pornonovellit karvainen tussu

Pomoni suuntaa suihkun suoraan klitorikselleni ja alkaa hieroa minua voimakkaalla suihkulla Juuri kun olen saamassa rajun orgasmin pomoni lopettaa Pomoni ei aikaile vaan tarttuu seipäästään kiinni ja survaisee sen tiukkaan pilluuni ja alkaa heti rajut työnnöt Pomo vetää kalunsa minusta, kääntää minut kontalleni ja solmii käteni suihkun johdolla hanaan kiinni. Tunnen kuinka pilluuni levitetään saippuaa ja neljä sormea työntyy sisälleni En ole enää yhtään kiimainen haluaisin pois tästä tilanteesta mutta minulla ei ole enää perääntymisen mahdollisuutta.

Kuulen pukuhuoneesta ääniä ja arvaan että muutkin miehet ovat tulossa saunaan Ovi aukeaa ja 4 miestä astuu alastomina suihkuhuoneeseen. Heidän kalunsa ponnahtavat pystyyn ja tunnen kuinka heidän kiimaiset silmänsä porautuvat levällään olevaan tavaraani. Pomoni vetäisee kätensä pillustani ja alkaa naida minua rajusti ruiskuttaen spermansa lopulta selkääni.

Eräs työtovereistani astuu nyt taakseni levittää saippuaa perseeseeni ja survaisee kalunsa armottomasti perseeseeni Kun mies on aikansa jyystänyt laskee hän lastinsa sisälleni. Kaikki miehet käyvät yksitellen naimassa nuolemassa ja panemassa minua milloin perseeseen milloin pilluun tai suuhun. He tyydyttävät halunsa minulla eikä minulla ole mitään sananvaltaa. Kun kaikki ovat saaneet haluamansa päästetään minut vapaaksi ja he lähtevät tyytyväisinä saunaan jättäen minut spermaisena ja mustelmilla suihkuhuoneen lattialle….

Suoristin kravattiani kun sisään astui sihteerini joka ilmoitti että, yhteistyötä halunneen yhtiön johtaja oli saapunut. Käskin päästää hänet sisään. Hämmästyksekseni huomasin että johtaja oli nainen. Olen Mirja" nainen sanoi. Mä oon Jorma", esittäydyin. Keskustelimme yhtiöidemme mahdollisesta yhteistyöstä. Katseeni osui jatkuvasti Mirjan povelle. Mirja taisi huomata sen. Tiesin että tämä oli vain veruke. Nousin tuolista ja kävelin Mirjan taakse.

Kun olin hänen takanaan, laskin käteni hänen rinnoilleen ja aloin hyväillä niitä. Mirja ponkaisi tuolista ylös ja napitti paitansa auki.

Hän pyysi minua avaamaan rintaliivinsä. Tein sen muitta mutkitta. Mirja laskeutui polvilleen eteeni. Hän alkoi avata housujani. Kaluni ponnahti pöksyistäni täydessä mitassaan. Mirja työnsi sen suuhunsa ja alkoi imeä sitä niin ihanasti muuta kuitenkin niin varmasti.

Mirja otti kaluni pois suustaan ja alkoi riisumaan hamettaan. Mirjalla ei ollut pikku housuja hameensa alla. Hän meni työpöydälleni niin seksikkääseen asentoon että meinasin laueta siihen paikkaan. Kävelin hänen eteensä ja laskeuduin nuolemaan hänen jumalaista vittuaan. Hän laukesi ensimmäisen kerran kun nuolin vielä hänen märkää vittuaan. Nousin ylös ja käänsin Mirjan niin että hänen kiinteä ja iso perseensä oli edessäni. Survaisin kaluni hänen vittuunsa ja aloin liikuttaa irvokkaan isoa kyrpääni hänen perseessään.

Käänsin Mirjan selälleen ja työnsin kyrpäni hänen pilluunsa. Samalla hetkellä MIrja laukesi huutaen niin paljon kuin vain pystyi. Nousin haaroista jonkin ajan kuluttua ja aloin naida Mirjaa rintojen väliin. Juuri sillä hetkellä Mirja otti kyrpäni käteensä ja lypsi spermani rinnoilleen. Lysähdin hänen päälleen ja huohotimme molemmat rajusti. Sittemmin sovimme että yhtiöidemme yhteistyö alkaa ensikuussa. Samana iltana tapasin Mirjan baarissa.

Mutta se onkin jo erijuttu. Lukion juhlasalissa oli hilpeä tunnelma, musiikki soi ja pääosa nuorista tanssi pitkin hämärästi valaistua salia. Osan seurustellessa seinustoilla ja nauttien juomia. Tarjolla oli tietenkin vain virvokkeita ja vettä, mutta useiden päihtyneestä tilasta saattoi arvata että tyttöjen käsilaukuista ja poikien povitaskuista löytyi vahvempaakin juotavaa. Pojilla oli useimmilla puvut ja tytöillä kauniita iltapukuja tai muuta kaunista. Muutama opettaja oli mukana, valvomassa illanviettoa.

Tiina siemaili juuri vahvistettua Jaffaa ystäviensä kanssa kun hän näki rehtorin vaikuttavan olemuksen ilmestyneen saliin. Tiinan vatsassa kävi kuuma aalto. Hän oli ensimmäistä kertaa eläissään luntannut ja jäänyt kiinni, joutuen rehtorin puhutteluun hänen kansliaansa; -tämä on ikävä tapaus, tästä voisi vaikka erottaa määräajaksi. Oli rehtori jatkanut, Tiinan nieleskellessä posket häpeästä punoittaen. Ja teen mitä vain ettei vanhempani saisi tietää asiasta. Tiina vakuutteli ääni pelosta väristen.

Tiina kysyi vaikka alkoi jo aavistaa mistä oli kyse. Tiina tajusi mitä rehtori tarkoitti ja tajusi ettei hänellä olisi muuta vaihtoehtoja, ellei hän sitten saattaisi itseään ja koko perhettä häpeään.

Ja kaikki tämä vain tyhmän lunttauksen takia! Tiina tunsi kuumuuden hiipivän poskillensa punan myötä. Hän pyyhkäisi kämmenselällään hikipisaran ohimoltaan. Rehtori vielä varmisteli nyt jo hieman hymyillen. Tiina kuiskasi tuskin kuuluvasti. Rehtori nousi ja käveli pöydän toiselle, riisuen Tiinan katseellaan. Rehtorin ankara maine sai Tiinan pelkäämään tuota miestä, eikä miehen suuri kokokaan helpottanut asiaa.

Kuitenkin monet tytöt pitivät häntä komeana, ellei hänellä olisi niin ankara olemus. Ja kyllähän hän Tiinastakin oli aika komea Rehtori laski kätensä Tiinan olkapäille ja käänsi hänet ympäri.

Rehtori sanoi ja taputti vielä Tiinan farkkujen peittämää pyöreää pakaraa Nyt Tiina yritti katsella piilopaikkaa, mutta sellaista ei ollut. Hän yritti olla huomaamaton ystäviensä takana. Rehtori kierteli siellä täällä, vaihtaen muutaman sanan sekä opettajien että oppilaiden kanssa, lähestyen vääjäämättömästi… -hei tytöt, kuinka ilta on mennyt, eikö teidän pitäisi olla tanssimassa?

Rehtori kysyi matalalla bassoäänellään kun saapui Tiinan seurueen luokse. Rehtori kysyi ja ojensi Tiinalle pienen luottokortin suojataskun. Sen päällä luki Tiina, mutta Tiina tiesi heti ettei se ollut hänen. Ennekuin hän ehti sanoa mitään rehtori sanoi hymyillen: Ja jatkoi saman tien matkaansa. Hämärästä valaistuksesta johtuen muut eivät nähneet Tiinan kuumottavia poskia ja hämillistä katsetta. Hän laittoi suojataskun pieneen käsilaukkuunsa ja kertoi muille tytöille käyvänsä wc: Laski käsilaukkunsa mustien sukkien verhoamille reisille ja luki lapun taskun sisältä.

Noin 30 minuutin kuluttua Tiina valitteli päänsärkyä ja sanoi lähtevänsä kotiin. Kieltäytyen erään mukavan pojan saattotarjouksesta, vaikka juuri häntä ajatellen hän oli pukenut itsensä parhaimpiinsa, aina alusasua myöten Ennen lähtöään hän kuitenkin oli rohkaisuksi juonut kaiken alkoholin mitä hänellä oli ja hieman kaveriltansakin lisää.

Niin Tiina oli pian sydän pomppaillen rehtorin kansliassa, seisoen rehtorin pöydän edessä levottomana. Tiina sanoi, tuntien kevyen humalan alkavan nousta päähän. Rehtori ahmi katseellaan Tiinaa ja hymyili. Oikein kaunis nuori naisen alku Sinähän tarvitset kunnon rangaistuksen, eikö totta? Rehtori sanoi ja nousi ylös pöytänsä takaa. Tiina vastasi kun ei muutakaan keksinyt.

Rehtori kysyi ja lähestyi. Tiina mutisi ja katseli vaivaantuneena lattiaa. Rehtori käveli Tiinan taakse ja avasi iltapuvun vetoketjun, hivuttaen hitaasti olkaimet alas. Koko puvun yläosan alas, kunnes enää Tiinan lantion kaaret pitivät pukua ylhäällä. Rehtorin kädet hyväilivät Tiinan paljaita olkapäitä ja käsivarsia. Kunnes Tiina tunsi rehtorin kuuman hengityksen niskassaan ja huulet ihollaan.

Samalla rehtorin kädet ujuttivat pukua lantioita myötäillen alas. Kun Tiinan puku valui kahisten lattialle Tiina tunsi miehen kädet hyväilevän lantionsa kaaria ja hänen painautuvan pakaroitansa vasten. Rehtori kuiskasi ja vetäytyi katselemaan Tiinaa joka seisoi nyt keskellä lattiaa yllään vain korkokantakengät, sukat sukkanauhaliiveineen sekä rintaliivit. Tiina seisoi uskaltamatta liikahtaa paikaltaan.

Pian hän tunsi jotakin liukuvan reitensä sisäpintaa pitkin lantiolle, sitten toiselle puolelle. Tiina tajusi sen olevan karttakeppi. Sitten keppi siirtyi reisien sisäpinnalle, liukuen ylös ja alas. Tiina parkaisi kun karttakeppi läimähti hänen kauniille pakaralleen. Tiina tunsi kuinka rehtori avasi hänen rintaliivinsä ja riisui ne hänen yltään. Kääntäen Tiinan lopulta ympäri.

Tiina yritti peitellä rintojansa mutta rehtori tarttui hänen ranteisiinsa ja vei ne sivuille. Tiina nieleskeli kun rehtori tarttui hänen pyöreisiin ja pehmeisiin rintoihinsa, puristellen ja leipoen niitä härskin kovakouraisesti.

Rehtori tarttui sormenpäillään ruskeisiin nänneihin, puristeli ja pyöritti. Rehtori puristeli pehmeitä nuoria rintoja, tarttui koviin nänneihin ja veti Tiina voihkaisi ja rehtori tunsi kalunsa olevan täydessä iskussa. Rehtori tarttui Tiinaan ja käänsi hänet pöydälle vatsalleen, niin että koko kaunis takapuoli oli hänen edessään. Malttamattomana hän tarttui Tiinan mustiin pitsisiin pikkuhousuihin ja riisui ne pois.

Saman tien hän oli polvillaan ja tarttui upeisiin pakaroihin ja alkoi nyt vuorostaan hyväillä ja leipomaan niitä. Tiinan tuntiessa kovakouraiset kourat reisillään, lantiollaan ja erityisesti pakaroillaan. Ja lopulta rehtorin kasvot olivat Tiinan seksikkäiden pakaroiden välissä, kielen lipoessa nälkäisenä kauniin opiskelijatytön herkullista pillua. Tiina kiemurteli pöydällä ja mietti kuinka oli moiseen tilanteeseen päätynyt.

Hän tunsi rehtorin kielen välillä lipovan ja välillä tunkeutuvan röyhkeästi syvälle hänen sisäänsä, kourien leipoessa pakaroita. Tiina voihkaisi kun sormi tunkeutui hänen pilluunsa. Tiina vaikeroi kun kaksi sormea ahtautui hänen tiukkaan pilluunsa. Tiinan pillu litisi rehtorin syljestä ja hänen omista liukasteistaan. Sitten kaikki loppui ja Tiina kuuli takaansa vaatteiden kahinaa. Lujat kourat tarttuivat Tiinan lantioihin ja jokin kova tökki Tiinaa jalkojen väliin, asettuen lopulta Tiinan kostealle pillulle.

Tiina pidätti hengitystään ja odotti. Tiina voihki kun vanhan rehtorin paksu ja kova penis tunkeutui hänen nuoreen pilluun. Kourat puristuivat pihtimäisesti Tiinan lantiolle ja rehtorin jykevä penis alkoi työstää Tiinaa. Tiina vaikeroi kun rehtorin lantio hakkasi hänen pyöreitä pakaroitansa vasten yhä nopeammin.

Vahva koura tarttui Tiinan hiuksiin ja veti päätä taaksepäin. Rehtorin huulet ja hampaat hamusivat Tiinan kaulan pehmeää ihoa. Purivat korvanlehteä ja lopulta Tiinan pää oli taivutettu asentoon jotta rehtori pääsi suutelemaan Tiinan täyteläisiä huulia. Rehtori huohotti Tiinan korvaan. Tiina huohotti ja vaikka rehtorin suuri kalu teki välillä kipeää, hän kuuli korvissaan oman humalaisen kikatuksensa tuskanvoihkaisujen välillä.

Rehtori huohotti Tiinan korvaan, samalla kun räjäytti spermansa Tiinan ihanan tiukkaan pilluun. Rehtori käveli pöydän toiselle puolelle ja istui nahkatuoliinsa.

Tiina nousi epävarmoin ottein pöydältä ja horjahteli korkokengissään toimiston mustalle nahkasohvalle. Tiina katseli kun rehtori kaivoi pöytälaatikostaan pahvimukin, mihin hän kaatoi kullankeltaista nestettä pullosta, ja siemaisi sen kerralla tyhjäksi.

Rehtori huokaisi ja pyyhki otsaltaan hikeä karvaiseen käsivarteensa. Tiina kysyi hieman sammaltaen. Rehtori katsoi Tiinaa vihaisena ja kaivoi laatikoitaan. Heitti sitten talouspaperirullan Tiinalle. Jääden katselemaan kun Tiina pyyhki spermaa, mitä tihkui hänen pillustaan hänen reisilleen. Rehtori ihaili mustan sukan verhoamia pitkiä reisiä ja Tiinan vartalon vaaleaa ihoa mustaa nahkasohvaa vasten. Kiinteät pystyt rinnat värähtelivät kimmoisina kun hän pyyhki itseään paperilla.

Tiina kysyi ja katsoi pullo rehtorin pöydällä. Tiina asteli hieman horjahdellen seksikkäissä sukkanauhaliiveissään ja korkokantakengissään rehtorin eteen joka kaatoi mukiin viskiä. Tiina kommentoi ja ojensi kätensä. Silloin rehtori heilautti kättään ja viskiä lensi Tiinan rinnoille ja kasvoille. Tiinan tuijottaessa hämmästyneenä rehtori veti hänet lähemmäksi ja alkoi nuolla viskiä Tiinan rinnoilta. Tiina sanoi viskin valuessa hänen poskillaan ja leuallaan. Rehtori tarttui Tiinan hiuksiin ja nuoli viskin myös hänen poskiltaan ja leualtaan.

Rehtori sanoi ja työnsi mukin reunan Tiinan huulille. Tiina nieli loput vahvasta viskistä, yskien vedet silmissä. Rehtori kysyi matalalla bassoäänellään. Yrittääkö herra rehtori juottaa viattoman opiskelijatytön humalaan? Tiina kysyi vedet silmissä. Tiina sanoi ja osoitti rehtorin puolikovaa kalua joka lepäsi hänen reisiensä välissä.

Rehtori tuijotteli vielä kosteudesta kiilteleviä Tiinan rintoja ja veti hänet polvilleen lattialle, nousi itse seisomaan ja käänsi Tiinan selän pöytää vasten. Rehtori työnsi lantiotansa eteenpäin ja tarttui vaaleisiin rintoihin sekä puristi kalunsa niiden väliin.

Penis liukui Tiinan rintojen välissä edestakaisin, alkaen kovettumaan ja kasvamaan jälleen. Tiina tuijotti punaista paisuvaa terskaa rintojensa välissä. Taivutti sitten päänsä taakse, takaraivon pöytää vasten ja sulki silmänsä, tarttuen rehtorin lantioihin. Rehtori katseli tytön raollaan olevia täyteläisiä punaisia huulia ja suljettujen silmien tuuheita tummia ripsiä. Ojensi kätensä ja tarttui Tiinan hiuksiin, vetäen päätä eteen ja alaspäin. Tiina mutisi kun rehtorin kalu tunkeutui hänen huuliensa väliin.

Tiina ynisi silmät suurina kun Rehtorin käsi liikutti hänen päätään edestakaisin hiuksista vetäen. Tiinan pehmeät huulet liukuivat rehtorin kalun vartta pitkin edestakaisin Välillä rehtori veti kalunsa kokonaan pois Tiinan lämpimästä suusta ja antoi Tiinan haukkoa henkeä. Tiina sopersi ja ahmi jykevää penistä, jonka varressa verisuonet pullistelivat, punaisten huuliensa väliin. Kunnes rehtori veit kalunsa Tiinan suusta ja ruiskutti spermansa Tiinan pyöreille rinnoille.

Rehtori kaatoi mukiinsa viskiä ja siemaili sitä nautiskellen, samalla kun hyväili Tiinan pehmeää ja kurvikasta vartaloaan joka istui hänen sylissään. Tiinan käsi vaelsi rehtorin karvaisella rinnalla paidan alla.

Rehtori sanoi viekkaasti hymyillen ja vei viskimukin Tiinan huulille. Tiina sammalsi silmät pyörien kun viskiä valui huulilta leualle. Tiina kysyi silmäluomet raskaina. Rehtori sanoi samalla kun työnsi sormensa Tiinan pepunreikään, ja hänen kalunsa alkoi jäykistyä kuin käskystä. Se alkoi kuin kantrilaulu. Maantiellä Huntsvillestä Memphisiin avolavapakuni rengas puhkesi, ja matka pysähtyi maissipellon reunaan aamulla hetki ennen auringonnousua.

Vailla vararengasta rikkoutuneen tilalle olisin ollut kusessa, ellei se tyttö olisi pysähtynyt kohdalleni menossa samaan suuntaan. Hän astui ulos violetista Cadillacista lännenhattu silmillään. Punaiset hiukset välkkyivät auringonnousussa aamukasteen lailla.

Hän oli mokkasaappaissaan minun mittaiseni ja puuvillatopissa ja lyhyessä, tiukassa farkkuhameessa tenneseeläistyttö parhaimmillaan - muodokas ja sievä. Hän seisoi jalat ristissä autonsa ovea vasten, sormet hameen vyön alla. Hän vilkaisi minun vartaloani ja nuolaisi huuliaan. Hän kumartui kokeilemaan, oliko se tyhjä, ja hänen vaalea takapuolensa helkkyi hameen helman alla. Violettien stringien alla posliininsileän pimpin turvonneet huulet odottivat kuin julkinen salaisuus. Tyttö nousi ja tutkaili autoa muuten vain.

Hän aukaisi oven ja kääntyi minua päin. Hänen viaton katseensa vietteli minua, kun hän laski stringinsä alas ja paljasti hennon, vaalean karvoituksensa. Hän hieroi sormellaan märkää, mehukasta pilluaan ja käänsi minulle takapuolensa.

Hän levitti jalkansa ja nosti toisen polvensa auton penkille. Saappaat hänen jalassaan riittivät stondikseen, ja kun hänen pikkuhousunsa roikkuivat hänen koukistuneen jalkansa reidellä ja kun hän pyöritteli pyllyään odottaen minun työntyvän hänen sievään pimppiinsä, en malttanut muuta kuin pudottaan farkkuni nilkkoihin.

Työnsin käteni hänen reisiensä väliin ja levittelin hänen nesteitään hänen aukkonsa ympärille. Tyttö huudahteli ja vavahteli otteessani, kun työnsin kyrpääni hänen reisiensä väliin. Hän levitti pakaroitaan käsillään, kun minä painoin häntä lantiosta kaluani vasten, ja vaikka hänen pillunsa oli niin kireä, oli se pian ahminut koko kyrpäni sisäänsä.

Tyttöön sattui, mutta hän tiesi, että pian kipu vaihtuisi raastavaksi nautinnoksi, kun kaluni työntyisi hänen sisällään aina uudestaan pohjaan saakka. Tyttö tarttui kaksin käsin oviaukon reunaan, kun aloin naida häntä hitaasti joka työnnöstä nauttien. Hänen kirkkaan punaiset häpyhuulensa imivät kyrpäni vartta koko sen pituudelta, ja ne hankasivat sitä pehmeinä ja liukkaina mutta hekumallisen kireinä, kun työnsin mulkkuni niin syvälle että hän parahti.

Näin sivupeilistä hänen purevan huuliaan, ja hän huohotti ja vinkui niin kuin narttu vain voi, kun lantioni painautui hänen maidonvalkeita pakaroitaan vasten aina uudelleen ja uudelleen. Panin tyttöä niin lujaa, että pylly lotisi ja läiskyi, kun nesteet roiskuivat reisilleni ja valuivat hänen jaloillaan. Hän piti kiinni niin kovasti kuin pystyi mutta heilui minun tahdissani, ja mitä syvemmälle nain, sitä voimakkaammin sain vedettyä häntä lantiosta vastaan.

Hänen kliimaksiin kiristyneet lihaksensa ja kiimainen huutonsa saivat minun kaluni sykkimään. Kyrpäni pumppasi spermani hänen kuumaan, kireään pilluunsa. En vetänyt kyrpääni tytön sisältä, kun laskeuduin maahan makaamaan ja istutin hänet satulaani. Hän odotti, että tuntisi kyrpäni taas jäykistyvän sisällään, ja oli tyytyväinen, kun se ei kestänyt hetkeäkään. Tyttö puristeli tiukkaa tenneseeläispilluaan, ja odotin hänen alkavan naida, mutta hän kohottautuikin polviensa varaan ja antoi kyrpäni liukua ulos.

Hän levitti pakaroitaan ja runkkasi sormellaan pientä, ruskeaa peräaukkoaan. Hänen huohotuksensa oli katkonaista, kun paksu mulkku hänen sisällään kouristi hänen lihaksiaan. Kun hän alkoi naida minua tiukalla perseellään ensin rauhallisesti ja sitten kiihdyttäen, en voinut muuta kuin puristaa kiinni hänen mehukkaista pakaroistaan ja parahdella lähes sietämättömästä nautinnosta.

Minun kyrpäni syke auttoi häntä laukeamaan, ja hänen kireä kouristeleva peräaukkonsa puristi minusta mehut. Laukesin hänen perseeseensä, eikä mikään ole koskaan tuntunut niin hyvältä. Olen vaalea, pieni ja hoikka 19v nuori nainen ja seuraavaa tapahtui minulle alkukesästä. Tapaan käydä kaverini kanssa pelaamassa minigolfia aika usein, jälleen kerran olimme pelanneet kierroksen, kaverini lähti jo kotiin, kun minä jäin vielä jäätelölle. Siinä jäätelöä nuollessani näen nelikymppisen tosi ison miehen tulevan pelaamaan yksinään, hän hymyilee minulle, kun näkee minut nuolemassa tötteröä tahattoman viekoittelevasti.

Yllätyn kun hän alkaa juttelemaan minulle säästä ja kyselemään käynkö usein pelailemassa, vastaan että tulee tosi usein käytyä, kun asun tässä lähellä. Mies esittäytyy Timoksi ja kysyy että pelaisinko hänen kanssaan kierroksen, koska yksin on tylsä pelata, hän kyllä maksaa, vastaan että mikäs siinä, kun ei ole kiire minnekkään. Aloitamme pelaamaan ja juttu alkaa luistamaan, kuin vanhoilla tutuilla, Timo osoittautuu todella mukavaksi mieheksi.

Pelin jatkuessa alan salaa tuijottaan tuota yli cm jäntevää, tummaa ja komeaakin miestä hihattomassa t-paidassa ja farkkusortseissa, mieleeni tulee yksi fantasioistani eli saada rakastella ison itseäni reilusti vanhemman miehen kanssa, vaistoan Timon myös vilkuilevan minua sortseissani ja tiukassa t-paidassa.

Saamme pelin pelattua ja häviän reilusti, Timo kysäisee hymyillen, "mitä voittaja saa palkinnoksi" vastaan hymyillen, "mitä haluaisit" johon Timo tokaisee suoraan "sähän asut täs lähellä, joten miten ois, tarjoaisitko iltakahvit", minä siihen hetken miettien "käyhän se".

Saavumme asunnolleni, joka on pieni opiskelijayksiö, juomme kahvit ja juttelemme kaikenlaista, Timo kysyy, "kuinka noin kaunis tyttö voi olla vapaa..

Menen hiljaiseksi Timon suorasta vastauksesta, ajattelen että nyt jos koskaan olis mahdollisuus toteuttaa se fantasia vanhemmasta miehestä, katson Timon himokasta ilmettä hymyillen ja lopulta kysyn suoraan "haluatko naida mua", Timo nousee mitään sanomatta ylös ja kävelee eteeni vetää paitansa pois, paljastaen vahvan ja karvaisen yläkroppansa, sitten hän avaa sortsiensa napit ja kysyy "haluuks nähdä mitä täältä löytyy", vedän sortsit pois, niiden alla on mustat tiukat bokserit, joissa näkyy pullottavan, vedän nekin hitaasti pois ja sieltä pompahtaa reilu 15cm, todella paksu ja suonikas kulli.

Timo heiluttaa kulliaan kasvojeni edessä ja kysyy "etkö halua maistaa sitä", samalla otan varresta kiinni ja runkkaan sitä kovemmaksi, otan terskan huulieni väliin ja alan imeä sitä, välillä nuolen terskaa, vartta ja turpeita kiveksiä, seuraavaksi Timo ottaa hiuksistani kiinni ja alkaa naida suutani ja sanoo "et oo varmaan saanutkaan tällaista miehen kyrpää ennen, vaan ainoastaan teinipippeleitä". Siirrymme sängylle, jossa Timo riisuu minut hitaasti ja suutelee, imee kaulaa, nuolee pieniä rintojani, näykkii nännejä, puree sisäreisiä ja lopulta alkaa nuolemaan klitoristani ja tiukkaa pimppaani.

Timo työntää sormen pilluuni ja alkaa naimaan sillä, minun ynähdellessä nautinnosta, lopulta hän kysyy "ootko valmis ottamaan kyrpäni teinipilluus", vastaan olevani. Timo runkkaa kalunsa täyteen mittaan ja alkaa hitaasti työntyä sisään, sentti sentiltä se painuu pilluuni, voihkin "se on tajuttoman paksu, mä halkean", Timo hymyilee ja aloittaa rytmikkäät työnnöt, vaikerran kivusta ja nautinnosta yhtäaikaa, Timo hidastaa tahtia, hieroo klittaani ja sanoo "kohta saat kunnolla kyrpää", niin totta vie sainkin.

Timo käänsi mut nelinkontin, levitti peppua ja reisiä, lopulta työnsi kalun pohjaan ja aloitti raivokkaan armottoman nussimisen, välillä sanoen huohottaen "nyt vittu saat tyttö kyrpää kunnolla, mä nussin sut taivaaseen".

Oli uskomattoman rietas olo, nautinto sanoinkuvaamaton kun iso karski mies panee tyttöä, kuin viimeistä päivää. Lopulta tunsin hyvänolontunteen väreilevän joka sopukassa vartaloani saadessani uskomattoman orgasmin ja heti perään Timo laukesi voimalla pilluuni.

Hikisinä lysähdimme sängylle ja Timo sanoi "tää oli vasta alkusoittoa, ens kerralla vasta nussitaan kunnolla". Timo kävi nopeasti suihkussa ja vaihdoimme puhelinnumerot, Timon lupautuessa ottaa yhteyttä.. Olin ollut viettämässä iltaa ystäväni luona ja puolenyön maissa aloin käpsiä takaisin kotiini.

Kotimatkani menee pienen metsikön läpi, ja olen aina ollut tuon metsän kohdalla kauhuissani koko ajatus pimeästä metsästä saa minut kananlihalle. Olin noin puolessa välissä metsikköä kun kuulin rasahduksen takaani. Hän pyysi anteeksi jos säikäytti minut. Aloin jutella hänen kanssaan ja huomasin hänen olevan aikas hyvän näköinen. Pikku hiljaa ajauduimme lähemmäs toisiamme ja aloimme suudella. Hyppäsin hänen syliinsä ja hän kantoi minut suurta kivenjärkälettä vasten.

Hän avasi housuni samalla suudellen minua. Sitten hän veti housuni pois ja antoi niiden valua maahan. Hän avasi sepaluksensa ja sieltä pompahti esille suuri sykkivä kyrpä pystyssä. Hän hieroi terskallaan märkiä häpyhuuliani ja aloin voihkia nautinnosta. Hän työntyi voimalla sisääni ja tunsin suuren nautinnon mutta myös kivun saman aikaisesti. Hän nai minua todella nopealla ja rajulla tahdilla ja minä voihkin työntöjen tahdissa. Hänkin alkoi jo hymähdellä. Juuri kun olin lähellä huippua hän veti kyrpänsä pois sisältäni ja käänsi minut ympäri.

Nojasin käsilläni kiveä vasten ja hän otti minut takaa voimakkaat työnnöt saivat kostean pilluni värähtelemään. Sain valtavan orgasmin ja kun hän vain jatkoi työntöjä koko ruumiini alkoi kramppailla valtavan nautinnon edessä Sitten hän tuli. Tunsin lämpimän sperman purskahtavan sisälleni.

Sitten hän pukeutui ja antoi minulle käyntikorttinsa. Epäilen että koskaan soitan hänelle mutta metsänläpi kulkeminen ei enää pelota minua lainkaan Poikani opiskelee viimeistä vuotta lukiossa. Viime talvena hän yhtäkkiä innostui liikunnasta, vaikka oli siihen asti ollut enemmän tietokone- ja prätkäpoikia.

Kouluun hän joka liikuntapäivä laittoi partavettä, osti uusia urheilukamoja ja nyppi finnejä vessassa. Kattelin tätä touhua muutaman viikon ja sitten eräs perjantai saunassa kysäisin muina miehinä, että mikäs se Juusoa liikuntatunneissa nykyisin noin kiehtoo.

Poika nolona naureskeli, että uusi liikunnanopettajan sijainenhan se. Kyselin varovasti vähän lisää tästä opettajasta, ja poika kertoi auliisti, kuinka ihastuneita kaikki luokkansa ja koko koulun kossit tähän teinien unelmien ruumiillistumaan olivat. Tyttö oli kuulemma nätti kun enkeli ja muutenkin muodollisesti pätevän oloinen.

Suihkussa naureskelin itsekseni, että taitaapa omakin poikani runkata tämä tyttö mielessään. Kun poika täytti 18, lähdin mukaan juhlimaan paikalliseen ravitsemusliikkeeseen. Väkeä oli pirusti ja nuoriso liikenteessä, muutama vanhempi käpykin onneksi mukana, etten aivan porukasta erottunut. Seisottiin kossin kanssa tiskillä kun tämä yhtäkkiä meni punaiseksi ja osoitti erääseen loossiin, että tuolla se meidän liikanope on. Katsoin sormen osoittamaan suuntaan ja tajusin, että perkele pojalla on hyvä maku.

Pöydässä istui nainen kuin unelma, tummanruskeat kiiltävät hiukset valuivat alaselkään, kasvot oli kun enkelillä ja se kroppa.

Kullini nousi puolitanaan jo pelkästä ajatuksesta tästä naisesta jumppatrikoissa hiki kiillellen kaulalla. Poika kertoi opettajan nimen olevan Laura. Siirryin vähän ja näin koko ihanuuden, Lauralla oli päällään musta mekko ja huikean korkeat pistokkaat. Kun se nauroi, sen pää taipui taakse ja paljasti pitkän, siron kaulan joka jatkui anteliaaseen kaula-aukkoon asti.

Rintojen välinen vako sai kullin sykkimään kipeästi tiukoissa housuissa. Poika oli saanu muutaman kaljan jälkeen rohkeutta ja veti minut kavereittensa kanssa jututtamaan tätä kyrpäänostattavaa kaunotarta. Mukava tyttöhän se oli, nauroi valkoiset hampaat välkehtien ja sen iho oli ku samettia. Istuttiin samaan pöytään ja minä pääsin tämän hekuman viereen. Reisi reittä vasten ja nolona pidin kättä kullin edessä, seisoi aivan helvetin kovasti. Hitaiden tullessa kumarsin Lauran puoleen ja kysyin, jotta saisiko neitiä tanssittaa.

Iloisesti hymyillen se suostui ja käveli edessä tanssilattialle. Voi mikä perse, onko tuommosia olemassakaan. Poika tuijotti minua mustasukkasena pöydästä, kun asetin isot rakennusmiehen kourani tytön lanteille ja tanssitin. Miten hyvältä se tuoksui. Välillä se vetäytyi vähän kauemmas, varmasti tunsi miten minun kyrpä seisoi! Mietin kuumeisesti, minkä ikäinen tuo ihanuus oli.

Pistin silmät kiinni ja mietin sitä ratsastamassa miehensä kullilla Onneksi tanssit loppui ja mentiin pöytään. Sinne oli tullut uutta porukkaa, joten tilaa ei ollut. Pyysin Lauraa polvelleni istumaan ja vähän empien hän hymyili ja tuli.

Varovasti hivelin käsillä lanteita ja jumalauta, mitä huomasin! Sillä ei ollut pikkuhousuja ollenkaan!! Se huomasi taatusti, miten kyrpä painoi sen persettä, ja nousi pois. Muutaman viskin voimin vastasin, että jumalauta kun haluaisin naida sinua vaikka oppilaas isä olenkin. Se enkeli katsoi mua silmiin ja hymyili.

Tartuin sitä niskasta ja imin sen kaulaa. Se pyristeli pois ja huusi tukahtuneesti. En osannut muuta kuin puristella sen pakaroita himon vallassa. Se riistäytyi irti ja löi minua poskelle. Sen posket oli punaiset ja kaulalle nousi pieniä jälkiä, olin ollut tahtomattani liian raju.

Sika, se sanoi ja lähti ovet paukkuen vessaan. Menin itsekin vessaan, vedin juhlakuntoisen kyrpäni esiin ja runkkasin melkein huutaen. Poika oli odottamassa kun menin baarin puolelle takaisin. Sanoi mulle, että ei kannata isäukko elätellä toiveita, ei se Laura opeta meillä enää kun viikon. Eipä kannattanu elätellä toiveita Enkä ikinä unohda, miltä se nainen näytti. Pojallekin antoi arvioinniksi kiitettävän. Ensiksikin tämä tarina ei ole totta, vielä.

Se on tapahtunut päässäni, mielessäni, joka ikinen yö. Tarinastani ei tiedä vielä kukaan. Paitsi nyt sinä joka luet tätä. Koko pienen ikäni olen etsinyt "sitä oikeaa", sivuosumia on löytynyt, liikaakin, mutta nyt Hän on kaikkea mistä pidän, mitä tahdon. Hän osaa olla hellä, yrittää olla mukava ja kiltti minulle, pitää minusta sellaisena kuin olen. Hänellä on mustat, pitkät hiukset, parta, lihaakin luiden ympärillä.

Monesti olen unelmoinut hänen tulevan iltamyöhällä huoneeseeni. Olen unen ja valveen rajamailla, kun kuulen vaimeita askeleita huoneeni ovelta. Pidän silmäni kiinni ja odotan. Kohta tunnen lämpimän hengityksen vierelläni. En avaa silmiäni tai sano sanaakaan.

Mieleni tekisi kietoa käteni hänen ympärilleen, mutten tee sitä. Tunnen kuinka peitto nousee varovasti päältäni. Hän nousee viereeni sängylle ja silittää hiuksiani. Vartaloni värisee ja hän huomaa sen. Avaan silmäni varovasti ja katson häntä. Hymyilen ja isken silmää. Nousen istualleni ja silitän hänen hiuksiaan. Hän silittää omiani ja vetää minut syliinsä.

Ihoni nousee kananlihalle jännityksestä. Hän silittää kasvojani ja suutelee hellästi mutta intohimoisesti. Vastaan suudelmaan ja vedän häntä lähemmäs. Hän katsoo silmiini ja kuiskaa: Mä en kestä olla erossa susta hetkeäkään.

Tunnen kuinka hänen miehuutensa kasvaa hieman. Katsomme toisiamme ja suutelemme vielä kerran. Hän käy viereeni ja antaa kätensä sivellä hitaasti vartaloani, aloittaen kasvoiltani, mennen alemmas kaulani ylitse rinnoilleni. Tunnen kuinka nännini kovettuu hänen lämmintä kämmentään vasten. Käsi puristuu hellästi rintani ympärille.

Äitini katseli lisääntyvää kiihkoani hymyillen ja teki tisseillään pientä vatkaavaa liikettä. Voi vittu, kohta tulee? Anna tulla, ruiskuta vaan spermat tissien väliin? En voinut enää pidätellä vaan rajusti ähkäisten lähetin spermani liikkeelle. Suurin osa ruiskauksista jäi tissien väliin, mutta osa satsista lennähti ajoittain näkyville tulevasta terskastani äitini kaulalle asti. Jäin huohottaen nauttimaan orgasmistani. Kaluni sykki ja nytkähteli vielä hetken aikaa ennen kuin äitini levitti hitaasti rintansa.

Hän näytti uskomattoman rivolta paljastaessaan sperman tahrimat tissinsä ja niiden välissä jököttävän puolijäykän, limaisen kyrpäni. Hän otti kyrvästäni kiinni ja pyöritteli sitä tisseillään ihastellen samalla sperman määrää. Otin alushousuni ja siivosin spermat pois hänen rinnoiltaan ja kalultani. Menin sitten kontalleni lattialle ja levitin pöydän reunalla istuvan äitini reidet. Katselin hetken jalkojen väliin, jossa tuuhea vitunkarvoitus jatkui valkoisten pikkuhousujen ulkopuolelle asti.

Pornolehtiä selatessani olin huomannut aina kiihottuvani karvaisista naisista, en niinkään posliinipilluista. Kumarruin vielä alemmas ja huomasin että häpykummun alaosan kohdalla pöksyissä oli märkä läikkä. Äitini oli selvästikin kiihottunut tilanteesta! Painoin huuleni hänen reitensä sisäpinnalle ja aloin nuolla sitä. Edetessäni hitaasti kohti haaraväliä äitini levitti reisiään vielä lisää ja tunsin hänen värähtävän kiihotuksesta.

Oli kai vähän puhetta siitä vitun nuolemisesta? Vedin syvään henkeä ja tunsin nenässäni mahtavat vitun tuoksut pikkupöksyjen läpikin. Äitini päästi suustaan kiihottuneen voihkaisun kun liikuttelin nenääni ja suutani vasten hänen häpykumpuaan. Jos vittua haluat nuolla niin sait oikean opettajan.

Eikä tämä olekaan mikään teinipimppi vaan aikuisen naisen kiimavittu kaikilla herkuilla. Se nuoleminen kuitenkin onnistuu paremmin jos otan pöksyt pois.?

Mene tuohon matolle selällesi? Hän asettui jalat levitettynä seisomaan kasvojeni yläpuolelle ja riisui hitaasti pikkuhousunsa. Tuijotin hullaantuneena hänen muodokasta alapäätään. Tuuhean karvoituksen keskellä erottuivat hänen turpeat häpyhuulensa, mahtavat pakarat piirtyivät kattoa vasten. Haluatko nyt nuolla hikistä persevakoa ja aikuisen naisen todella kiimaista ja paljon kyrpää saanutta vittua? Hän painoi itseänsä hitaasti kyykkyyn.

Leveä perse ja avautuva vittu lähestyivät kasvojani. Äitini kyykistyessä hänen persevakonsa levisi ja totesin nyt oikein päivänvalossa, että hänen tuuhea häpykarvoituksensa jatkui persereiälle ja pakaroiden sisäpinnoille, osittain jopa reisille asti.

Hän asettui hetkeksi kyykkyasentoon kasvojeni päälle niin, että pääsin lähietäisyydeltä ihailemaan hänen pullean häpykumpunsa keskellä rivosti levällään rehottavaa vittuaan. Ihana alapään haju iski huumaavasti nenääni. Katseeni viipyi vielä pitkään hänen pullottavalla ja ryppyisellä persereiällään. Tartuin kiinni hänen muodokkaisiin pakaroihinsa ja levitin niitä saadakseni paremman näkymän persereikään. Sitten äitini asettui kontalleen ja painoi mahtavan, hikisen perseensä tuskastuttavan hitaasti kiinni kasvoihini.

Vedin nenääni ahnaasti kypsän naisen alapään tuoksuja ja kurotin kielelläni kohti levällään olevaa vittua. Nuolin herkästi pitkin vedoin kieli leveänä hänen alapäätään aloittaen vitulta. Kävin tarkasti läpi turpeiden häpyhuulten kaikki poimut ja klitoriksen. Upotin sitten kieleni hetkeksi sisälle vittuun niin pitkälle kuin pystyin.

Tunsin, että kyrpäni alkoi taas uudestaan jäykistymään. Jatkoin nuolemista välilihan kautta persevakoon ja pääsin vihdoin tunnustelemaan kielelläni hänen persereikäänsä. Äitini innostui tästä ilmiselvästi, koskapa hän selvästikin pinnisti persereikäänsä saadakseen sen paremmin pullottamaan kieleni ulottuville. Hän painoi perseensä tiukemmin kasvojani vasten ja lutkutinkin ryppyreikää voimakkaasti.

Jäykistin kieleni mahdollisimman tiukaksi ja yritin upottaa sitä hänen halukkaaseen persereikäänsä. Äitini ynistessä nautinnosta painoin sitä niin syvälle tiukkaan reikään kuin suinkin vain sain. Tässä vaiheessa äitini käytännössä istui melkein koko painollaan kasvojeni päällä. Oloni oli jopa tukala, mutta tilanne niin kiihottava, että halusin pitkittää sitä mahdollisimman kauan.

Äitini alkoi huohottaa kiimasta ja tarrasi kädellään kiinni kyrpääni, joka tässä vaiheessa seisoi jo komeasti pystyssä. Sitten hän kohottautui nopeasti päältäni ja kumartui kyrpääni kohti. Hän teki muutamia runkkausliikkeitä ja imaisi sitten terskan suuhunsa. Katsoin kiimaisena irstasta näkyä: Nyt saat poika vittua, ja opit nussimaan kunnolla? Äitini asettui kyykylleen päälleni ja asetteli kyrpäni vitunhuulilleen.

Katsos nyt tarkkaan miltä näyttää kun kullisi uppoaa ensimmäistä kertaa naisen vittuun? Hän painoi persettään hitaasti alaspäin ja tuijotin tuota mahtavaa näkyä. Äitini levitti vielä sormin vitunhuuliaan, että näkisin varmasti kunnolla kuinka terskani vähitellen työntyi sisälle. Sitten hän asettui päälleni ratsastusasentoon ja alkoi hitaasti ja nautinnollisesti nussimaaan.

Hän veivasi ja nytkytti rehevää persettään taivaallisesti kyrvälläni. Tartuin kiinni yläpuolellani holtittomasti heilahteleviin tisseihin ja aloin vedellä ja vatkata niitä. Äitini oli ilmeisesti lähellä laukeamistaan, koska hän alkoi paukuttaa persettään kyrvälläni yhä kiihtyvällä tahdilla. Voi vittu, ihana kyrpä!? Yhtäkkiä hän sai ulisten orgasmin ja vaipui makaamaan päälleni hikisenä ja painavana. Kyrpäni sykki yhä kovana hänen lämpimässä vitussaan, itse en ollut vielä valmis.

Nautiskelin olostani ja puristelin hänen persettään, kunnes äitini toipui orgasmistaan ja kohottautui käsivarsiensa varaan. No nyt kai sinun olisi aika päästä kokeilemaan miltä tuntuu panna takaapäin?? Liisteinen kyrpäni lupsahti irstaasti ulos hänen vitustaan ja äitini asettui matolle nelinkontin pyllistäen herkullisen perseensä minuun päin. Hän painoi ylävartalonsa alas mattoa vasten, joten mahtava perse oli niin levällään kuin vain mahdollista.

Asetuin hänen taakseen ja tartuin kiinni leveästä lantiosta. Puristelin hetken aikaa kiinteitä pakaroita ja nautin irstaasta näkymästä. Äitini tarttui alakautta kiinni kyrpääni ja asetteli sen avonaiselle vitulleen.

Paina nyt se herkkukyrpäsi jo sisään? Aloin upottaa kaluani hitaasti ihanan tiukkaan vittuun. Näky oli kuin paremmastakin pornoelokuvasta ja aloin paukuttaa lantiotani hänen muhkeaa persettä vasten. Tuijotin luomoutuneena kun kyrpäni upposi yhä tihenevään tahtiin äitini pullottavaan vittuun, joka oli kuin luotu takaapäin nussimista varten.

Huohotukseni sekoittui äitini vikinään ja vitusta kuuluvaan litinään. Äitini kohottautui välillä kyynärpäittensä varaan ja nojauduin hänen selkänsä päälle ulottuakseni kourimaan hänen edestaas holtittomasta heilahtelevia utareitaan.

Vaikkakin nussin nyt ensimmäistä kertaa, kestin nyt pitempään lauettuani jo aikaisemmin tissien väliin. Niinpä äitinikin pääsi mukaan uuden orgasmin alkuun. Hän vei kätensä haaroihinsa ja alkoi vatkaamaan klitoristaan kiihdyttäessäni vauhtia. Äitini alkoi ulista kiimassaan ja panin viimeiset paukut peliin tuntiessani, että mällini oli pian ruiskahtamassa äitini vittuun. Saimme molemmat hillittömän orgasmin jonka jälkeen jäin onnellisena huohottaen makaamaan äitini päälle.

Jatkoakin löytyy jos toivotaan? Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Kummasti nää sukulais tarinat kiihottaa vaikka aika pervoa onkin. Ei muuta kun lisää samantyyppisiä tarinoita ja tietysti jatkoa tällekin. Pyysit kommentteja, joten tässä ehdotukseni. Ja hänhän on tietysti, mikäli mahdollista, vieläkin runsasmuotoisempi kuin "Äitisi". Etenkin hänen poikkeuksellisen runsas karvoitus ja massiivisen isot rinnat voisivat saada erityishuomion kuvauksessasi Toivoisin Sinun siis panostavan myös "Tädin" ulkoisen olemuksen kuvailuun mahdollisimman runsassanaisesti ja maalailevasti.

Kiitos hienosta tarinastasi ja inspiraatiota jatkojuttuihin: Täähän oli tosi tarina!!! Ja jätä ne kysymys merkit pois ja pistä ranskalainen viiva -!! Vastaa alkuperäiseen viestiin Yöllä kotona Tämä on tositarina tapahtumasta, joka näin muutaman vuoden jälkeen tuntuu vähän nololta, mutta vieläkin erittäin kiihottavalta. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Aloin taas olla lähellä laukeamista, ja katsoin, kun oma meisselini työntyi vimmattua vauhtia yhä uudestaan ja uudestaan syvälle pilluun. Laukesin huutaen ja lysähdin selälleni varvikkoon. Yhtäkkiä tämä nainen oli polvillaan kullini kimpussa.

Hän nuoli ja imi ja tuotti minulle sellaista nautintoa, mitä oikea pillukaan ei tuottanut. Minulla alkoi taas seistä. Nainen konttasi eteenpäin ja levitti aukkoaan kuin kutsuen minua naimaan. Nainen istui kaluni päälle ja alkoi ratsastaa löysään tahtiin.

Samalla hän etsi klitoriksen karvaisesta vitustaan ja tyydytti itseään sormin. Nainen laukesi huudahdellen kiivasti ja minäkin syöksyin viimeistä kertaa hänen sisäänsä. Minä jäin hymy huulilla varvikkoon, ja heräsin aamulla ajatellen edellisen yön panoa.

Tagit heteroseksiä karvainen pillu Kiimainen MILF Kokematon nuori mies kokenut nainen nuori mies pillua spermat pilluun täti vanhempi nainen. Oli menossa normaali viikonloppu …. Haaveeni seksistä tädin kanssa toteutui: Oli pikkujouluaika, oltiin menossa työporukan kanssa risteilylle.

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Vanhempi nainen antoi minulle märkää pillua - pornonovellit Suomesta. Sain pillua vanhemmalta naiselta joulukuu 5, Suuri ikäero Jätä kommentti 39, Näyttöä. Sain pillua vanhemmalta naiselta: Edellinen Narttu sai kyrpää pilluun ja dildoa anaaliin. Seuraava Yksiössä tuoksui hiki ja sperma. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Novel copyrights belong to their respective owners.

Äitini avasi sitten hitaasti rintaliivinsä. Melonimaiset tissit valahtivat näkyvilleni. Äitini kumartui eteenpäin ja hänen vapaana riippuvat rintansa heilahtivat kohti kasvojani.

Olinhan minä ennenkin nähnyt äitini rinnat paljaana, mutta vasta nyt tajusin kuinka kiihottavat ne oikeasti olivat. Hieman sivuille päin suuntautuvat rinnat suippenivat kohti laajoja, töröttaviä nännipihoja, jotka erottuivat huomattavan tummina muuten vaalealla iholla. Kookkaat nännit sojottivat uhmakkaasti eteenpäin. Äitini jäi nojaamaan eteeni riiputtaen tissejään kasvojeni edessä.

Kohotin käteni hänen hinkkiensä alapuolelle ja punnitsin niitä käsissäni. Pitelin nyt elämäni ensimmäistä kertaa käsissäni naisen tissejä! Tästä olin haaveillut lukemattomia kertoja runkatessani pornolehtieni ääressä. Aloin varovasti leipomaan ja puristelemaan niitä käsissäni.

Haluatko imeä tissejäni, lutkuttaisit nännejä suussasi niin että ne kovenisivat?? Odottamatta vastausta, äitini nojautui eteenpäin ja tarjosi minulle tissejään.

Hamusin suuhuni hänen kookkaan nänninsä ja pyörittelin sitä kielelläni. Huomasin, että se kovettui ja paisui entistäkin isommaksi. Äitini vinkaisi mielihyvästä alkaessani imeä tissiä voimakkaammin. Lutkutin ahnaasti vuoronperään molempia tissejä ja huomasin, että äitinikin nautti rintojensa käsittelystä. Hämmästyin itsekin rohkeuttani, sillä vastauksena hänen kysymykseensä vedin muitta mutkitta alushousut jalastani ja paljastin häpeilemättä kovana seisovan kyrpäni. Äitini katsoi ihastellen pystyssä sojottavaa kaluani.

No sinullahan on oikein mahtava kyrpä. On joskus tehnyt mieli nähdä kun olen kuullut sinun runkkaavan huoneessasi? Tunsin punastuvani kun tajusin että äitini oli kuullut huohotukseni ja kyrpäni litinän runkatessani. Äläs nyt nolostu, kyllä minä ymmärrän, että tuon ikäisen kaverin pitää päästää paineita. Voisit oikeastaan näyttääkin nyt minulle, miten runkkaat? Epäröin hetken ja katsoin häntä hämilläni.

Äitini hieroi tissejä käsillään ja sanoi vaativasti: Katso näitä ja runkkaa, haluan nähdä miten runkkaat himokasta pojankyrpääsi.? Otin kyrvän käteeni ja aloin hitaasti runkkaamaan sitä äitini käskyn mukaisesti. Hän kohotti toisen tissin ylös ja alkoi nuolla omaa nänniänsä.

Kiihottaako sinua, kun minä katson sinun runkkaavan?? Myönsin ja esittelin hänelle pullistelevaa terskaani. Annas kun minäkin koitan?

Olen minä miesten kyrpiä ennenkin lypsänyt? Se oli varmaan totta, koska hänen otteensa tuntui vähintäänkin yhtä hyvältä kuin omani. Hän nylkytti kyrpääni tarpeeksi voimakkaasti, ote oli tiukan puristava eikä mitään hentoa sivelyä.

Kyrpäni päähän ilmestyi kirkas tehotippa joka levisi vähitellen terskalle tutun litinän säestyksellä. Ähkäisin kiihottuneena ja tartuin uudelleen kiinni äitini tisseihin ja aloin imemään niitä nauttien samalla hänen työskentelystään kyrpäni kimpussa. Hetken kuluttua kuitenkin tunsin että en kestäisi enää kovinkaan pitkään. Voinko tulla tissien väliin?? Vai sellaista tekee mielesi. No, siihen hommaan tarvitaankin tällaiset aikuisen naisen isot tissit? Hän naurahti ja nousi ylös istuutuen sohvapöydän reunalle.

Menin seisomaan hänen eteensä kyrpä pystyssä sojottaen. Yllättäen äitini tarttui kiinni kalustani ja täysin siekailematta imaisi sen hetekeksi suuhunsa! Hän pyöritteli kieltään hetken aikaan taivaallisesti terskani ympärillä.

Sitten hän otti tisseistään kiinni ja asettelin kyrpäni niiden väliin. No niin, tästähän on hyvä aloittaa nussimisen opettelu? Hän sanoi puristaen ihanat rintansa tiukasti kyrpäni ympärille. Aloin hitaasti työntelemään kaluani tissien välissä pitäen kiinni hänen hartioistaan.

Kiiltävän limaiseksi paisunut terskani vilahti aina välillä näkyviin rintojen välisestä vaosta. Tunne oli sanoinkuvaamattoman mahtava ja tilanteen rivous vain lisäsi kiimaani. Äitini katseli lisääntyvää kiihkoani hymyillen ja teki tisseillään pientä vatkaavaa liikettä. Voi vittu, kohta tulee? Anna tulla, ruiskuta vaan spermat tissien väliin?

En voinut enää pidätellä vaan rajusti ähkäisten lähetin spermani liikkeelle. Suurin osa ruiskauksista jäi tissien väliin, mutta osa satsista lennähti ajoittain näkyville tulevasta terskastani äitini kaulalle asti.

Jäin huohottaen nauttimaan orgasmistani. Kaluni sykki ja nytkähteli vielä hetken aikaa ennen kuin äitini levitti hitaasti rintansa. Hän näytti uskomattoman rivolta paljastaessaan sperman tahrimat tissinsä ja niiden välissä jököttävän puolijäykän, limaisen kyrpäni. Hän otti kyrvästäni kiinni ja pyöritteli sitä tisseillään ihastellen samalla sperman määrää.

Otin alushousuni ja siivosin spermat pois hänen rinnoiltaan ja kalultani. Menin sitten kontalleni lattialle ja levitin pöydän reunalla istuvan äitini reidet. Katselin hetken jalkojen väliin, jossa tuuhea vitunkarvoitus jatkui valkoisten pikkuhousujen ulkopuolelle asti. Pornolehtiä selatessani olin huomannut aina kiihottuvani karvaisista naisista, en niinkään posliinipilluista. Kumarruin vielä alemmas ja huomasin että häpykummun alaosan kohdalla pöksyissä oli märkä läikkä.

Äitini oli selvästikin kiihottunut tilanteesta! Painoin huuleni hänen reitensä sisäpinnalle ja aloin nuolla sitä. Edetessäni hitaasti kohti haaraväliä äitini levitti reisiään vielä lisää ja tunsin hänen värähtävän kiihotuksesta. Oli kai vähän puhetta siitä vitun nuolemisesta?

Vedin syvään henkeä ja tunsin nenässäni mahtavat vitun tuoksut pikkupöksyjen läpikin. Äitini päästi suustaan kiihottuneen voihkaisun kun liikuttelin nenääni ja suutani vasten hänen häpykumpuaan. Jos vittua haluat nuolla niin sait oikean opettajan. Eikä tämä olekaan mikään teinipimppi vaan aikuisen naisen kiimavittu kaikilla herkuilla. Se nuoleminen kuitenkin onnistuu paremmin jos otan pöksyt pois.? Mene tuohon matolle selällesi? Hän asettui jalat levitettynä seisomaan kasvojeni yläpuolelle ja riisui hitaasti pikkuhousunsa.

Tuijotin hullaantuneena hänen muodokasta alapäätään. Tuuhean karvoituksen keskellä erottuivat hänen turpeat häpyhuulensa, mahtavat pakarat piirtyivät kattoa vasten. Haluatko nyt nuolla hikistä persevakoa ja aikuisen naisen todella kiimaista ja paljon kyrpää saanutta vittua? Hän painoi itseänsä hitaasti kyykkyyn. Leveä perse ja avautuva vittu lähestyivät kasvojani.

Äitini kyykistyessä hänen persevakonsa levisi ja totesin nyt oikein päivänvalossa, että hänen tuuhea häpykarvoituksensa jatkui persereiälle ja pakaroiden sisäpinnoille, osittain jopa reisille asti. Hän asettui hetkeksi kyykkyasentoon kasvojeni päälle niin, että pääsin lähietäisyydeltä ihailemaan hänen pullean häpykumpunsa keskellä rivosti levällään rehottavaa vittuaan.

Ihana alapään haju iski huumaavasti nenääni. Katseeni viipyi vielä pitkään hänen pullottavalla ja ryppyisellä persereiällään. Tartuin kiinni hänen muodokkaisiin pakaroihinsa ja levitin niitä saadakseni paremman näkymän persereikään. Sitten äitini asettui kontalleen ja painoi mahtavan, hikisen perseensä tuskastuttavan hitaasti kiinni kasvoihini.

Vedin nenääni ahnaasti kypsän naisen alapään tuoksuja ja kurotin kielelläni kohti levällään olevaa vittua. Nuolin herkästi pitkin vedoin kieli leveänä hänen alapäätään aloittaen vitulta. Kävin tarkasti läpi turpeiden häpyhuulten kaikki poimut ja klitoriksen. Upotin sitten kieleni hetkeksi sisälle vittuun niin pitkälle kuin pystyin. Tunsin, että kyrpäni alkoi taas uudestaan jäykistymään.

Jatkoin nuolemista välilihan kautta persevakoon ja pääsin vihdoin tunnustelemaan kielelläni hänen persereikäänsä. Äitini innostui tästä ilmiselvästi, koskapa hän selvästikin pinnisti persereikäänsä saadakseen sen paremmin pullottamaan kieleni ulottuville.

Hän painoi perseensä tiukemmin kasvojani vasten ja lutkutinkin ryppyreikää voimakkaasti. Jäykistin kieleni mahdollisimman tiukaksi ja yritin upottaa sitä hänen halukkaaseen persereikäänsä. Äitini ynistessä nautinnosta painoin sitä niin syvälle tiukkaan reikään kuin suinkin vain sain.

Tässä vaiheessa äitini käytännössä istui melkein koko painollaan kasvojeni päällä. Oloni oli jopa tukala, mutta tilanne niin kiihottava, että halusin pitkittää sitä mahdollisimman kauan. Äitini alkoi huohottaa kiimasta ja tarrasi kädellään kiinni kyrpääni, joka tässä vaiheessa seisoi jo komeasti pystyssä. Sitten hän kohottautui nopeasti päältäni ja kumartui kyrpääni kohti.

Hän teki muutamia runkkausliikkeitä ja imaisi sitten terskan suuhunsa. Katsoin kiimaisena irstasta näkyä: Nyt saat poika vittua, ja opit nussimaan kunnolla? Äitini asettui kyykylleen päälleni ja asetteli kyrpäni vitunhuulilleen.

Katsos nyt tarkkaan miltä näyttää kun kullisi uppoaa ensimmäistä kertaa naisen vittuun? Hän painoi persettään hitaasti alaspäin ja tuijotin tuota mahtavaa näkyä. Äitini levitti vielä sormin vitunhuuliaan, että näkisin varmasti kunnolla kuinka terskani vähitellen työntyi sisälle. Sitten hän asettui päälleni ratsastusasentoon ja alkoi hitaasti ja nautinnollisesti nussimaaan. Hän veivasi ja nytkytti rehevää persettään taivaallisesti kyrvälläni. Tartuin kiinni yläpuolellani holtittomasti heilahteleviin tisseihin ja aloin vedellä ja vatkata niitä.

Äitini oli ilmeisesti lähellä laukeamistaan, koska hän alkoi paukuttaa persettään kyrvälläni yhä kiihtyvällä tahdilla. Voi vittu, ihana kyrpä!? Yhtäkkiä hän sai ulisten orgasmin ja vaipui makaamaan päälleni hikisenä ja painavana. Kyrpäni sykki yhä kovana hänen lämpimässä vitussaan, itse en ollut vielä valmis.

Nautiskelin olostani ja puristelin hänen persettään, kunnes äitini toipui orgasmistaan ja kohottautui käsivarsiensa varaan. No nyt kai sinun olisi aika päästä kokeilemaan miltä tuntuu panna takaapäin?? Liisteinen kyrpäni lupsahti irstaasti ulos hänen vitustaan ja äitini asettui matolle nelinkontin pyllistäen herkullisen perseensä minuun päin.

Hän painoi ylävartalonsa alas mattoa vasten, joten mahtava perse oli niin levällään kuin vain mahdollista. Asetuin hänen taakseen ja tartuin kiinni leveästä lantiosta. Puristelin hetken aikaa kiinteitä pakaroita ja nautin irstaasta näkymästä. Äitini tarttui alakautta kiinni kyrpääni ja asetteli sen avonaiselle vitulleen.

Paina nyt se herkkukyrpäsi jo sisään? Aloin upottaa kaluani hitaasti ihanan tiukkaan vittuun. Näky oli kuin paremmastakin pornoelokuvasta ja aloin paukuttaa lantiotani hänen muhkeaa persettä vasten.

Tuijotin luomoutuneena kun kyrpäni upposi yhä tihenevään tahtiin äitini pullottavaan vittuun, joka oli kuin luotu takaapäin nussimista varten. Huohotukseni sekoittui äitini vikinään ja vitusta kuuluvaan litinään. Äitini kohottautui välillä kyynärpäittensä varaan ja nojauduin hänen selkänsä päälle ulottuakseni kourimaan hänen edestaas holtittomasta heilahtelevia utareitaan.

Vaikkakin nussin nyt ensimmäistä kertaa, kestin nyt pitempään lauettuani jo aikaisemmin tissien väliin. Niinpä äitinikin pääsi mukaan uuden orgasmin alkuun.

Hän vei kätensä haaroihinsa ja alkoi vatkaamaan klitoristaan kiihdyttäessäni vauhtia. Äitini alkoi ulista kiimassaan ja panin viimeiset paukut peliin tuntiessani, että mällini oli pian ruiskahtamassa äitini vittuun. Saimme molemmat hillittömän orgasmin jonka jälkeen jäin onnellisena huohottaen makaamaan äitini päälle. Jatkoakin löytyy jos toivotaan? Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Kummasti nää sukulais tarinat kiihottaa vaikka aika pervoa onkin.

Ei muuta kun lisää samantyyppisiä tarinoita ja tietysti jatkoa tällekin. Pyysit kommentteja, joten tässä ehdotukseni. Ja hänhän on tietysti, mikäli mahdollista, vieläkin runsasmuotoisempi kuin "Äitisi". Etenkin hänen poikkeuksellisen runsas karvoitus ja massiivisen isot rinnat voisivat saada erityishuomion kuvauksessasi Toivoisin Sinun siis panostavan myös "Tädin" ulkoisen olemuksen kuvailuun mahdollisimman runsassanaisesti ja maalailevasti.

Kiitos hienosta tarinastasi ja inspiraatiota jatkojuttuihin: Täähän oli tosi tarina!!! Ja jätä ne kysymys merkit pois ja pistä ranskalainen viiva -!! Vastaa alkuperäiseen viestiin Yöllä kotona Tämä on tositarina tapahtumasta, joka näin muutaman vuoden jälkeen tuntuu vähän nololta, mutta vieläkin erittäin kiihottavalta. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Nyt sieltä saattoi vain aavistella, mitä tuleman piti. Mirjan oli pakko jälleen kerran peilin edessä tyydyttää itsensä. Hän työnsi banaanin pilluunsa ja sormen pyllyynsä ja hieroi itsensä tyytyväiseksi, minkä jälkeen hän söi ihanasti pimpsalta maistuvan banaanin.

Jälleen hänen oli pakko masturboida. Mirja meni torin varrella sijaitsevaan menomestaan, joka oli tunnettu hurjasta meiningistään. Eikä sopusuhtaisella vartalolla, uusissa vaatteissa, pillu märkänä keikaroiva Mirja kauaa joutunut odottamaan, ennen kuin ensimmäinen herrasmies tuli hakemaan tanssiin. Mies oli kuitenkin täysin sika, joka alkoi heti kopeloida Mirjan persettä ja tissejä siinä tanssin tiimellyksessä. Ja mikäpä Mirjaa saisi suuremmin kiihottumaan kuin mies, jonka etumus pullottaa kuin rautakanki routaisesta maasta ja joka osoittaa halua käyttää sitä.

Hän raahasi miehen saman tien vessaan ja alkoi repiä Mikaksi esittäytyneen kolmikymppisen kaarinalaismiehen housuja alas. Ja se kannatti, Mirja tuumi, kun noin senttinen, yhtä lailla kauhua kuin kunnioitustakin herättävä mela ampaisi Mirjan silmien eteen. Tuolla hetkellä hän sai ensimmäisen orgasminsa. Mirja asettui nojalleen vessan lavuaareja vasten. Hänen ei edes tarvinnut nostaa mekkoa ylös, vaan ainoastaan nojautua hiukan eteenpäin. Mika alkoi sovitella kyrpäänsä Mirjan pehmeiden, karvattomien häpyhuulten väliin.

Mika työntyi sisään ja alkoi hitaasti survoa kaluaan Mirjan vittuun kuin kumisaapasta suonsilmäkkeeseen. Mika ei ollut kuitenkaan mikään miesten mies: Mika oli aivan uupunut, kun häneltä tuli jo kahden minuutin kuluttua. Mika vetäisi kyrpänsä ulos, Mirja kääntyi ja taputti miestä poskelle ja ryntäsi takaisin diskon tanssihuumaan.

Hän katseli ympärilleen ja totesi, että hänen olisi vähän siistittävä itseään. Siellä häntä odotti yllätys. Kaksi kaunista naista suuteli toisiaan ja käpälöi toistensa rintoja ja pilluja. Toinen naisista oli suloisenruskea mulatti ja hänellä oli upean täyteläiset huulet ja kauniisti kiiltävä iho, hiukan hikinen, mikä vain korosti ihon kiiltoa. Toinen oli vetävän näköinen blondi, jolla oli suuret rinnat ja pitkät sääret.

Kummallakin oli vain lyhyt mekko päällään. Naiset lopettivat kaulailunsa ja katsoivat kummatkin Mirjaan. Mirja hymyili mahdollisimman viattoman näköisesti ja sanoi: Samalla mulatti kumartui nuolemaan blondin siististi ajeltua pillua ja työntämään pitkiä, ohuita sormiaan blondin perseeseen.

Mirja mietti hetken, kuinka toimia, mutta asetteli sitten rohkeasti oman pehmeän pillunsa blondin kasvoille. Blondi alkoi vaikeroida, mutta nuoli samalla Mirjan vastapantua, spermalle haisevaa pillua, Mirja heilui ja hytkyi, puristellen samalla rintojaan jotka olivat pulpahtaneet ulos vinyylimekon etumuksesta. Mulatti tyydytti itseään valtavalla kullanvärisellä dildolla samalla kun teki kielitemppuja blondin jalkojen välissä.

Kukaan tytöistä ei huomannut, että vessaan yritettiin tulla. He vain vaihtelivat asentoja. Heidän polttaessan rauhoittavia menthol-savukkeita, kuten kunnon seksin jälkeen pitääkin, Mirja tyydytti itseään vielä viimeisen kerran jättimäisellä dildolla, joka vielä hetki sitten oli ollut kahvaa myöten hänen pienessä ja tiukassa pyllyssään. Mirjan saatua viimeiset väristykset ja jäädessä lattialle makaamaan uusien tyttöystäviensä viereen, ovi avautui varovasti ja ovenraosta kurkisti hämmästyneen puolikaljun lukkosepän pää.

Hieman ylempää kurkki valtavan kokoinen portsari yhtä hämmästyneenä ja kaikkialla oli äkkiä hiljaista. Hän nappasi dildon Mirjan kädestä ja tarttui isoa portsaria raiveleista ja veti tämän vessaan. Blondi tajusi heti, mistä oli kyse, ja kävi kimppuun. Tytöt vetivät portsarin housut alas.

Miehen kyrpä oli jo täydessä taistelukunnossa ja se oli melkein sinertävä kaikesta siihen pakkautuneesta verestä. Samalla mulatti sovitteli dildoa portsarin treenatun ja pyöreän pyllyn pakaroiden väliin. Portsari alkoi voihkia vimmatusti, kun dildo lähti käyntiin ja alkoi vilahdella hänen pakaroidensa välissä.

Mirja yritti katsoa, mitä hän voisi tehdä, mutta lukkoseppä oli lähtenyt vilkkaasti karkuun. Mirja mietti, että kalju pää hieromassa ajeltua pillua olisi voinut tehdä gutaa, mutta hyppäsikin sitten portsarin harteille niin että sai heivattua jalkansa tämän olkapäiden ylitse ja pillunsa portsarin suulle. Portsari ei hämmentynyt, vaan alkoi nuolla taidokkaasti Mirjan vittua.

Portsari oli tehnyt hommaa ennenkin ja Mirjalta ei kestänyt kauaa kiihottua uudelleen orgasmiin asti. Vessan ovi oli jäänyt auki ja sieltä kurkisti sisään nuori mies, jonka päälaki näytti juuri ajetulta, niin että päässä oli vielä karkeaa sänkeä.

Mirja huomasi tämän, huudahti orgasmin kourissa, hyppäsi spermaa ruikkivan portsarin olkapäiltä alas ja vetäisi uuden miehen sisään.

: Pornonovellit karvainen tussu

Oulu striptease porno chat video Hentai fuck porn erotic massage nearby
SEISOVA KULLI AIKUISVIIHDEVIDEOT 477
TULOSPALVELU YLEISURHEILU PROSTITUUT Edeltäneen venyttelyn takia kulli liukui pyllyyn melko helposti. Kiinteät pystyt rinnat värähtelivät kimmoisina kun hän pyyhki itseään paperilla. Yhtäkkiä nainen vilkuili ympärilleen, mutta ei huomannut minua. Heinäkuussa aloin olla epätoivoinen. Mee tohon sängylle kontallesi pyllistelemään.
Hänen viaton katseensa vietteli minua, kun hän laski stringinsä alas ja paljasti hennon, vaalean karvoituksensa. Asetuin hänen taakseen ja tartuin kiinni leveästä lantiosta. Hymyilin tyytyväisenä kun tajusin, että mustista pukkuhousujen väristä huolimatta, vielä tummempi läiskä alkoi levitä äidin haaroissa ja tajusin hänenkin olevan niin kiimassa, että hänen mehunsa vuotivat ulos pillusta… Siinä vaiheessa äiti istutti minut sohvalle ja pyörähti eteeni lattialle polvilleen, otti kyrvästäni kiinni ja ennen kuin tajusinkaan, oli hänen huulensa ottanut kyrpäni ihanaan lutkuttavaan oteeseensa. Nyt voisit pestä sen mun selän, sanoi anoppi ja kumartui nojaamaan lauteeseen. Se enkeli katsoi mua silmiin ja hymyili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *