perseeseen nussiminen vaimolle vierasta munaa

Pian toinen rinta oli jo lähes kokonaan paidan ulkopuolella. Peten huomattua tämän hän siirtyi nuolemaan ja imemään vaimoni rintaa. Vaimoni tarrautui samalla molemmin käsin kiinni Peten kaluun. Hän alkoi samalla avata Peten housuja ja kaivoi tämän kalun esiin.

Hän vilkaisi Peten kalua, joka oli aivan kivikova ja todellakin mahtavan kokoinen. Nyt kun minäkin näin sen ensi kertaa oikein todellisessa koossaan, niin olihan se aivan jättimäinen minun kaluuni verrattuna, vaikkei minullakaan mikään pieni ollut.

Pituutta sillä oli jonkin verran yli 20 senttiä ja paksuuttakin ihan riittävästi. Jos omani oli nelisen senttiä paksu, niin kyllä Peten oli ainakin viisi, jollei jopa enemmänkin. Jatkoin kuvaamista, vaikka se vaikeaa olikin, koska oli niin kiihottavaa nähdä vaimoni ison kyrvän kimpussa.

Vaimoni ei saanut katsettaan irti kalusta ja tuskin huomasikaan, että minä kuvasin heitä koko ajan. Avasin omat housuni ja kaivon kaluni esiin ja toisella kädellä runkkasin itseäni, samalla kun katselin vaimoani Peten kanssa.

Pete laittoi molemmat kätensä vaimoni paidan alle ja riisui sen hänen päältään. Kun hän sai sen tehtyä, laittoi hän päänsä vaimoni rintojen väliin ja alkoi puristella ja nuolla ja imeä niitä. Vaimoni nousi ylös ja kääntyi kohti Peteä. Siinä hän seisoi yläpää paljaana Peten mainitsema herkkuperse minua kohti. Pete laittoi kätensä hänen sisäreisilleen ja alkoi hyväillä niitä nousten ylöspäin kohti hänen pilluaan. Juuri ennen kuin hän saavutti sen, vaimoni taivutti itseään alaspäin kohti Peten jäykkänä olevaa kalua.

Pete tarrasi vaimoni perseeseen ja puristeli sitä. Vaikka olikin tosi upean näköistä nähdä ja kuvata vieraan miehen puristelevan kiihkossaan vaimoni muodokasta persettä, ajattelin kohta saavani nähdä ja kuvata jotain vieläkin upeampaa. Siirryin sivuun ja ehdin juuri ja juuri nähdä, kun vaimoni upotti ison kovan kyrvän huuliensa väliin ja alkoi imeä sitä. Hän nuoli, imi ja runkkasi isoa kalua valtavan himokkaana. En ollut ennen häntä tuollaisena nähnytkään, vaikka hän ottikin minulta tosi useasti suuhun ja tekikin sen todella taidokkaasti.

Monesti hän vei sen aivan loppuun asti ja laukesin hänen suuhunsa. Ajattelin, että minunkin piti päästä osalliseksi ja siirryin vaimoni taakse ja aloin toisella kädellä hyväillä hänen ihanaa persettään, ja toisella kädellä koitin pitää kameraa niin, että saisin jotain kuvattua. Pete huomasi, että minä tulin vaimoni taakse, siirsi kädet pois vaimoni perseestä ja alkoi puristella vaimoni rintoja, jotka heiluivat upeasti samassa tahdissa kuin hän liikutti suutaan pitkin Peten kyrvän vartta.

Hänen isohkot nänninsä törröttivät kovina kiihkosta. Laitoin käteni vaimoni housuihin ja vedin ne hänen jalkoihinsa. Paljas perse, vain stringien nauha vaossa oli siinä herkullisena edessäni. Puristelin hänen pakaroitaan ja sitten riisuin häneltä myös stringit. Pete yritti vilkuilla ja varmaan näkikin vaimoni paljaaksi ajellun pillun. Laitoin käteni vaimoni jalkojen väliin ja huomasin, kuinka märkä hänen pillunsa olikaan. Harvoin olin sitä niin märkänä tuntenut.

Työnsin ensin yhden ja sitten useamman sormen hänen kosteaan pilluunsa. Liikuttelin niitä edestakaisin hänen pillussaan. Pian vedin sormeni pois ja siirryin hänen taaksensa. Laitoin kaluni huulille ja samassa vaimoni työnsi nopeasti itseään taaksepäin, niin että kyrpäni meni vauhdilla ihanaan kosteaan vakoon.

Aloin naida vaimoani takaapäin ja samalla vaimoni jatkoi Peten kyrvän imemistä. Jonkin ajan päästä otin kyrpäni pois vaimoni pillusta ja asettelin sen vaimoni pepulle. Vaimoni rauhoittui hieman, koska hän tiesi, mitä tuleman piti.

Pian työnnyin hänen peppuunsa ja se kävikin yllättävän helposti, koska kaluni oli tosi liukas vaimoni kiimaisen pillun nesteistä. Vaimoni aloitti taas uudelleen rajumman imemisen. Vaimoni mumisi jotain mahtavan kokoinen kyrpä suussaan.

Irrottauduin vaimostani ja nostin hänet pystyyn. Käänsin hänet niin, että hän oli perse Peteen päin. Pete alkoi heti puristella hänen pakaroitaan. Vaimoni tarrautui kaluuni ja samassa Pete laittoi kasvonsa vaimoni pillulle ja alkoi nuolla sitä. Vaimoni kumartui ja alkoi ottaa minulta suihin. Nostin kuitenkin hänet nopeasti pystyyn, sillä en olisi muuten enää kauaa kestänyt, vaan olisin lauennut, enkä ihan vielä halunnut sitä.

Vaimoni levitti jalkojaan ja laski itseään hitaasti alaspäin, tarttui Peten kyrpään ja ohjasi sitä, kunnes Peten kalu oli hänen huulillaan. Oli tosi upeaa nähdä, kun valtava kalu oli uppoamaisillaan vaimoni pilluun. Hitaasti vaimoni laskeutui alaspäin ja mahtava kyrpä upposi vaimoni pilluun. Vaimoni nautinnollisesta ääntelystä päätellen hän todella nautti siitä. Oli kiihottavaa samalla nähdä se ja samalla kuvata sitä upeaa tapahtumaa, kun vaimoni sai isoa vierasta kyrpää pilluunsa.

Vaimoni alkoi liikkua nopeassa tahdissa ylös alas pitkin Peten kyrpää. Pete tarrasi takaapäin kiinni vaimoni rintoihin. Pete puristeli niitä aika rajusti. Pian Peten äänestä alkoi kuulua, että häneltä tulisi pian. Pete yritti nostaa vaimoani poispäin, ettei olisi lauennut vaimoni pilluun, mutta minä painoin vaimoani alaspäin. Siirryin lähemmäksi kuvaamaan, kun Peten kyrpä työskenteli vaimoni pillussa.

Sitten kuului sellainen huudahdus, että tiesin Peten laukeavan. Pian alkoikin pillusta valua spermaa ulos, mutta vaimoni jatkoi vieläkin nopeammassa tahdissa ja alkoi myös ääntelehtiä siihen malliin, että pian hänkin saisi. Siirryin hieman kauemmaksi, niin että saisin kuvattua vaimoni ilmeen, kun hän saisi. Tähän ei enää kauaa mennytkään, vaan pian hän huusi nautinnollisesti, kun hän sai. Se oli varmasti hänen elämänsä paras orgasmi, ja niin hän on jälkeenpäin myöntänytkin.

Kun vaimoni oli hieman rauhoittunut, menin hänen eteensä ja laitoin kyrpäni hänen suuhunsa. Vaimoni alkoi heti imeä ja nuolla sitä. Kauaa ei tarvinnut hänen sitä tehdä, kun minäkin jo laukesin. Hän piti tiukasti suunsa kaluni ympärillä ja luulin, että hän tukehtuisi, kun hän yritti pitää kyrpää suussaan, vaikka se pulppusi spermaa runsaasti.

Samalla hän vielä hitaasti nautti Peten kyrvästä liikuttamalla itseään ylös alas Peten jo lauenneella kyrvällä. Hetken päästä vedin kyrpäni ulos vaimoni suusta ja spermaa valahti hänen suupielistään.

Hän pyyhkäisi ne kädellään takaisin suuhun ja nielaisi sperman, mitä hän ei ollut koskaan aiemmin tehnyt. Sitten hän nousi ylös ja sanoi, että hänen piti nyt käydä suihkussa. Hän nappasi vaatteensa lattialta ja lähti menemään.

Mennessään hän antoi minulle vielä suukon ja huusi perään: Pete meni edellä tupakalle ja minä keittiöön hakemaan olutta. Menin Peten perässä tupakalle. Ihan heti emme jutelleet äsken tapahtuneesta. Jonkin ajan päästä minä kuitenkin avasin aiheen.

Hän kehui vaimoani tosi upeaksi ja taitavaksi ja sanoi, että minä sain olla onnellinen, kun minulla oli sellainen vaimo. Saimme tupakat poltettua ja menimme takaisin sisälle.

Pian vaimoni tuli suihkusta. Hän sanoin olevansa jo väsynyt ja taitavansa mennä nukkumaan. Katselimme Peten kanssa telkkaria, mitä sieltä nyt tulikaan ja juttelimme kaikenlaista sekä joimme olutta.

Jonkin ajan päästä minulle tuli kuitenkin mieleeni, että voisimme vielä yllättää vaimoni, jos Petelle vaan sopi. Pete sanoi, että kyllä se sopii. Menin makuuhuoneeseemme päin ja pyysin Peteä seuraamaan minua. Huomasin, että vaimoni oli jo täysin unten mailla. Itselläni ja uskon, että Petelläkin vielä olisi intoa riittänyt, mutta annoimme kuitenkin vaimoni jatkaa nukkumista. Pian Pete sitten lähtikin. Minä sitten kanssa kävin vielä suihkussa ja menin vaimoni viereen sänkyyn. Vaimoni heräsi osittain siihen ja kääntyi minuun päin ja tarttui molemmin käsin kiinni kaluuni.

Samalla hän antoi minulle suukon. Hän toivotti hyvää yötä ja antoi minulle suukon, mutta ei irrottanut käsiään kalustani. Minä tartuin kiinni hänen vyötäisiltään. Pian olimme jo molemmat unten mailla.

Aamulla kun heräsin, vaimoni oli jo herännyt ja keittänyt kahvit. Istuimme pöydässä, mutta emme jutelleet yöllisestä jutusta. Vaimoni sanoi olleensa tosi väsynyt illalla ja että oli ollut ihan hyvä, ettemme olleet herättäneet häntä. Päivä sitten menikin kaikenlaisissa askareissa. Illalla sitten menimme sänkyyn.

Sängyssä otin esille edellisiltaisen jutun ja sanoin hänelle, että minusta se oli ollut upea juttu. Vaimonikin sanoi nauttineensa siitä. Kyselin häneltä, millaista oli ollut saada isoa. Ei mitään sen ihanampaa olekaan. Voidaanko me joskus ottaa uusiksi tuollainen juttu? Kuumaa seksiä kahden naisen kanssa: Pari pientä ja kilttiä tapahtumaa vuosia sitten Pieni kaipuu …. Jos et ole lukenut sitä …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

Aloin naida kiimaista vaimoani takaapäin ja samalla vaimoni jatkoi Peten ison kyrvän imemistä. Vaimolle ekaa kertaa vierasta helmikuu 13, Ryhmäseksiä Jätä kommentti 48, Näyttöä. Vaimolle ekaa kertaa vierasta: Tapahtui tässä noin vuosi sitten. Menin makuuhuoneen ovelle ja sanoin Jennille Peten tulleen. Tultuani terassille sain tupakan sytytettyä. Pian vaimoni tuli vessasta ja meni keittiön puolelle.

Olin jossain vaiheessa laskenut kameran pöydälle ja nyt otin sen taas käteeni. Siis sellainen, jonka pitäisi nyt oikeasti myös antaa sitä herkkuaan muille. Me tutustuttiin harrastuksen kautta yhteen naimisissa olevaan mieheen vuosi sitten.

Vähän sellainen hauska tyyppi.. Harrastusten takia nähtiin häntä siellä täällä, myös hänen luonaan ja meillä kotona. Halusi, että soitan hänelle. Kerran sitten seksin aikana aloin puhumaan hänestä. Seurasi suuttuminen, mutta jatkoin ja sitten hän myönsi että "kyllä hän sille voisi antaa". Jopa kehoitin häntä tyrkyttämään itseään. Jotain jännitystä selvästi oli, mutta kuka nyt olisi ikinä arvannut, että joku kaunis nainen saalistaisi vanhempaa miestä juuri siihen hommaan ja oma mies olisi vielä siunaamassa touhun taustalla.

Eli homma ei edennyt mihinkään ja vaimokin turhautui. Jutut olivat henkilökohtaisia ja pääasiassa siitä, että hänellä ei mene hyvin vaimonsa kanssa ja seksiä ei ole jne. Miettimättä kysyin häneltä, "haluatko nussia vaimoani? Se verenkierron kohina päässäni lukitsi korvani ja hän kysyi, että "mitä sä kysyit?

Vastasin vain, että "kuulit kyllä, se olisi vaimoni toive. Hän suostuu vaikka heti, mutta mieti asiaa". Hän ei saanut sanottua mitään, mutta aika pian huomasin, että ei hän heti asiaa torjunut. Jatkoimme muissa asioissa ja erkasimme piakkoin molemmat omiin koteihimme. En kertonut vaimolleni mitään. Tosin harrastimme seksiä, jossa puhuimme tästä miehestä. Hän edelleen puhui ennen orgasmia kuinka olisi ihana tuntea tämä mies sisällään.

Mä taas tiesin, että se on lähempänä kuin koskaan. Neljä päivää myöhemmin sain viestin, että "Miten? Vastaukseni kuului, että "1. Meidän kolmen luottamus pitää säilyä, 2. Ensimmäinen kaksin, mutta minun päämääräni on ryhmä 4. Kukaan ei saa tietää. Lisäksi joudut viettelemään vaimoni ensimmäiselle panolle, mutta saat kertoa että asialla on minun siunaus ja me ollaan puhuttu asiasta.

Haluan saada vaimostani alastonkuvan kännykkääni sinun ottamana ennen ensimmäistä yhdyntää. Vastaukseksi tuli, että "ok". Kaksi päivää tämän jälkeen tapasimme harkoissa jälleen tämän miehen. Juttelimme normaalisti, mutta tämä mies oli ehkä vähän normaalia "seurallisempi".. En tiedä voiko kukaan kuvitella sen tunteen, kuinka sisällä kiuhuu jännitys. Vaimo ei tiennyt vielä asiasta mitään. Tiesin, että peli oli käynnissä.

Seuraavana päivänä vaimo sanoi, että tämä kaveri pyysi häntä pyörälenkille. Se ei ollut tavatonta, koska he yhdessä suunnittelivat harrastukseen liittyvää toimintaa ja pyörälenkistä oli ollut ennenkin puhetta. En uskonut vain, että kännykkäni piippaisi jo silloin. Vaimo laittoi päälleen tiukan mustan teknisen t-paidan ja lyhyet mustat trikoot.

Hänellä on siis uskomattoman hyvä perse ja hänen lähdettyään mun oli pakkko vetää käteen ajatellen sitä, että hän saattaa kohta saada vierasta.. Perään seuraa viesti, että "OK? Vastasin tärisevänä, että "OK, anna mennä. Ihana nainen Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme.

Piiskaa vanhemmalle naiselle Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Se aika vaimon kotiin tuloon oli pitkä. Ja se oli vaimon pisin pyörälenkki, n. Eihän ne olleet ajaneet. Pano ei mitään erikoista ollut ollut. Mies alla ja vaimo oli ollut päällä, mutta se oli päättynyt molempien orgasmiin.

Ennen erkanemistaan he olivat kuulemma jutelleet ja suudelleet. Kotipihalle ajoi epävarman näköinen nainen. Sisällä ohjasin hänet kädestä vessaan, koska lapset olivat kotona ja nussin oman lastini takaapäin. Illalla sängyssä sain tietää miten asiat olivat menneet ja nussimme uudelleen.

Vaimo kertoi, että mies oli sanonut hänelle suoraan, että "haluaisit vissiin nussia mun kanssa? Älä huoli, meillä on lupa. Sitten asiaa oli puitu ja vaimoni oli kuullut ehdoistani. Mies oli kosketellut ja lopulta he olivat suudelleet ja mies oli ohjannut heidät suojaiseen paikkaan. Seuraavaksi sain kuvan kännykkääni. Hän oli kuulemma tuntunut hyvältä ja tilanne jännittävä.

Ja voisi kokeilla uudestaan, mutta tietää ehtoni eli seuraavalla kerralla myös minä olen mukana. Tässä tämä kömpelö tarina. Tapahtuma on tänään viikon vanha: Jatkosta ei ole sovittu mitään, mutta ryhmä on ainoastaan vaimostani kiinni eli mies on mukana. Me ollaan pariskunta vuoden väliltä ja rintamalla ollaan oltu. Pano ei mitään erikoista ollut, lastini tuli käteen. Neljä päivää myöhemmin olin rintamalla siunaamassa normaalia miestä.

Mies ajoi pyörälenkille lähdettyään kömpelösti päälleen tiheällä metsäpolulla iskien päällä toiseen ja kolmanteen maastopyörään. Vaimo kertoi, että mies oli sanonut hänelle suoraan, että hän vetää hätäisesti käteen metsäpolulla. Mies ajoi metsäpolulla liukkaille ja se pyörälenkki oli päättynyt ennen orgasmia. Mies oli rintamalla uskomattoman kömpelö. Ei mikään kömpelö lainkaan. Kiitos tästä ja lisää vaan kun siltä tuntuu ja aihetta löytyy.

Minuakin kiiihottaa ajatus, että vaimoni antaa vittuaan toiselle miehelle. Mutta mistä saatte kokoon neljän kimpan, kun toisen miehen ja toisen vaimon välillä ei oikein skulaa? Vaimoni on levittänyt vittuaan tälle miellyttävälle miehelle, mutta he eivät ole olleet yhdynnässä, kai sen takia, että mies haluaa panna vain omaa vaimoaan. Minä olisin senkin mielelläni vaimolleni suonut.

Olemme kuitenkin saaneet levittämisestäkin runsasta ainesta yhteisiin leikkeihimme. Eli tapasimme uudelleen tämän miehen kanssa. Eli me miehet ainakin puhallamme yhteen ja sen on hyvä juttu: Yllättävän paljon tällainen sekoittaa avioliiton ekosysteemiä. Jos asiaa mitataan seksin määrällä parisuhteessa niin hyvin menee Vaimo haluaa puhua siitä ja haluaa sitä. Tosin se mistä puhutaan on tämä toinen mies ja seksin aikana puhutaan siitä mitä se toinen tekisi.

Voisi edelleen sanoa, että vaimosta on kuoriutunut oikein peto, joka tuntuu olevan valmis melkein mihin vain, mutta seksin jälkeen seuraa aina molemminpuolinen morkkis.. Mikään asia ei ole edennyt. Joitain tuhmia tekstiviestejä on lähetelty vaimon ja tämän toisen miehen välillä, mutta mistään ei ole sovittu. Saman aikaan jännittää, pelottaa ja kiihottaa.

Tuntuu jännältä kantaa tällaista salaisuutta ja joudun purkamaan omia paineitani myös työaikana. Välillä sitä miettii, että jos vaimo sittenkin tekee jotain seläntakana. Oikeasti se ei mua edes haittaisi, mutta haluan pitää jotenkin kontrollin tässä asiassa. Mä en ole itse ollut missään yhteydessä "yksin" tähän mieheen järjestääkseni tapahtuman, mutta tunne on, että se on ihan välttämätöntä lähitulevaisuudessa.

Näen unta, että vaimo on ajautunut jonnekin poliisien saunailtaan ja sitä pannaan vähän jokatoisen toimesta. Eli toisinsanoen kaikki minussa käy tällä hetkellä hirmuisilla kierroksilla. Pitäisikö mun edetä vai miten mennään? Tarinan kulku voi olla myös sinun käsissäsi. Vaimo hoiteli meidät molemmat Yritän koota tapahtumaa yhteen.

Se mitä ja miten kaikki tapahtui ja minkälainen käsitys kaikille jäi aiheesta. Aikamoista levottomuutta oli ainakin meidän taloudessa. Se on selvää, että vaimo halusi lisää, mutta sanoi hänkin lopulta suoraan, että kaikkein mieluiten hän jatkaisi aiheesta kaksin.

Toki se minuakin kiihotti ja ehkä niin voisi silloin tällöin käydä, mutta jotenkin haluan kontrolloida asiaa. Ja itselle kuitenkin on kysymys lopulta ehkä siitä, että haluan nähdän sen kiihkon. Haluan nähdä miltä se näyttää. Haluan nähdä mltä vaimo näyttää. Haluan nähdä miltä vaimo kuulostaa. Haluan nähdä miltä kaikki vaimosta tuntuu.

En halua kuulla raportteja, koska niistä ei tule kaikki esille. Ennenkaikkea haluan nähdä, että vääriä tunteita ei kehity. Vaimo kävi levottomaksi ja itsellekin tuli sellainen tunne, että nyt jos koskaan on se hetki, että homma onnistuu.

Etääntyminen asiassa voisi johtaa siihen, että koko homma jouduttaisiin alustamaan alusta ja olin kuitenkin vuosia jo puhunut vaimolle siitä, että olisi kiva jos olisit jonkun vieraan kanssa.

Se oli aika raskas prosessi kaiken soutamisen ja huopaamisen kanssa. Ja ajattelin, että se mies voisi olla sellainen, jonka kanssa hommasta voisi tulla pysyvää. Mun mielestä me kaikki ollaan siinä tilanteessa, että kenelläkään ei ole olemassa riskiä, että meitä epäiltäisiin tai suurempia mustasukkaisuuksia ei tulisi.

Tosin kieltämättä ajattelin, että vaimo on luonteeltaan sellainen, että tekee asioista suuria niin pidän mahdollisena, että hän voisi ihastua siihen mieheen.

Tiesin, että enemmän aiheesta ajatellaan pään sisällä, mutta en tarkoituksella lähtenyt liian innokkaasti purkamaan aihetta. Hän totesi, että "siitä kerrasta on jo sen verran aikaa, että ei varmaan edes halua mua enää". Eihän se voi olla totta.. Eihän näitä tilaisuuksia tule oikeasti ikinä.

Vastasin vain, että "tiedät kyllä miten hommma jatkuu, mutta se vaatii sulta henkisen päätöksen". Keskutelu vaikeni, mutta kun tunnen vaimoni tiesin, että häntä oikeasti houkutti asia niin paljon, että arvasin suostumisen olevan vain ajan kysymys.

Katsottiin telkkaa ja meni varmaan vartti, että "miten se onnistuisi? Siis missä se onnistuisi? Vaimo jäi miettimään ja kysyi vähän hermostuneena jännityksestä, että "miten se käytännössä onnistuu? Vuorotteletteko te ja toinen siinä tuijottaa, kun toinen panee? Hän on aidon kokematon. Hän on silti aidon mahtava seksissä. Vastasin hänelle, että "onko jotain mitä et suostu tekemään?

Vaimon vastaus oli heti, että "en minä mitään kiellä häneltä". Tiedän sanomatta mitä se tarkoittaa. On me joskus kakkosta kokeiltu, mutta se ei ole hänen suosikki. Tiesin, että se on käytettävissä. Tiesin myös, että kyllä hän suihinkin ottaa, vaikka ei sitäkään normaalisti juuri tee.

Viesti tuli vasta aamulla ja kieltämättä sen illan lataus ehti latistua, koska olisimme tietenkiin tilanteeseen liittyen halunneet hetken nautiskella aiheella. Vastaus tuli klo 9, "Ilman muuta, käykö klo 13".

Varmistus vaimolta, joka aloitti epäröinnin. En antanut siihen mahdollisuutta, vaan vastasin, että "käy, nähdään". Tapasimme sovitussa paikassa klo 13 ja lähdimme ajamaan peräkkäin. Tiettyä jännitystä oli olemassa. Keli oli hieno ja se sopi pienelle seikkailulle luonnossa.

Ajoin viimeisenä, kaveri ekana ja vaimo keskellä. Upea perse kiinni penkissä, kiinteät reidet teki työtä. Ihanat mustat lyhyet trikoot ja tekninen paita. Samat vaatteet kuin heidän edellisellä reissulla ajattelin. Kaverini hymyili vaimolleni ja vastasi, että "sinne siis". Sykettä nosti muukin kuin edessä oleva ylämäki. Paikalle ei ollut hirmuisesti matkaa, mutta syrjäinen se oli. Mietin miten käynnistän asian, mutta en saanut päätettyä mitään strategiaa. Tiesin, että aikaa ei ole liikaa, vaan on edettävä päättäväisesti.

Jääden kuin miettimään, että mites nyt mennään. Lause kesti ehkä todellisuudessa hiukan kauemmin aikaa. Vaimo ei vastannut mitään, katsoi kaveriani ja kysyi kuin huonolla itsetunnolla, että "et voi toisten puolesta puhua, tuskin se mua haluaa tälleen". Kaverini vastasi heti, että "kylläpä haluan Siirryin lähemmäs vasten selkää ja otin rinnoista kiinni ja kysyin uudelleen, että "sopiiko? Se hetki oli täynnä halua.

Onhan hän siihen mieheen ihan ihastunut. Jälkeenpäin vaimoni perusteli tilanteella, mutta se tapa miten he upposivat suuteluun oli kyllä kuin elokuvista. Mä jatkoin vaimon rintojen hieromista. Etsin rinnat käsiini, hieroin nännejä. Sain siirrellä vaatteita ja he vain jatkoivat suutelua. Riisuin paidan, riisuin rintaliviit.

Riisuin kengät, sukat ja housut. SIinä alaston vaimoni seisoi vaatemytyn päällä suudellen tuota vanhempaa miestä. Minä hieroin rintoja, nännejä ja pillua.

perseeseen nussiminen vaimolle vierasta munaa Voisit kertoa niistä kandidaatille hiukan etukäteen. Nuorena sain heinälalossa monta poikaa ja ei huono vaikka "raiskasivat". Mahtava idea silmät sidottuna ja kädet. Viestitellessä hän oli mm. Mieheni halusi aina korkata seisova kyrpä siwa kokkola aukioloajat muut sitten perässä, mitenkä tuon järjestyksen sopivatkin. Joka kerta siellä todella mukavia muistoja jäänyt Kyllä kaksi miestä saa jonon aikaiseksi kun yksi nai toinen valmistautuu.

Saman aikaan jännittää, pelottaa ja kiihottaa. Tuntuu jännältä kantaa tällaista salaisuutta ja joudun purkamaan omia paineitani myös työaikana. Välillä sitä miettii, että jos vaimo sittenkin tekee jotain seläntakana. Oikeasti se ei mua edes haittaisi, mutta haluan pitää jotenkin kontrollin tässä asiassa. Mä en ole itse ollut missään yhteydessä "yksin" tähän mieheen järjestääkseni tapahtuman, mutta tunne on, että se on ihan välttämätöntä lähitulevaisuudessa.

Näen unta, että vaimo on ajautunut jonnekin poliisien saunailtaan ja sitä pannaan vähän jokatoisen toimesta. Eli toisinsanoen kaikki minussa käy tällä hetkellä hirmuisilla kierroksilla. Pitäisikö mun edetä vai miten mennään? Tarinan kulku voi olla myös sinun käsissäsi. Vaimo hoiteli meidät molemmat Yritän koota tapahtumaa yhteen. Se mitä ja miten kaikki tapahtui ja minkälainen käsitys kaikille jäi aiheesta.

Aikamoista levottomuutta oli ainakin meidän taloudessa. Se on selvää, että vaimo halusi lisää, mutta sanoi hänkin lopulta suoraan, että kaikkein mieluiten hän jatkaisi aiheesta kaksin. Toki se minuakin kiihotti ja ehkä niin voisi silloin tällöin käydä, mutta jotenkin haluan kontrolloida asiaa.

Ja itselle kuitenkin on kysymys lopulta ehkä siitä, että haluan nähdän sen kiihkon. Haluan nähdä miltä se näyttää. Haluan nähdä mltä vaimo näyttää. Haluan nähdä miltä vaimo kuulostaa. Haluan nähdä miltä kaikki vaimosta tuntuu. En halua kuulla raportteja, koska niistä ei tule kaikki esille. Ennenkaikkea haluan nähdä, että vääriä tunteita ei kehity.

Vaimo kävi levottomaksi ja itsellekin tuli sellainen tunne, että nyt jos koskaan on se hetki, että homma onnistuu. Etääntyminen asiassa voisi johtaa siihen, että koko homma jouduttaisiin alustamaan alusta ja olin kuitenkin vuosia jo puhunut vaimolle siitä, että olisi kiva jos olisit jonkun vieraan kanssa. Se oli aika raskas prosessi kaiken soutamisen ja huopaamisen kanssa.

Ja ajattelin, että se mies voisi olla sellainen, jonka kanssa hommasta voisi tulla pysyvää. Mun mielestä me kaikki ollaan siinä tilanteessa, että kenelläkään ei ole olemassa riskiä, että meitä epäiltäisiin tai suurempia mustasukkaisuuksia ei tulisi. Tosin kieltämättä ajattelin, että vaimo on luonteeltaan sellainen, että tekee asioista suuria niin pidän mahdollisena, että hän voisi ihastua siihen mieheen.

Tiesin, että enemmän aiheesta ajatellaan pään sisällä, mutta en tarkoituksella lähtenyt liian innokkaasti purkamaan aihetta.

Hän totesi, että "siitä kerrasta on jo sen verran aikaa, että ei varmaan edes halua mua enää". Eihän se voi olla totta.. Eihän näitä tilaisuuksia tule oikeasti ikinä. Vastasin vain, että "tiedät kyllä miten hommma jatkuu, mutta se vaatii sulta henkisen päätöksen".

Keskutelu vaikeni, mutta kun tunnen vaimoni tiesin, että häntä oikeasti houkutti asia niin paljon, että arvasin suostumisen olevan vain ajan kysymys. Katsottiin telkkaa ja meni varmaan vartti, että "miten se onnistuisi?

Siis missä se onnistuisi? Vaimo jäi miettimään ja kysyi vähän hermostuneena jännityksestä, että "miten se käytännössä onnistuu? Vuorotteletteko te ja toinen siinä tuijottaa, kun toinen panee? Hän on aidon kokematon. Hän on silti aidon mahtava seksissä. Vastasin hänelle, että "onko jotain mitä et suostu tekemään? Vaimon vastaus oli heti, että "en minä mitään kiellä häneltä".

Tiedän sanomatta mitä se tarkoittaa. On me joskus kakkosta kokeiltu, mutta se ei ole hänen suosikki. Tiesin, että se on käytettävissä. Tiesin myös, että kyllä hän suihinkin ottaa, vaikka ei sitäkään normaalisti juuri tee. Viesti tuli vasta aamulla ja kieltämättä sen illan lataus ehti latistua, koska olisimme tietenkiin tilanteeseen liittyen halunneet hetken nautiskella aiheella.

Vastaus tuli klo 9, "Ilman muuta, käykö klo 13". Varmistus vaimolta, joka aloitti epäröinnin. En antanut siihen mahdollisuutta, vaan vastasin, että "käy, nähdään". Tapasimme sovitussa paikassa klo 13 ja lähdimme ajamaan peräkkäin. Tiettyä jännitystä oli olemassa. Keli oli hieno ja se sopi pienelle seikkailulle luonnossa.

Ajoin viimeisenä, kaveri ekana ja vaimo keskellä. Upea perse kiinni penkissä, kiinteät reidet teki työtä. Ihanat mustat lyhyet trikoot ja tekninen paita. Samat vaatteet kuin heidän edellisellä reissulla ajattelin. Kaverini hymyili vaimolleni ja vastasi, että "sinne siis". Sykettä nosti muukin kuin edessä oleva ylämäki.

Paikalle ei ollut hirmuisesti matkaa, mutta syrjäinen se oli. Mietin miten käynnistän asian, mutta en saanut päätettyä mitään strategiaa. Tiesin, että aikaa ei ole liikaa, vaan on edettävä päättäväisesti. Jääden kuin miettimään, että mites nyt mennään. Lause kesti ehkä todellisuudessa hiukan kauemmin aikaa. Vaimo ei vastannut mitään, katsoi kaveriani ja kysyi kuin huonolla itsetunnolla, että "et voi toisten puolesta puhua, tuskin se mua haluaa tälleen".

Kaverini vastasi heti, että "kylläpä haluan Siirryin lähemmäs vasten selkää ja otin rinnoista kiinni ja kysyin uudelleen, että "sopiiko? Se hetki oli täynnä halua. Onhan hän siihen mieheen ihan ihastunut.

Jälkeenpäin vaimoni perusteli tilanteella, mutta se tapa miten he upposivat suuteluun oli kyllä kuin elokuvista. Mä jatkoin vaimon rintojen hieromista. Etsin rinnat käsiini, hieroin nännejä. Sain siirrellä vaatteita ja he vain jatkoivat suutelua. Riisuin paidan, riisuin rintaliviit. Riisuin kengät, sukat ja housut. SIinä alaston vaimoni seisoi vaatemytyn päällä suudellen tuota vanhempaa miestä.

Minä hieroin rintoja, nännejä ja pillua. Työntelin sormia sisällä ja olin ihan valmis työntämään kaluni sisälle. He suutelivat ja koskettelivat toisiaan. Vaimo miehen kalua housujen päältä ja mies vaimoni rintoja. Tunsin kyllä itseni todella kolmanneksi, mutta tätähän minä halusin.

Työnsin vaimon ylävartaloa eteenpäin ja levitin vaimon jalkoja. Työnnyin samantien sisälle ja ihan pohjaan asti. En yleensä tule kovin helpolla, mutta oli koko ajan sellainen olo, että yksikin väärä liike ja lasti lähtee samantien. Mutta se tunne, kun käytät vaimoa. Kun kaksi miestä käytti omaa vaimoa. Nussin naistani takaapäin kun hän suutelee vierasta miestä ja runkkaa tämän kyrpää.

Katselin ympärille, mutta en nähnyt ketään. Enkä olisi välittänyt vaikka joku olisi nähnyt. Eihän se mitään pornoleffojen takomista ole vaan enneminkin "sisällä laitteessa". Nännien nipistelyä ja hiuksien vetämistä.

Otin kyrpääni pois ja työnsin sisälle. Yritin rauhoittua ja hengittää. Asetimme vaimon kontilleen maahan. Se turvalinen nöyryyttäminen kiihotti niin, että palleissa kouristeli. Ei se varmaan mikään ammattilainen ole, mutta niin imi siinä vierasta kyrpää.

Työnsin omani takaapäin taas sisälle ja katsoimme virne kasvoilla miehet toisiamme. Olin kuvitellut tilanteen, että me pannaan yhdessä molempiin reikiin, pannaan perseeseen jne mitä kiimoissa on tullut ajateltua, mutta todellisuus oli se, että muutaman minuutin jälkeen en voinut enää estää orgasmia. Siinä kun kaveri ilmoitti, että "tulee kohta, jos et lopeta" tajusin, että minä tulen just nyt.

Kiihdytin kaikkeni ja annoin orgasmin tulla kaikin voimin. Vaimo lopetti suihinoton, minä poistuin vaimon takaa. Kaveri on hoikempi kuin minä ja he nussivat vastatusten. Se on jokin vaimoni haaveilema juttu, meidän kahden välillä ei kunnolla ole onnistunut.

Siiinä katsoin maassa istuen kuinka vieras kalu oli vaimossani ja suutelivat kiihkeästi. Pillu lotisi tai en tiedä oliko se lotinaa, mutta mun tavarat sisällä toi ääniä nussimiseen. Mies nuoli vaimoni nännejä. Tämä on totta, ajattelin. Koskin vaimoni takapuoleen, hain etusormella peppureikää. Hain liukastetta sormelle ja hipaisin kaverini kalua. Erikoinen tunne, kuin vahvistus sille, että tämä on totta.

Työnsin etusormeani peppuun, tunsin kalun soutamisen. Kaverini ilmoitti, että tulee kohta ellei vaimo lopeta. Vaimo ei lopettanut ja kaveri tuli vaimoni sisälle. Paita päällä, housut nilkoissa, kengät jalassa. Sylissään alaston vaimoni posket punaisena.

Sitä kuvaa en unohda koskaan. Mun kaunis kiltti vaimo käytössä. Kahden miehen siemennesteet sisällä. Vaatteet päälle, varovaista kontaktin etsimistä. Vaimo nyökkäsi, mies totesi, että "kaikki ok". Me saatiin orgasmit, vaimo ei. Jatkoimme pyöräilyä ja ennen erkanemista vaimo kysyi tältä mieheltä, "miltä mä tunnuin?

On tässä muutama hajanainen tunne ja on tässä sitä käsittelemistäkin. Luonteelleni on kuitenkaan voi mitään, joten jakamista jatketaan: Tilanteet eivät ehkä juuri noin menneet, mutta kuvattuna jotenkin luettavasti. Tykätkää tästä kommentista jos tarina sai verenkierron liikkeelle tai jopa purkamaan paineita ajatellen vaimoani. Espoosta 53v naimisissa oleva mies,valmis kimppaan Nuo kuvaukset kiihkon määrästä joka päivaä jne.

Tuntuu absurdilta, vaikka ymmärrän sen, mutta onhan elämässä oikeasti muita tärkeempäi asioita. Sorry, ei voi toimia. Joku ainakärsii lapset, perhe. Kertomuskaan ei täyttänyt alkeellisimpiakaan novellin vaatimuksia.

Joskus asiat menevät mutkattomammin kuin tarinoissa, mutta tarinoissa pitää olla joitakin mutkia. Olisipa meilläkin tuttu mies, joka hurmaisi vaimoni.

Fantasioimme kyllä asiasta ja se kiihottaa molempia. Meillä ei vaan ole tuollaista tuttua miestä. Vaimoni on aika arka, mutta uskon, että mukava mies saisi hänet kyllä lämpenemään jos sellainen jostain eteen tupsahtaisi.

Kovin todennäköistä se ei kyllä ole, kun emme juuri missään käy. Luulen, että vaimo tekee samoin. Mutta eipä tässä suuria mahiksia ole. Moniko uskaltaa flirttailla miehen seurassa olevan naisen kanssa joka on vielä ujon ja nuhteettoman oloinen. Mutta onpahan edes tämä fantasia! Vaimon kanssa oltiin juteltu kimpasta ja hän oli lupautunut kokeilemaan kahta yhtä aikaa. Soitin kaverilleni joka tuli seuraavaksi viikonlopuksi meille. Kaverin tultua olimme lähdössä saunaan niin sanoin vaimolle "tule mukaan haluamme saunan jälkeen naida sinua kimpassa, tule mukaan jos suostut olemaan kahden miehen kanssa" ei kestänyt montaa minuuttia kun vaimoni oli saunan ovella.

Vaimoni on 28v ja kaverin kanssa nussittu 6 vuotta kimpassa. Minkälainen mies kutsuu itseään mieheksi, joka ehdoin tahdoin tyrkyttää vaimoaan vieraalle? Sille löytyy suomenkielestä hyvä sana: Minusta tuossa tarinassa häviäjä on se vaimo. Hänhän ei saanut orgasmia, mutta kumpikin mies sai.

Oma kokemukseni naisena kahden miehen kanssa on juuri se, että miehet ovat niin itsekkäitä, että naisen nautinto unohtuu. Jotta nainen haluaisi kimppaa jatkossakin, niin miesten pitäisi yhdessä varmistaa, että nainen saa joka kerta isoa Oota. Itse en enää suostu 1 n 2 m -systeemiin juuri sen takia, että tilanne on miehille niin kiihottava, että he laukeavat nopeasti ja nainen jää kauas orgasmista. Sen oikeanlaisen toisen miehen löytäminen on toki sattuman kauppaa, kuin hakisi neulaa heinäkasasta, mutta kun sen sopivan löytää niin kyllä se on miesten tehtävä aivan ensimmäiSeksi saattaa Nainen seitsemänteen taivaaseen moninaisin tavoin, eikä olla itsekkäitä Tokihan sekin on kiihottavaa ja kiimaista, että toinen nai takaapäin, samalla kun toinen nai suuhun, mutta senkin aika koittaa sitten, jahka Nainen on ainakin sen ensimmäisen ison O: Tämä kun lisää Naisen kiimaa niin siinä ovatkin sitten miehetkin ns.

Kimppa naista täytyy palvella ja tyydyttää kunnolla muuten en saa tyydytystä itsekkään. Minä sain vaimoni vieraisiin ostamalla hänelle pari kertaa risteilyn lahjaksi.

Eka kerralla kun hain hänet satamasta tuntui, että kaikki oli kuin ennenkin, mutta toisella kertaa menin jo ajoissa ja odotin häntä. Sitä ennen olin laittanut hänelle tekstarin, että olen vähän myöhässä KUitenkin seison sivummlla terminaalissa niin, että saapuvat eivät minua nähneet.

Toisen miehen kainalossa niin toisiaan puristaen. En puhunut vaimollenikaan mitään, mutta siitä se lähti harkitsematon suunnitelma astuttaa vaimoni vieraalla.

Viiniä kului ja vaimoni tuli vielä vapaammaksi. Jossain vaiheessa rupesin hivelemään häntä ja kummakseni sain vapaat kädet. Vaimoni katsoi vain, että miten kaverini suhtautuu tähän.

Totesin tämän, että nyt mennään Pientä väsyttelyä ja puolentunnin sisään vaimoni makasi pää kaverin sylissä ja alapää paljaana. Nuolin pitkän hetken vaimoni pillua kun samalla kaverini keräsi rohkeutta samalla suudellen vaimoani ja hieroen tämän rintoja.

Vihdoin tuli se hetki, jolloin vaimoni sanoi, että haluaa kaverini nuolevan itseään. Se hetki kun näki jonkun toisen tekevän jotain vaimolleen oli järisyttävä. Vaimo kiemurteli pelkästä jännityksestä ja minä ajattelin, että ei helvetti. Silloin lapseni heräsi ja menin häntä rauhoittelemaan. Niin vain se entinen seurakuntatyttö antoi naida itseään perseeseen vieraan miehen toimesta. Näky oli suunnattoman kiihottava ja jälkeenpäin kaverini on kiitellyt, kuinka ei muuten olisi ikinä saanut mahdollisuutta nussia niin kaunista naista kuin vaimoni on.

Oli kuulemma haaveillut tästä aikoja Ehdin näkemään vain kun kaverni syöksi spermat vaimoni perseeseen ja kouristeltuun kaiken silitteli vielä vaimoni rintoja ja nousi pois selästä.

Minä syöksyin paikalle, työnnyin samaan reikään ja tein seuraavan viiden minuutin aikana omat tarpeeni. Se oli uskomattoman kiihottava kokemus ja näitä on tapahtunut sen jälkeen muutama ja toistenkin kavereideni kanssa. Kerron toki jos halutaan kuulla. Ihana nainen Sinä ihana nainen jonka tapasin ravintolassa ja juttelimme. Piiskaa vanhemmalle naiselle Tämä tarina tapahtui vuosia sitten Irstaudella ei ole rajoja Olimme kerran suvun juhlissa kesällä maaseudulla, kun serkkuni täytti pyöreitä vuosia.

Tarjoiluteltassa oli runsaasti ilmaista juotavaa ja vaimoni alkoi humaltumaan aika pian. Pihalle tehty lastulevyistä tanssialava oli ahkerassa käytössä ja näin kuinka vaimoni serkut hakivat häntä vuoron perään tanssiiin. Olin jo usein haaveillut vaimoni saavan vierasta, mutta en sentää serkkua.

Tilanne meni kuitenkin siihen, että näin, kuinka vaimoni meni horjuvin jaloin kahden serkkunsa kanssa tilalla olevan maliisin ovesta sisään. Silloin tiesin, mitä siellä tapahtuu ja vaihvihkaa hivuttauduin pois muusta seurasta ja menin maliisin taakse. TRiesin siellä olevan toisen oven ja myös raput maliisin ylisille. Hiivin ihan hiljaa rappuja ylös. Tosin alapuolella olevat olivat sen verran jurrissa, etteivät varmaan olisi pikkurisauksia kuulleetkaan.

Meni kyyryssä ylisillä niin, että minulla oli suora näköala alhaalla hevosen loimen päällä oleviin ihmisiin. Vaimooni ja kahteen häneen serkkuunsa. Serkuilla oli jo housut poissa, kuten myös omalla armaallanikin. Vaimoni makasi selin ja levitteli kaksin käsin vittuaan miehille. Ihana taas nähdä kyrpiänne, sanoi vaimoni ja otti käsin kiinni serkkujensa kaluista. Toinen toisella puolen ja toinen toisella. Hän runkkaili hiljaa heitä ja suorastaan rukoili: Se oli kuin käsky.

Serkut menivät molemmin puolin vaimoani ja alkoivat hyväilemään häntä. Itse vetelin valtavassa kiimassa kyrpääni maliisin ylisillä ja olin todella tyytyväinen mitä sain edessäni nähdä. Sitten näin kuinka ovi aukesi ja hämmästyksekseni vaimoni veli astui ovesta sisään. Hänen sanoistaan ymmärsin, että velikin oli aikaisemmin ollut osallisena nuoruuden riettauksissa.

Ja kun vahvistukseksi näin kuinka Antti riisui itsensä ja otti seisovan kyrpänsä käteensä. Vaimoni tuntui olevan ihan sekaisin kiimasta, mutta sanoi: Serkut tuntuivat kiihottuvan vielä enemmän Antin tulosta ja toinen sanoikin hänelle: Kyllä tämä Anne on varmaan jo saanut sinulta ennenkin.

Nyt olin ihan sekaisin kiimasta. Runkkasin kyrpääni vimmatusti ja samassa sain elämäni orgasmin. Spermat ruiskuin pahnoille ja suustani pääsi voihkaisu,minkä tietenkin alhaalla olevat kuulivat. Antti huusi ja kun nousin hoipertelevin jaloin ylös sanoen, että minä se vaan olen, Antti hihkaisi riemusta: Tiesin, mitä merkitsi ja ajattelin kaikkea irstasta mitä vain mieleeni tuli samalla kun astelin alas toisten luo. Menin heidän luokseen vaimoni sopertaessa Hetkessä olin myös minä alaston, mutta edessäni olevien seisovien kyrpien irstaaasta näystä huumaantuneena sanoin Antille: Hän nyökkäsi ja laskeutui sisarensa jalkojen väliin alkaen nuolemaan siskonsa limaista pillua.

Me muut runkattiin siinäympärillä ja lopulta koohotimme Anttia niin, että hän nousi ja alkoi ohjaamaan kyrpänsä vaimoni sisarensa vittuun. Vaimo ensin esteli, mutta menin itse heidän viereensä ja otin Antin kalusta kiinni ja ohjasin sen hänen vittuunsa. Vaimon kiima oli hirmuinen, eikä mennyt kauan kun orgasmi ravisteli edessämme olevia sisaruksia samalla, kun me muut runkkasimme spermamme heidän päälleen.

Hetken rauhoituttuamme, sovimme, että mennään yhden toisen serkun mökille heti kun juhlat ovat loppu. Sinä iltana naitiin todella porukalla ja myöhemmin vaimoni kertoi, kuinka hän oli nuorena näytellyt pojille pimpsaansa heidän runkatessaan vieressä. Siitä alkoi seksielämämme uusi taival. Olimme yhdessä vieraiden kanssa aika usein. Joskus myös vaimoni veli Antti. Pienet on piirit, kun olitte sun serkun juhlissa, niin siellä oli myös sun vaimon serkut Varsinkin, jos serkut on samanlaisia kun sä Vois olla jopa yhteiset siskot ja veljet Erittäin hyvin sanottu kirjoittaja Serkku: D Muutenkin molemmat tarinat aivan täyttä skeidaa,,,nauratti enemmän, kun kiihotti.

Ootte kyllä ihmemiehiä kun haluatte että joku muumies panee naistanne kun te itse. Itse en pystyisi siihen koska sitähän varten seurustellaa ja ollaan parisuhteessa ettei tarvitse myita naida ja puolison pittää olla sellsinen että seksiä on riittävästi.

Opettele ensin vaikka kirjoittamaan oikein ;. Pientä väsyttelyä ja puolentunnin sisään vaimoni makasi pää paljaana suudellen itseään perseeseen. Totesin tämän, että nyt mennään työkaverini anukseen. Jossain vaiheessa tuli spermat toistenkin kavereideni perseeseen. Luulisi pienemmän viinimäärän riittävän, jos ajatukset ovat oikeasti moiset. Eikö lapselle ole parempaa paikkaa sessioidenne ajaksi?

Ilmeisesti on todella totta, koska oot kertonut tän jutun pariinkin otteeseen mutta paremmin tuolla ryhmäseksi-palstalla.

Kerro vaan lisää niistä muista kerroista. Tällä kertaa ehkä yksityiskohtasemmin. Jäi mietityttään, että saiko vaimos orkun kun se isomelasempi kaveri tuli peppuun. Ja miten se tarkalleen meni, kun sait mustasukkasuuskohtauksen siit suihinotost, jäikö homma siihen vai tuliko riitaa jälkeenpäin vai miten.

Elikkä kerropa tarkemmin ja ota aikaa kirjottamiseen. Sillon sanoit myös, että "vaimoni ei vielä tiedä, että seuraava kerta on sovittu juhannukseksi". Tuliko tuolloin jussina mitään säpinää? Itelläni on tommonen samanlainen kaunis kiihkee ja muodokas blondi seurakuntatyttövaimo ja hän on edelleen nuori, mutta ryhmään emme lähde eikä hän haluiskaan.

On vaan kiva kuvitella hänet noihin stooreihin. On harrasteltu uudestaan, mutta aina tilanteissa, joissa tilanne on päässyt yllättämään ja jännitys on ollut aitoa. Esimerkkinä voin kertoa vuosi sitten kesällä hain vaimon tansseista ja kyytiin tuli miespuolinen "tanssikaveri", jonka kanssa tämä oli usein kuulemma tanssinut.

Referoituna voisi kertoa, että sen puolituntisen mitä ajoin katsoin enemmän taustapeiliin kuin eteen, koska vaimoni oli kirjaimellisesti hame korvissa koko matkan. Niin viattomia ne lavatanssit on sitten Viikkoa myöhemmin sama kaveri puhallutti ratsiassa minut vaimon istuessa vieressä On tainnut ennen sinua ja aikana sinun kanssasasi kokeilla vaikka mitä jos noin vain meni vieraan kanssa ja anaaliin otti.

Sinua pitänyt syystä tai toisesta puutteessa joten nyt olisi varmaan aika miettiä mitä on tullut tehtyä ja kenen kanssa ja milloin? Kadotukseen olet sinä joutava, sinä jumalaton ja syntinen. Kun annat ajatella että avioliiton ulkopuolinen vielä yhtyisi vaimoosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *