meeme escort oma kuva org

Tässä blogissa jaamme parhaat vinkit arjenhallintaan, ruuanlaittoon, siivoukseen ja Kodin Juhliin. Jos haluat lähettää lukia postia meille niin osoitehan on paskamutsi ät gmail. Powered by Rohea Oy. Erityisruokavaliot Joulun lahja vinkit Liharuoat. Seuraa meitä mekin seuraamme teitä: Jaa ilo sanomaa muillekkin: Olemme saaneet seuraavat tunnustus palkinnot. Kävijä laskuri on ollut rikki! Kesäkuu 1 Kurkistus kulisseihin osa 3 Toukokuu 1 Äitien päivä yllätys!

Maaliskuu 1 Selviytymis tarina - Rai ruohon meno paluu Helmikuu 2 Sanoin isännälle että nyt menee printteri vaihtoon Kofeiini viekkarit Tammikuu 2 Haarikka mies on myös torttu mies Kurkistus kulisseihin 19 Joulukuu 5 Jätän tämän nyt vaan tähän DIY maalais romanttinen kaapisto Luulin, että palovaroittimen patteri oli lopussa Luukutus jatkuu!

Maaliskuu 2 Kaikki kysyy missä Putin no kuulkaa "Me kaikki emme voi syntyä kehitysvammaisina ja saada sympatiaääniä" Helmikuu 2 Ruotsalaisten kekseliäisyys on ällistyttävää! Kuinka paljon Suomen kestävyys vaje kasvaa mekko sodan takia? Kesäkuu 1 Koululaiset kotona - parhaat ateria vinkit jakoon Maaliskuu 3 Kantsuu hei.

Tipaton tammikuu 40 Joulukuu 5 Puutteellisista pakkaus merkinnöistä Säästö vinkki joulun paluu liikenteeseen Nimimerkki Dosentin joulu kalenteri on dosetti. James Potku kelkka ajan hermolla. Nyt äksöniä Piraatti puolueen hipit!!!! Syyskuu 9 Pikku joulu kausi häämöttää Iso kyynel. Kyllä Universumi tosiaan antaa jos siltä vaan älyää pyytää! Limainen vihreä pallo Varhainen lintu madon löytää Toukokuu 3 Miten se nyt on kannattaako viedä takasin Prismaan? Lukian vinkki Ihanaa vappua joka hiippa kunnalle ja tupsu lakille!

Ihana maili  Ei jaxa tsiigaa Maaliskuu 6 panosta juhla-kauteen! Niin ihana tuo uusi paavi! Cäsi nucce Pukeutumis vinkkejä Flow: Heinäkuu 1 mä oon ryhtyny urheileen!! Kesäkuu 1 Linnan mäki boigottiin??? Toukokuu 1 Ihana kesä kassi! Huhtikuu 2 Tietääx jocu? Teatteri käynti Maaliskuu 7 Voi apua Sain sellasen äly puhelimen Yksin huoltaja äitien unelma vapaana! Joulu valmistelua Marraskuu 4 Sellasta ongelmaa ei olekkaan mihin ei alko holi auttaisi!

Ihme homma Yö myssyn ääreltä Lokakuu 3 kodin hoito huone on ihqu Miljönääriäidit vs paskamutsi Imago kilpailu Syyskuu 3 Leivonta aiheinen arvoitus lukia posti No ei ihme että sai potkut! Mansikka aika Kesäkuu 9 Silliä????? Uutta suojaa hengellistä terrorismia vastaan Jymy uutinen Toukokuu 4 Ihmis suhde ongelma!!! Kertokaa mulle Hyviä hela hoitoja kaikille! Huhtikuu 8 Hauskaa vappua, glaada waalborg! Tuhkaa ja tauhkaa Jiihaa! Hiiva peukalo Repikää siitä, sima suut!

Maaliskuu 7 Vuosi hororskooppi Lukialta taasen Kevät uutta! Tammikuu 2 herätys ruoka Häpeätkö kotiasi?? Siis mitä tää nyt on??? Ostos kärry seikkailu sisältää romanticcaa Puu tarha kalusteet sisään? Sukkien parittelu Ruskaa ja rykimää Ai jumankautsu miten Elokuu 3 leivonta apua? Pio apua tai jotain Auttaako kanto liina ihan todella?? Heinäkuu 3 Eteisen kenkät? Posti laatikkomme pursuilee taas lukia palautteista! Kesäkuu 7 Terkkuja kesä loma reissulta!!

Posti laatikkomme suorastaan tulvahtelee vinksuista Taasen olemme saaneet lukia palautetta: Ego lokkisuutta ulko haalareihin! Enerkian säästö päivä Lukia postii Pääsiäisaiheinen kisa, miten olisi?

Keväinen kukka päivitys Lukia postia! Olikse stalakmiitti vai stalagtiidti? Meidän vauva on yx! Tuli ainen Pannu kakku! Hiihto loma matka valmisteluja Vaate säilytys probleemi Vanhojen päivä puku Nyt loppu köyhyys! Tunnelmaa Helsinki eli stadi Onco meiän kissa normaali? Krilli Veden säästö vinkki! Kevät tuli buli buli! Nuppi onkelma Pjuuti poksin sisältöä Jauhe liha kastike keskivaikea Panelointi vinkki Reglamaatio hyvitys Reglamaatio hyvitys Huomenta siskot, lukia postia taas Panos vyö Tänään oli selvästi kevät päivä Lisää lukia postia!

Ihanaa isätkin aktivoituvat Meri kilpi konna Huomenta siskot! Uraäiti lapsen kaa Kiltit Tammikuu 5 Tätä ette niinku ikinä usko!

Voi helvetti taas että on Heipsuti pitkästä aikaa. Pieni liikenne haaveri Joulukuu 28 Onnellista uutta vuotta ja varoituksen sana!!! Ihq lukiaposti eläin ystäville Ruoka pohdiskelua Piparitervehdys! Ja lukia kirjekin samaan syssyyn Ihanaa korttia pukkaa! Osallistun hillityllä, mutta kantaa ottavalla kortilla Ihana lämminsävynen osallistuja Voi himpula pimpula sentään!

Pyöräillessä ja autoillessa voi tuommoisessa tilanteessa syntyä musta viiva katuun, ja myös kalsareihin. Pyöräillessä ja autoillessa voi tuommoisessa tilanteessa syntyä musta viiva katuun, ja myös kalsareihin Katuun ei varmaan mustaa viivaa kun oli ihan jäässä ja housuja en oo kattonut vielä: Ei kiinnosta pätkääkään, kuluuko asvaltti vai ei. Uuutta saadaan tilalle jos halutaan. Vähemmän se maksaa kuin ihmishenki tai työkyvytön keski-ikäinen.

Suolaus se vasta tyhmää onkin, eihän noi tiet olisi puoliksikaan näin liukkaita, jos niitä ei tasaiseen tahtiin sulatettaisi sillä. Saattais ihmiset oppia vielä ajamaankin kelin edellyttämällä tavalla. Kuiva nätti pikkupakkanen ja keltaiset autot ajaa kilpaa jäädyttämään teitä.

Ei lapissakaan jäinen tie oo samalla tavalla niljakkaan liukas kuin täällä etelässä. Veteliä nastarenkaita ei ole ollut, kun en ole kotimaisia ostanut. Contit olivat ainakin ihan kivat ajaa, eikä noissa tällä hetkellä alla olevissa Hankookeissakaan mitään valitettavaa ole. Monella huonommallakin olen ajanut. Saksankitkoilla ajoin viimetavena c kelissä Helsingistä Turkuun ja eipä ne juuri kesärengasta häävimmät olleet, vaikka pintaa oli 7mm ja paistoleima edellisvuodelta.

Ei niillä tee mitään, kun on oikeasti liukasta ja silloin on se ainoa keli, jolloin hyviä talvirenkaita tarvitaan. Yhtään ei lohduta, että on sulalla pysynyt auto kaistojen välissä, jos sinä ainoana talven sikaliukkaana päivänä lyhennät jonkun konttia puoli metriä tai kiedot auton lampputolpan ympäri.

Kyllähän Nokianvirran kupeessa suunnitellut rinkulat on tehty nimenomaan talvikelille. Silloin pitää tehdä aina joku kompromissi jostain muualta, jos tavoitteena on absoluuttinen pito HKPL8. Mua ei haittaa yhtään, jos rengas ei ohjaudu kuten sarjalainen suvigummi, koska ajotyylinkin pitäis olla melkoisen erilainen, jos on vaarana olla liukasta.

Toisaalta jos joku sutii liukkaalla kelillä paikallaan liikennevaloissa blokaten muiden kulkemisen, niin mä kannustan kyllä reippaalla töötin painalluksella.

Tämä siksi, koska ihan oikeasti liukkaalla toimivia renkaita on kaikkien saatavilla ja jos oma valinta on osunut johonkin keliin sopimattomaan versioon, niin ansaitsee tulla nöyryytetyksi Suolaaminen on todellakin syvältä. Eniten jurppii kun keli on sellainen, että yleisen elämänkokemuksen perusteella tietää tasan tarkkaan että tie olisi kuiva JOS sitä EI olisi suolattu. Mutta kun on, niin paska lentää kaaressa, EIKÄ kuivu koko päivänä.

Ainoa puute on, etteivät ne ole pyöreät. Kun suoralle vanteelle vaaka- ja pystyheitto alle 1 mm asennetaan rengas jonka kehä ei ole pyöreä, seuraa ongelmia. Ja kyllä, kertojat myyvät ja asentavat myös kotimaassa suunniteltuja renkaita. Ennen tosiaan ajettiin samoilla renkailla kesät talvet. Kumi oli silloin erilaista. Itse olen myös törmännyt tuohon "kotimaisten" gummien pystyheitto-ongelmaan varsinkin kesärenkaissa.

Viimeisimmät kuluivat onneksi niin nopeasti portaalle, että ne sai nakella rengaskasaan vaikka pintaa oli 5mm jäljellä. Nyt olen kesäaikaan ajellut useamman vuoden pelkästään misukoilla tai pirelleillä ilman tärinäongelmia. Kitkarenkaista en ole oikein koskaan pitänyt niiden pehmeiden runkojen ja kumiseoksien takia. Aiheuttaa ikävää kumipallomaisuutta, varsinkin jos autossa on yhtään jäykempi alusta.

Tällä hetkellä alla on kuitenkin "saksankitkat" kokeilussa ja ihan kohtuullisesti niillä on pärjäilty 4x4 avustuksella. Vahingoittaa autoa vähintään yhtä paljon kuin suala. Otetaas pieni summittainen laskutoimitus. Suomessa on 3,1 miljoonaa henkilöautoa, joissa on keskimäärin 4 rengasta.

Tarkoittaa että 2 henkilöautoa kulkee nastarenkailla, eli Suomessa on noin 10 nastarengasta. Jos niissä kuvitellaan olevan hyvin optimistisesti vaikkapa nastaa per rengas, tarkoittaa se noin yhtä miljardia nastaa pyörimässä tuolla ulkona. Jos heitän veikkauksen, että kouralliseen ehkä 1 dl hiekoitussepeliä mahtuu ehkä sepelinmurusta, niin montako kourallista pitää kuorma-auton lavalle viskata, että lava on täynnä ja voidaan lähteä hiekoittamaan?

Jos 14 kuution lavalle laitetaan vajaa kuorma, vaikka sellainen 8 kuutiota, niin se tällä veikkauksella tarkoittaisi, että yhden kuorma-auton lavalla on 8 miljoonaa sepelinmurusta. Miljardi nastaa jaettuna 8 miljoonan hiekanjyväsen kesken tarkoittaa kaiketi, että miljardia nastaa vastaisi hiekoitusautollista hiekkaa.

Siis koko Suomen alueella, lastia hiekoitushiekkaa, yhden talven aikana. Ei kuulosta kyllä oikealta luvulta, on aika alakanttiin. Kun nastat ovat kiinni renkaissa ja hiekka kylvetään irtonaisena tienpintaan, niin onko joku nyt vielä sitä mieltä, että tuulilaseja talvella rikkovat nastat, eikä suinkaan se hiekka?

Luultavasti se oli peruna pakoputkesta. Pari viikkoa sitten tuli neljässä vuodessa ensimmäinen särö tuulilasiin edellä menevän auton renkaasta lähteneestä kivestä. Kiveniskemiä lasissa on kuitenkin pirusti. Onneksi korjaantui vielä vaihtamatta lasia. Turvaväliasia on hieno puheenaihe kun noista kiveniskemistä puhutaan. Kun kertoo saaneensa kiveniskemän tuulilasiin, niin osa sanoo vaan nasevasti että pitäisit turvaväliä.

Mun kokemus aiheesta on seuraava. Moottoritiellä kiviä lentää usein myös viereiseltä kaistalta ohi ajavista autoista. Eniten kiviä lentää autoista jotka rampista ryhmittyvät oman auton eteen. Tietysti kivet silloin lähtee lentoon kun ensin on rauhallisemmilta pätkiltä keräilty renkaat täyteen kiviä ja sitten tullaan moottoriteille vauhdilla. Lyhyellä turvavälillä kivet eivät ehdi nousta tuulilasin korkeuteen vaan osuvat maskiin.

Pahimmillaan kivi on lentänyt reilusti yli metrin päästä edellä olevasta autosta. Joskus jopa ehtii näkemään ison sepelin ennen kuin napsahtaa. Ainakin Tampereen kehätie on paha kun liikennettä on aika paljon ja ramppeja varmaan kilometrin välein.

Joten kiveniskemiin välttämiseen moottoritiellä olisi parasta nuohota aivan toisen auto takapuskurissa kiinni: Ottamatta kantaa tähän laskutoimitukseen, asettelen asian näin: Keväällä kun vaihtaa renkaat, voi vaikkapa laskea nastarenkaan kehältä sinne painuneet, mainittavan kokoiset kivet. Samalla voi vaikka kaivella ne ruuvarila veks. Kymmeniä per rengas, väitän. Kumpi sieltä ennemmin lentää vauhdissa, nasta vai kivi? Ja yhtälailla ja enemmänkin niitä kiviä löytyy niistä kitkoista.

Paras keino kiveniskemien ehkäisyyn olis saada roiskeläpät takaisin autoihin Koskee sekä omia kylkiä etu- ja nelivedoissa. Laskutoimituksen sijaan puhuisin pikemminkin ääneen ajattelusta ja arvailusta. Mulla ei ihan rehellisesti sanoen ole mitään käsitystä miten paljon suomalaisten autoissa on vielä nastoja jäljellä, ja kuinka paljon yhden kuorma-auton lavalle mahtuu sepelinmurusia.

Mutta jos asiaa oikein lähtee miettimään, niin nastoja niistä lentävistä roinista on varmaan häviävän pieni murto-osa. Isot kivet tarttuu renkaisiin esim. Niitä ammutaan sitten konetien rampilla kanssa-autoilijoiden kulkineisiin. Aika paljonhan niitä osumia saa välteltyä omalla ajokäyttäytymiselläkin, mutta esmeks vastaan tulevan rekan hiekkasuihkua on aika vaikea väistää.

Eläkeläispariskunta naapurista nyppii aina keväällä kivet pois kitkoistaan renkaiden vaihdon yhteydessä - kunnioitettavaa viitseliäisyyttä: Kauankohan ne säilyy kivettöminä kun niillä taas alkaa ajamaan: Itse en viitsisi, vaikka viimeksikin renkaanvaihtohommissa kiinnitin huomiota, että onpas tota kivitavaraa. Minäkin tahdon täyspitkät roiskeläpät takaisin pakollisiksi.

Niin, että lärpän on ulotuttava taka-akselilinjan alapuolelle. Tämä kuskinpenkki on kyllä erityisen hirvittävä, kenties hirvittävin kuunaan!!! Eihän noissa nahkapenkeissä tuo ole mitenkään ihmeellistä tai epänormaalia, nehän on istumista varten eikä litkujen kanssa leikkimiseen. Jos harmittaa niin verhoiluttaa uudelleen. Tai vetää päälle jonkin mainoskernin. Kuski on istunut siinä alasti ja noiden urien vastinparit löytyvät siitä perbeeristä Epäilen, että tämä video on äänitetty kyseisen Saabin kuskinpenkkiin asennetulla mikrofonilla http: Ei oo pahasti ajettu vette 5 vuotta wanhaksi: Millähän perusteella tosta on maksettava autovero, kuten ilmoituksessa lukee?

No kun sitä ei ole vielä rekisteröity suomessa. Ja ilmeisesti sitä ei ole edes tullattu eu-alueella, koska tullikin pitää maksaa. Saakohan tuota kilpiin, jos ei ole EY-tyyppihyväksyntää. No ei sitä ole pakko rekisteröidä, joten ei ole kyllä pakko maksaa autoverojakaan, vaikka tosta toisen kuvan saa. Oikeastaan siitä ei ole pakko maksaa tulleja tai alvejakaan, mutta sitten se on vietävä maasta pois, ja vaatii vähän säätöä.

Mutta vähiten pakollinen noista on autovero. Olisi varmaan sama kohtalo kuin kolmenkympin kalibralla Täytyykin katsoa onko sitä vieläkään myyty. Voihan sen tosiaan kiikuttaa johonkin vapaavarastoon säilöön, niin ei tarvitse maksaa kuin vuokraa. Tai rakentaa kilpa-auton ja välttyä autoverolta, tai kuljettaa Iso-Britanniaan tullattavaksi jolloin säästyy hitosti rahaa tai Kaikkien löytöjen äiti se siellä odottaa edelleen ottajaansa http: Tai rakentaa kilpa-auton ja välttyä autoverolta, ja panee siihen kilvet toisesta corvetesta ja muistaa olla kolaroimatta.

Viimeksi asiaa kysyttäessä Ooppeli-foorumilaisilla oli ns. Vaimo oli antanut ukaasin Aamun työmatka lähdöstä maaliin mustaa jäätä. Pitäiskö kiittää kaupungin tienpitoa; Ei haitannut pätkääkään liukkaus, mitä nyt risteykset ja ympyrät piti ottaa varovasti, mutta se kuuluu talveen. Edellä meni joku Suzuki Jimmy, tarjoili perää edelle lähdöissä? Itsellä ei edes yrittänyt sutia. Onneksi ei osunut eteen mitään vajaavetoista kitkakuskia: Tuon ajan avomallia sentään pystyi katsomaan ilman oksennusämpäriä.

Tuo korimalli on kyllä rumin mitä ikinä on Mustangin nimellä myyty. Onhan siinä sentään Sierran kojelauta ;. Birkalan suolakuski oli aamulla vielä unessa Pari talvea sitten meidän kylillä suolauskuski oli päättänyt ottaa pienet nokkaunet edellisen illan uuvuttamana ja veti suolakärryt linkkapysäkille "hetkeksi" parkkiin Ei oo Alphaa, mutta omega kylläkin. Empä ollut tuollaisestakaan kuullut ennen Hö, miten tuosta voi saada ympäristörikossyytteen, kun siitäkään ei tule mitään, että levitellään ympäri Suomea melkein tonnia samaa paskaa.

Eikä tää niin uusi valituksen aihe ole Ei toi notchback musse tosiaankaan ole rumin,linkin takana musse 2 ;http: Tässä on noita kupeita enemmän Eikä tota oranssin corollan kuskia voi syyttää siitä, ettei se käyttäis koko tietä hyväksi 8: Liina on kiinni autossa ennen kuin kuski ehtii tajuta mitä just tapahtui: S'oon kuule ainut M3 mitä BMW tällä hetkellä valmistaa. Ja monissa tilanteissa tota vetoliinatiimiä ei ainakaan hitaaksi voi väittää D Ei tarvitse arpoa mitä seuraavaksi katsotaan pojan kanssa iltasaduksi, sitten kun isi ei enää jaksa lukea Mauri Kunnaksen Suurta urheilukirjaa tai Hurjan hauskaa autokirjaa yleensä toiveena on "kolarivideo" mikä tarkoittaa Nürburgringin kolarikoostetta: Kai noistakin pääosin vielä ajokuntoiset tehdään.

Ei tarvitse arpoa mitä seuraavaksi katsotaan pojan kanssa iltasaduksi Siinä voi samalla opettaa "pätkäetikettiä" eli mitä tarkoittaa videollakin kuuluvat: Tähän verrattuna Fox-Mustang on kyllä kaunis, ja on kyllä kaikessa koreilemattomuudessan sitä oikeastikin: Se oli parkissa Svenska Teaternin edessä. Uskomaton näky kyllä http: Tässä klassikko vähän isommille pojille, Seppo Kopran ohjeet B-junnulle. Kuvan laatu ei ihan priimaa, mutta älkää lannistuko Seppo Kopran ohjeet B-junnulle.

En muistanutkaan enää tätä. Katsottiin Kaasua 5 ja vähän 4: D Noi kommentit on aivan legendaarisia, esim. Autoja-ketjun porukasta löytyisi varmaan joku mukaan? Jos ulosajot kiinnostaa, niin se perinteinen ohjehan on mennä junnurallin ekan ek: Täytyy katsoa kun olen pirkanmaalla anoppilassa. Joulun-uudenvuoden tienoilla ei pikaisen googlailun perusteella ollut mitään rallia lähimaastossa.. Aina ei kääntyile vaikka vetäs vähä ylikovaa Nonnih, tuota etsin mutta en löytänyt.

Uudenvuoden jälkeen olisi mutta joutuisi ajamaan Hyrynsalmelle Täytyy katsoa myöhempiä ajankohtia ja olisihan se ihan hienoa jos saataisiin joku täältä porukka katsomaan. Jouluksi yritän ottaa krossarin mukaan Nokialle jos tilavessan tila riittää, että hiekkatierallia voisin lähteä izmon mukaan ajamaan mielellään.

Ja onhan siellä myös appiukon läski. Mä katoin ton saman pätkän kun juutuupi sitä tyrkkäs kaatovideoiden kylkeen ja mietin, että toi hartialukko on "Vatasen pää, mutta omat kädet" - tasoa Tästä ehkä sellainen "joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä"-tyyppinen "joka päivä sama linkki sisäänajamattomasta Calibrasta Pohjois-Savossa" -meemi F-palstan autokeskusteluun?

Kyllähän toi kolmenkympin calibra esiintyy säännöllisesti täällä ja hyvästä syystä: Se ei koskaan petä, toisin kuin kepu. Aina se on siellä myynnissä. Calibra on täällä kyllä taajaan, mutta että jokapäivä Jotenkin se M3 liittyy vaan tähän: E46 M3-kyydissä olen ollut ja olihan se raju peli, mutta jotain jäi puuttuu. E90 M3 sorruttiin jo taksimalliin jne.

Tai sit olen vaan niin vanha jäärä, että arvostan alkuperäistä. Kyllä tossa wanhassa ämmässä on tiettyä linjojen puhtautta kanttilokareista huolimatta. Tekniikka on kyllä timanttia. On joskus pyörinyt mielessä että jos olisi rahaa ja jos ja jos niin sitten. Mitäs olette mieltä kakkos- tai kolmosautona M3 BMW: Kuvien perusteella tuntuisi että ohjaamo olisi vähiten vanhan näköinen mersuissa ja BMW: Mersu ja Audi näyttävät samalta kuin vastaava C tai 1. Haiskahtaa siltä että hinnan takia Porsche ei ehkä tulisi kyseeseen mutta mutta Miten noissa eri vaihtoehdoissa tekniikkapuoli pelaa?

Onko niin hankalaa että osaajaa,tai osiakaan, ei löytyisi mistään tarpeen iskiessä? E36 M3 on rumin ja vähiten himottava M3 Bemari ikinä. D Se on hienoin M3 mulle. No okei, E46 CSL on kyllä heti sitten kakkosena tai tasoissa. Vahinko, ettei faceliftin valot tuleet ikinä E46 M3 nokalle.

Tuosta laatikosta en oikein tiedä. Pitäis olla ikoninen ja kaikkee, mutta se nyt vaan näyttää lähinnä vanhalta. Ehkä johtuu myös siitä, ettei alle 30ke oo minkäälaista varteenotettavaa saatavilla. Eihän sitä saisi ääneen lausua, ettei tuo E30 M3 enää sytytä. Uuudet ei oiekin jaksa kiinnostaa enää ollenkaan. Jäi parista tonnista kiinni kaupat kun tyrkytin omaa mersuani vaihdossa.

Ajettavuus ja tuntuma tiehen ovat aivan eri tasolla kuin normi mersuissa mikä oli itselleni melkoinen yllätys. Heti ei meinaa edes uskoa, että ajaa mersulla.

Alusta on huomattavasti jäykempi kuin esim. Ohjaustuntuma on tarkka ja huomattavasti totuttua nopeampi. Ja tuo moottori on tietysti piste iin päälle. Vääntöä riittää alakierroksilta asti ja äänimaailma on kohdallaan. Meinasin tuota käyttöautoksi, mutta järki voitti onneksi silloin. Tuo kyseinen auto on muuten lähtenyt tehtaalta koodilta "special test vehicle" Tätähän ei omistaja tietysti tiennyt eikä varmaan tiedä autokauppakaan ; Se on ilmeisesti ollut lehdistön koeajoauto tms.

I do not agree with everything State of the Nation puts forward but find the various lines of thinking there — including the NFL and Catalonia aspects, most helpful. State of the Nation: Las Vegas Mass Shooting: As for Congress pressing forward on gun laws, this is absolute bullshit. This was a false flag, completely staged as part of a FEMA drill that has been on-going, and if anyone other than Paddock it may not even be Paddock and his hands will certainly test negative for gunpowder residue die, it was at the hands of Private Military Contractors PMC , perhaps even employees of GS4.

This is about taking the guns away from decent citizens in violation of the Second Amendment, and it is about helping Adelson and Chertoff make more billions out of an inflated Department of Homeland Security that pushes intrusive technology and the Transportation Security Agency into every neighborhood.

We should all make it clear to every Member that any action on gun control or the below Israel First legislation will end their careers. The time has come to end Zionist influence over Congress and the White House. In my view, we should all be working together to force the issue of election reform new graphic below and to elect Independent Populists — 50 to the House — one from each state — and 10 to the Senate.

That will be the swing vote. Learn more at http: Start at 40 in the 2nd hour, end after 5 in the 3rd hour. Gordon Duff speculates on Google as the new Zionist-controlled dirty tricks agency, smuggling everythere everwhere with help if Zionists controlled most airport security and communications systems.

Anonymous connects Las Vegas to two demographics, one trial, and the end of investigative journalism. At first, they ostensibly existed to ward off the spread of communism, but as time progressed they became corrupted — due to their power and lack of oversight — and they began serving as death squads to advance the interests of Oligarchs and themselves. As the 70s were rolling in they were bombing civilians, and blaming whatever group was threatening their self-interests at the time — be it labor unions or social reformers.

The assasination of JFK was a gladio style operation on American soil, as was the recent shooting in Vegas. An individual that matches the demographics of all the defendants was blamed as the shooter, and the victims match the demographics of those that have been most ardently supporting the defendants, and staging many courthouse protests.

So not only does it villify the defendants, but it splinters the supporter base, and taints the jury pool by turning the court of public opinion against them. Public opinion that was heavily in their favor a few days ago, as any search engine query will show. What is the background on the Bundy trial? A group of ranchers were protesting the termination of their ancestral grazing rights on public land, after the Obama regime decided to forcibly remove and confiscate their cattle. Guns were drawn, but no shots were fired and no one was injured.

The initial reason stated for needing to end their cattle grazing was a questionable need to do a spurious environmental study on a turtle, but the excuse has now changed to there having been plans to build a solar farm.

What is the real reason that the deep state, and their manufactured goods like Obama he fooled me in … , cared about the land? The federal government controls large swathes of land in the west. This land is there to be preserved and used for the benefit of the people. However, with the re-emergence of a wartime sized military industrial complex a. As a result, they want more and more power and control. They want to be gods and engineer society to their liking, as all tryannical cliques that rule by fear end up doing.

The ruling cabal in the deep state wants to expand on these complexes, and establish wider buffer zones to keep away prying eyes. Finally, and I will disucuss this at the end, the trial is about neutralizing and delegitimizing embedded journalist Pete Santilli — I cannot stress how important this is to the corrupt elements in the deep state.

The Bundy standoff took place in , but the arrests did not occur until about 2 years later in In the interim, the Bundys went to a similar land rights protest in Oregon Malheur in , where they were arrested along with many others, including new media journalist Pete Santilli.

The majority of the defendants were aquitted, or had the charges dropped against them, such as embedded reporter Mr. However, while the Oregon charges were being dropped or defeated, the federal court in Nevada pressed charges for the protest, that included many of the individuals who were victorious in Oregon, such as the Bundys and Pete Santilli.

The Nevada court decided to try the 20 some-odd defendants in three tiers based on the seriousness of the accussations lodged against them.

The first group of mid-level defendants were tried in the Spring of and approximately 4 out of 6 were acquitted with some charges leading to mistrial and the other 2 had mistrials on most charges. The individuals with mistrials had a second trial in the Summer of which led to more mistrials. So once again, the vast majority of the defendants went free. The tier 1 trial of the Bundy ranchers, and embedded reporter Pete Santilli who is being tried against all 1st ammendment rights as a co-conspirator — a troubling precedent for new media journalists is set to begin in mid-October Public opinion, western newspapers, the Oregon judges, the new outlook under Trump, and the Nevada juries were all favoring the defendants.

Then the terrible Mandalay Bay shootings happened, which were claimed to be carried out by a man of a similar demographic to the defendants, against country music concert goers in front of the Luxor pyramid. Who was the purported shooter Stephen Paddock? A retiree, a succesful real estate investor, a grandfather, a hunter and fisherman, pilot, and a former federal employee even. He had no motive to slaughter dozens — and dozens of his own demographic at that. He seemed to be quite normal, except for one minor point of note.

Much of the press snuck in a reference to his employment at a Lockheed Martin acquired company. What was that company? Why is Thiokol significant? They are a defense contractor, and notably, they were the defense contractor that produced the faulty O-Ring that investigators blamed for the Challenger explosion in Stephen Paddock was employed at Thiokol during this period — not quite Lockheed.

This was the era of Projects Stargate and Grillflame, that had the cover story of being decades long psychic mind reading projects, but the FOIA documents reveal them to be the testing and development of electromagnetic weapons that can track, read, and manipulate the bioelectric signals of humans. This was the era of the space shuttle rising to prominence in deploying massive amounts of still classified military satellites.

This was a recipe for discomfort among deep state tyrants and oligarchs, who despise great people and organizations due to their uncompromised state which gives them the ability to display integrity and speak out against injustice. Just as heroes like Pat Tillman and Chris Kyle had to go, the heroes at NASA had to be scared, because they were putting the pieces together of the era, from Stargate to SDI, to the massive number of domestically geosychronous spy satellites, and starting to realize that a massive surveillance grid was going up to track and target the biological sytems of all humans — a terrible Orwellian nightmare that goes unexposed to this day, and has only worsened due to the miniaturization of these weapons brought about by the microelectronics revolution.

A tracking and weapons system, paid for by the US taxpayer, that is now so ubiquitous that the wireless sensor networks in place, that can target our bioelectric signals just as sophisticated as those that manage industrial control systems, or the hundreds of millions of mobile devices gives the illusion that we live in a simulation, and enables the unthinkable. It had been a while since the symbollically significant Apollo unlucky number 13 had been sabotaged in the Corona satellite era, to give credence to the bogus numerological mysticism of masonic symbolism, but more importantly to communicate hidden messages in plain site — a crucial need of secretive cliques.

One can only imagine the rumors going around about unusual procedures, or common procedures that were ignored, that led to the creation of the part that caused the Challenger tragedy when the shuttle program was already mature.

While many methods are used, and cruel examples are made, to ensure the silence of those workers in the know — to preserve the rule by secrecy — they are still monitored routinely to make sure they are not speaking. Paddock left the company a few years later and built a succesful upper middle class life. So what happened in Vegas? Informed speculation and historical precedent make it pretty clear. On September 28, , Mr. He then proceeds to gamble, as older Nevada retirees are liable to do.

Things are going normally except for the fact that three days later, on Sunday October 1st, the crowds are a little larger than usual.

Simpson would be released on parole in Nevada, so there were some national media crews staying in the area. Paddock, the Deep state had checked in as well. These black-operatives were preceeded and succeded by other corrupt deep state parties, for prior and subsequent sureveilance remote and physical , and to prepare for all contingencies.

On the evening of Sunday, October 1st, Mr. Paddock likely retired to his 32nd floor room, by himself certainly, to freshen up for dinner and a second round of gaming. Paddock was then forced by these corrupted deep state black operatives into his room, and bound and held for assasination closer to the shooting time. The weapons included some owned by Mr.

Paddock that were easily taken from his home that was 2 hours away from the Mandalay Bay, that he had vacated for 3 days. It was an easy thing to time with this man who had already been under intermittent deep state surveillanve since his Thiokol days — a simple task to find the manpower for when you have 5 million with security clearances in the U.

However, when you have such a large number with nearly bottomless budgets and virtually no oversight, a small percentage can be corrupted by secretive cliques that results in an cabal of ,s. Many lookouts using sophisticated surveillance tools, ensure they can slip out. The corpse of Mr. Paddock is even manipulated to get gunpowder on the hands and resemble a suicide, before they vacate and the local police enter. However, they should not suffer a lack of justice due to this terrible massacre, and public opinion should not stray from the facts and the findings of western papers like the New Mexico Political Report: As mentioned, Pete Santilli is what drew me to the case.

It sets a terrible precedent to start locking up journalists of any political persuasion, but more notably, Pete was the only journalist with a sizeable following, willing to expose the targeting, torture, and Soviet style purging of hundreds of thousands of Americans with the weapons from the SDI era, the same weapons used on the state department employees in Cuba.

These are the bottom of the rabbit hole, the root cause of all the Deep State plagues, and create the ability to corrupt and commit violence anonymously and covertly — with no accountability — as long as secrecy is maintained.

This secrecy is maintained because of the intentionally engineered scientific ignorance of the masses, use of clever disinformation, and what our president calls the most corrupt media imaginable. Santilli was not afraid to report on this silent holocaust, shrouded in so much juvenile scorn and misunderstanding, and for that he was hounded by the deep state cabal that runs America like tyrannts. Various law enforcement officials have persecuted him for years, with ALL cases being dismissed as spurious by judges.

Until Nevada, where he remains held without bail for nearly two years while he awaits his trial in about a week for his media coverage of the Bundy protest. Pete had over 23 million views on his YouTube news channel, before this statistic of his journalistic credentials was reported at the beginning of the year, and his account was deleted by Google while he was being held without bail. We are left with a terrible massacre that defames the demographic of Mr.

The chosen location in front of the all-seeing pyramid symbol of the Luxor. The scene ultimately plays into the psychology of control and communicates, with hidden meaning and plausible deniability, to all officials, journalists, editors, and law enforcement members that have become wise to the signs of this deep state tyranny — because they have been corrupted by it or tortured into fear — that this is a sanctioned assasination and should not be investigated very thoroughly, or second-guessed.

Furthermore, it strikes fear, and creates irrational obedience to this cabal, in the minds of the general public. This tyranny can be peacefully and legally exposed, and the perpetrators can be brought to justice, but it will require strength in numbers through unity. We have the democratic majority on our side — the vast overwhelming majority at that — along with the force of law through the constitution; God; and truth.

Similar atrocities have been overcome in the past: Congress is there to launch these types of investigations, and we must steadfastly push for this and not get caught up in the talking points of the week put forth by the gummy-bear corporate media to serve as a smoke-screen, and means of fracturing the people. We need a committee of the whole confronting every member of Congress on their home ground.

The possibility exists that it was not either or, but both and, as in drill with crisis actors and actual event. It serves an additional purpose: It has an amazing effect on the mind, leading to a feeling of powerlessness that is very difficult to penetrate. Did you read through the article on the Phoenix? The single global currency? Also consider taking a look at under the sign of the scorpion by Juri Lina:. I just watched your take on Vegas as well as numerous other vids from Mike Adams, Thruthstream Media https: I keep it quiet.

No doubt about it being a false flag, but I think something changed in the scenario, about whether people died or not. At Sandy Hook, a thorough researcher can reasonably conclude that no one actually died other than the patsies. It was an intricately executed beta test to see if Americans would buy the constructed illusion, i. Because the media told them to.

This time, I happen to know someone in this small town where I now live, whose brother-in-law was rushed to the hospital from the concert venue with multiple bullet wounds, and his wife was treated for shock. They were seated very close to the stage. They were there because it was their anniversary. He is still in critical condition.

My friend was told that when it happened, everyone around them dropped. So real people were shot and killed in front of the stage. Then the big stadium lights were turned on. One would think, with people dropping from gunshot in front of the stage, that all hell would break loose and everyone in the venue would be running for their lives, stampeding for the exits. One video really got my attention. Unless these are the paid crisis actors, who were told this is just going to be a drill. You can track down how many crisis actors may have been in the audience with their handlers.

Then the movie went horribly live. And those were real bullets being sprayed indiscriminately from real machine guns from different locations into a field of innocent penned-in human beings, just there to enjoy a concert.

If you were shot with any number of splintering fragmentation bullets, your body and life, if you survive, will be changed forever. If you died instantly from the wounds, it was an act of premeditated murder, and your life was stolen from you for no reason whatsoever. All part of the programming. Because what choice do they have when the meme gets embedded by televised media personalities, over and over again, just doing the bidding of those who sign their outrageous paychecks?

We love his work — whatever portion is real, he always provides useful links, graphics, and possibilities. Worth a full and careful read. Hats off to Dave Hodges at the CommonSenseShow for pointing out the clear parallels between the JFK cover-up and the on-going Las Vegas cover-up, and to InfoWars for showcasing police scanner reports on multiple shoots.

People died and they deserve the best justice we can give them: Martin Luther King Jr. Known fabricator David Booth as Sorcha Faal: Selected citizen commentaries are increasing in substantive value, and running against the government narrative; global Masonry highlighted today; Robert Steele publishes preliminary overview. The Las Vegas Shootings 5 October Email from an Alert Reader: First time Saudi King has ever visited Russia.

Meeme escort oma kuva org -

Eiks olisi lopulta parempi vaan laittaa samaa itsetehtyä bokseria molempiin autoihin ja kuolettaa tuotekehityskuluja sitä kautta? The video I just watched on Liveleak of on scene triage reeked of fake. Kaikkien löytöjen äiti se siellä odottaa edelleen ottajaansa http: Siis ei täst kyl tuu yhtään mitään Apua, netti pankki ongelma! Jospa ne olis älynneet kopioida vaikka subarua: Miten noissa eri vaihtoehdoissa tekniikkapuoli pelaa? Tuurilla menee päivässä ja huonolla tuurilla monta päivää. People did die and people were mangled. That is a strategic concept small minds have difficulty grasping. Hiiva peukalo Repikää siitä, sima suut!

: Meeme escort oma kuva org

SEKSIÄ ULKONA FUCK HD Jos heitän veikkauksen, että kouralliseen ehkä 1 dl hiekoitussepeliä mahtuu ehkä seksi escort kielikorut netistä, niin montako kourallista pitää kuorma-auton lavalle viskata, että lava on täynnä ja voidaan lähteä hiekoittamaan? We are noting but not recording most of the stuff. The Orlando Mass Casualty Event: Sisusta kaipaa ehkä toiset penkit ja ratin, muuten kyllä ihan valmis sellaisenaan. Tähän verrattuna Fox-Mustang on kyllä kaunis, ja on kyllä kaikessa koreilemattomuudessan sitä oikeastikin: Ei toi notchback musse tosiaankaan ole rumin,linkin takana musse 2 ;http:
Meeme escort oma kuva org Ähtäri wilma tarjoustalo forssa
ILMAISET SEXIVIDEOT PARAS ALASTONKUVIA Naisseuraa oulu ilmaiset sex filmit

Meeme escort oma kuva org -

Katso myös tarkasti, että lataat kuvasi sopivaan ryhmään. Minulla ei ole aiheesta ensikäden tietoa, mutta minulla on kokemusta lavastetuista hyökkäyksistä, mediamanipulaatiosta, salaisista operaatioista ja korkean tason poliittisista ja taloudellisista rikollisverkostoista. Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *