syvälle kuin pystyi ja välillä taas pyöritteli kieltään kalun päässä. Pikkuhiljaa aloin tuntea, kuinka laukeamiseni lähestyi, kun katsoin tuota nuorta kaunista tyttöä imemässä kaluani. Jenni katsoi minua silmiin ja alkoi kiihdyttää imemistahtiaan… En pystynyt enää pidättelemään hetkeäkään ja lasti lähti liikkeelle.

Huomasin, kuinka ensimmäinen spermaryöppy sinkosi syvälle Jennin suuhun ja tyttö nieli kaiken, minkä pystyi. Purin koko parin viikon lastini Jennin suuhun ja osa spermasta valui tytön kaulalle…. Lupaatko näyttää mulle myöhemmin lisää noita kuvia ja opettaa mulle ihan kaiken mahdollisen? Tagit heteroseksiä himokas kiimainen kiimapillu lämmintä spermaa Laueta suuhun niellä spermaa spermat suuhun suuseksi suuseksiä Teinilikka teiniseksiä teinityttö tiukkapilluinen Upeat seksitreffit.

Olin päässyt töihin vaatekauppaan; unelmieni täyttymys. Ripustelin paitoja tankoihin, seisoin kassalla …. On sateinen lokakuun päivä. Olen väsynyt ja huonolla …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Mä laukean sun suuhun. Huomasin, kuinka eka spermalasti sinkosi syvälle Jennin suuhun ja tyttö nieli kaiken, minkä pystyi. Mä laukeen sun suuhun kesäkuu 2, Työpaikkapanot Jätä kommentti 20, Näyttöä.

Mä laukeen sun suuhun: Sä oot kuulemma se kesäharjoittelija, joka aloitti tänään? Mikäs sun homma täällä on? Puristelin kuumana sykkivää kulliani läpi alushousujeni. Tiesin, että pitkitetty nautinto oli parasta herkkua eikä tässä olisi mitään kiirettä muutenkaan.

Ensimmäinen saunavuoro alkaisi vasta reilun puolen tunnin kuluttua, joten aikaa riittäisi hyvin nautinnolliseen runkkailuun. Paikka oli itselleni varsin tuttu. Täällä oli nyrkkikyllikki lähettänyt matkaan varmasti lähemmäs sata lastia viimeisten vuosien aikana. Enkä mä mitenkään hävennyt tätä saunahuoneen harrastustani.

Ymmärtääkseni runkkaaminen oli varsin normaalia nuorelle miehelle eikä siitä tullut ottaa sen kummempia syyllisyyden tuntoja, vaikka sitä tulikin mitä erilaisemmissa paikoissa välillä harrastettuakin. Olin kerran jopa hangannut kulliani tuon yläkerran Katin fillarin satulaan. Hieman pervoa ehkä nopeasti ajateltuna, mutta kaikki miehet ymmärtävät kyllä asian, kun tietävät minkälainen määrä testosteronia sykkii vuotiaan pojan kropassa. Ja etenkin jos vain tietäisivät, kuinka panettavan näköinen mimmi Kati oli.

Kyllä sitä pysähtyivät katsomaan taloyhtiössä kaikki miehet teinipojista naapurirakennuksen vanhaan pappaan saakka. Moni äijä veti varmasti kämpässään käteen Kati mielessään. Kati asui vanhempiensa kanssa neljännessä kerroksessa ja oli mua vuotta vanhempi. Itse asiassa hän oli mun isosysterini paras kaveri jo ala-asteelta lähtien. Urheilullinen tausta näkyi Katista upealla tavalla. Gasellimaisessa kropassa ei ollut juurikaan ylimääräistä, vyötärö oli hoikka, pakarat sekä reidet kiinteät.

Hän näytti jumalaisen hyvältä tiukoissa pyöräilyhousujen kaltaisissa urheilutrikoissa. Useamman kerran olin katsellut, kuinka hänen tiukka pyöräilyhousujen verhoama peppunsa hiersi tuota satulaa… ja juuri tämän vuoksi olin useampaan kertaan käynytkin tutustumassa lähemmin pyörän satulan pintaverhoiluun….

Vedin alushousujani alaspäin, jolloin puolijäykkänä vaappuva kyrpäni keinahti ulos vankilastaan. Esinahka peitti vielä yhä suuremmaksi turpoavaa elintäni. Otin oikealla kädelläni kiinni kyrvästäni ja vedin nahkoja parilla nautinnollisella edestakaisella liikkeellä taaksepäin.

Suuri terska pingottui nahan alta esiin ja huokaisin tyytyväisyydestä. Runkkasin rennosti yhä paisuvaa elintäni ja puristelin hellästi velttoina roikkuvia pallejani. En ollut mikään pienikaluinen kaveri ja olinkin joskus miettinyt, että koulussa tapahtuneet yllättävän kiihottumisen aiheuttamat seisokit oli varmasti jollain asteella rekisteröity myös tyttöjen puolesta.

Ei tästä ollut varmuutta, mutta pelkäsin näin kyllä joskus käyneen. Pulssini oli jo noussut selkeästi, hengitykseni kiihtynyt ja kyrpä seisoi juhlakunnossa, kun se tapahtui: Kuulin saunan oven takaa kolistelua ja parin sekunnin kuluttua ovi rämähti auki! Ehdin juuri ja juuri vetää housut ylös, mutta pornolehti jäi selälleen auki pukuhuoneen pöydälle. Sitten kaiken paniikin keskellä tajusin Katin seisovan ovella hiestä märkänä noissa keltaisissa, ultraseksikkäissä sporttitrikoissa ja topissa.

Juoksulenkin tuoma hiki kiilsi samettista hohdettaan hänen ruskettuneella, paljaalla vatsallaan ja viileä syyskuinen ilma oli saanut noiden lähes täydellisten pyöreiden rintojen nännit nöpöttämään kutsuvasti läpi ohuen topin.

En saanut sanaakaan suustani. Olisin halunnut valua lattiakaivosta karkuun. Kyrpäni seisoi valtavana housuissani ja oli aika epätoivoista yrittää peitellä hommia tässä vaiheessa. Yhtäkkiä Katikin tajusi, mistä oli kyse. Kati veti hiljaa oven kiinni ja sanoi: Kulli oli vähän lerpahtanut äskeisestä shokista, mutta puolijäykkänäkin se silti sojotti college-housujen etumuksesta siten, että ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö Kati ollut sitä pannut merkille.

Tää juttu jää meidän välille. Etkä sä tainnut olla täällä ensimmäistä kertaa? Oon nähnyt useamman kerran sun hiippailevan täällä kellarin saunatiloissa.

Toihan on ihan luonnollista ja pitäähän ne paineet välillä purkaa. Järkytyin Katin suorasukaisuudesta, vaikka tiesinkin hänet varsin vapaamieliseksi tytöksi. Hän oli kuitenkin systerin kaveri ja mä se hänen kaverinsa pikkuveli. Tuttuja jo hiekkalaatikolta alle kouluikäisestä lähtien.

Tämä yläkerran seksipommin suora ehdotus pamahti tajuntaani. Olin kokemattomuuttani hämilläni ja samalla valtavan kiihkon vallassa. Siskosi on sanonut, että sulla on velttonakin isompi peli kuin juuri kellään hänen kokemillaan panoilla. Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.

Imettekö tosiaan baaripanolta munaa yöllä? Joku noin kirjoitti, otatteko tosiaan moloa suuhun tai annatteko nuolla teidän hikistä pillua jos lähdette baarin jälkeen panemaan jotain miestä? Vai seisooko miehellä ilmankin? Tai teillä sit tavara märkänä ilman nuolemista? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. No eipä tulis mieleenkään. Tosin en ole panoja harrastanut, seksiä harrastan vakituisessa parisuhteessa.

Criminal Mind Aktiivinen jäsen. Juu-u, mut se olikin tuttu mies 12 vuoden ajalta. EN oo tainnu ihan uppo-outoa mulkkua imeä Criminal Mind , En taho maistella kusta ja hikeä yök..

: Mällit suuhun pillu paljaana

Treffi sivuja suomi porno free Sonja escort suomi erotiikka
Mällit suuhun pillu paljaana 242
Mällit suuhun pillu paljaana Bittisiirto seksi live chat
Juuri nyt kiimasta sykkivä kyrpäni määräsi tahdin ja halusin vihdoinkin saada pillua. Otin Katia lanteista kiinni ja vedin tuon kauniin vartalon lähemmäs itseni. Erityisesti pidin kuvista, joissa oli nuoria pienirintaisia ja piukkapakaraisia tyttöjä. Tuonakin iltana jouduin lopulta vatkaamaan mällit taloyhtiömme pyöräkellarissa. Olin päässyt töihin vaatekauppaan; unelmieni täyttymys. Kyllä siinä seksihalut menevät. mällit suuhun pillu paljaana

Mällit suuhun pillu paljaana -

Hakkasin nyrkeillä huoltamon seiniä ja yritin saada auki myös huoltohallin ovea, mutta kaikki olivat säpissä. Kulli oli vähän lerpahtanut äskeisestä shokista, mutta puolijäykkänäkin se silti sojotti college-housujen etumuksesta siten, että ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö Kati ollut sitä pannut merkille. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Hd anime fuck suomipillu koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme. Huljuttelin kyrpääni lämpimällä vedellä, kun Kati tuli perässäni suihkuhuoneeseen ja sanoi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *