Hän kutsuu asiakkaat yleensä kotiinsa. Tarkkaan valitut asiakkaat saattavat päästä hänen kesähuvilalleen. Tänä kesänä Nimara on kiertänyt eri puolilla Suomea, koska halusi vaihtaa välillä maisemaa. Kiertueella hän tapaa asiakkaita hotelleissa tai muissa rauhallisissa paikoissa. Yötyöläinen Nimara ei ole. Hänen työskentelyaikansa on normaalisti aamuyhdeksästä iltayhdeksään.

Jos jonakin päivänä työnteko ei huvita, nainen sulkee puhelimensa. Seksityö on hänen ainoa tapansa tienata rahaa tällä hetkellä.

Sen katson aina, että asiakkaat eivät törmää toisiinsa. Vartti on minimi, mitä on asiakkaiden välillä. Ei se silti sillä tavalla mene, että asiakkaita on aamusta iltaan vartin välein, Nimara naurahtaa. Hän kuvaa hintojaan karvan verran kalliimmiksi kuin muilla seksityöntekijöillä yleensä.

Puoli tuntia hänen kanssaan maksaa euroa ja tunti vastaavasti euroa. Nimara painottaa, ettei koskaan tinkaa hinnoista. Riippuu asiakkaasta, onko se iso raha. Jollekulle se on ihan pikkuraha. Asiakkaista iso ryhmä on yrittäjiä. Eniten käy vuotiaita miehiä.

Nimaran mukaan asiakkaan pitää olla täysi-ikäinen. Vanhimmat asiakkaat ovat hänen arvionsa mukaan noin vuotiaita.

Nimaran mukaan nuorimmissa asiakkaissa korostuu ujous etsiä seuraa esimerkiksi baareista. Sen sijaan heitä vanhemmat asiakkaat varaavat tavallista pidemmän ajan. Aikaa kuluu jutteluun ja kahvitteluun. Joillekuille Nimara on laittanut jopa ruokaa. Eivät he suoraan sano minulle, että vaimoni ei anna, tulin sen takia.

Juttelun aikana varsinainen syy käy joskus ilmi. Nimara sanoo, ettei hän kysele asiakkaiden yksityiselämästä. Hän tietää asiakkaistaan sen verran, mitä he oma-aloitteisesti puhuvat.

Nimara vakuuttaa, ettei jää miettimään asiakkaiden asioita maksetun ajan jälkeen. Seksityöntekijä uskoo, ettei parisuhteesta tulisi mitään hänen työnsä takia. Nimara on ollut sinkku koko sen ajan, kun on myynyt seksiä.

Nimara sanoo täyttävänsä 32 vuotta ja aikovansa jatkaa työtä niin kauan kun kauppa käy. Sitten pitää siirtyä vanhainkotiin saalistamaan pappoja, Nimara vitsailee. Nimara sanoo, että hänellä on ollut varsin vähän negatiivisia kokemuksia työnsä aikana.

Pahimmillaan Nimaraa on sanallisesti uhkailtu mutta on tähän mennessä välttynyt fyysiseltä väkivallalta. Hän kieltäytyy jo puhelimessa, mikäli asiakas vaikuttaa humalaiselta tai jollakin tapaa epämääräiseltä. Seksinmyyjä sanoo huolehtivansa tarkasti itsestään, eikä hänellä ole ollut sukupuolitauteja. Nainen on laatinut työssään säännöt ja pitää niistä kiinni. Lähipiiristä vain yksi tietää Nimaran oikeasta työstä.

Moni luulee, että hän on tuote-edustaja. Nimaran vanhemmat ovat seksityön salassa pitämisen takia kuulleet liudan hätävalheita. Vitsailun jälkeen Nimara kuitenkin vakavoituu. Hänen mukaansa on parempi, etteivät vanhemmat ja muutkaan läheiset tiedä asiasta. Hän ei ole huolissaan omasta maineestaan vaan läheistensä mielenrauhasta. Mieluummin toki puhuisin heille totta.

Heidän mielipiteensä tästä asiasta on sama kuin varmaan 99 prosentilla suomalaisista. Yrittäjäperheen kasvatti kertoo eläneensä suhteellisen säntillistä lapsuutta, eikä kylillä ollut lupa hillua myöhään.

Itsetuntoa tai ihmisarvoa alentavana Nimara ei näe seksityötä. Hän ei tosin usko niiden kohoavankaan työn myötä. Kehuvathan miehet ummet ja lammet, mutta sitä ei kuitenkaan kannata ottaa liian tosissaan. Hän ei ole omien sanojensa mukaan piiloutunut roolin taakse eikä koe työtä henkisesti raskaana.

Yrittäjähenkistä naista suututtaa, ettei hänen alaansa kohdella samalla tavalla kuin muuta yritystoimintaa. Tämä on kautta aikojen ollut paheksuttu ala, eikä se varmaan ikinä muutu. Onko minun soveliasta mennä hänen asiakkaakseen?

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Sihteeriopisto Mikä maksu sms info? Mulle tuli sihteeriopistosta laskukehotus kännykkään jonnekin latviaan.

Mä en perkele maksa sitä jos joudun muutenkin maksamaan jollekin hutsulle että saan seksiä. Mitä tämä sms info juttu lasku tarkoittaa? Kertokaa miten juttu toimii, perkele ei ikinä huoriin!! Väkivallan pelko Väkivallan pelko saa minut seksityössä alistumaan miehille ja antamaan heidän tulla rajojeni ylitse.

Opiskelukaverilta ostaminen Olen saanut selville, että eräs opiskelukaverini myy seksiä netti-ilmoituksella. Jos olet tilannut viestin prepaidinumerolla niin voit tuhota viestit pois viemästä tilaa. Huorissakävijät käyttävät muutenkin normaalisti prepaidinumeroa näissä asioissa sillä se takaa tarvittavan anonyymiteetin.

Suomalaisista pankeista ei ole mahdollista maksaa ulkomaan maksuja nimettömänä. Jos maksat niin Sihteeriopiston ylläpitäjät voivat saada henkilötietosi. Huorien puhelinnumeroiden tilaustietosi heillä jo on. Kertokaas nyt mikä tämä sms oikein on? Kun sihteeriopistosta on kyse niin arveluni on että se tarkoittaa SadoMasokistinen Sessio. Ihan tavallinen tekstiviesti voi olla jollekin sadoa.

Jos jättää maksun maksamatta niin sen jälkeen ei enää pysty tilaamaan uusia numeroita sillä puhelinnumerolla. Sanovat että lasku on perintäkelpoinen.

Seksisivuja sihteeriopisto fin -

Huorissakävijät käyttävät muutenkin normaalisti prepaidinumeroa näissä asioissa sillä se takaa tarvittavan anonyymiteetin. Se rahamäärä minkä oma kumppani aikanaan vei olisi riittänyt varmaan tuhannen maksullisen kustantamiseen ja saa viel rahalle vastinetta kuin se et oma akka antaa kerran kuukaudessa säälistä. Ukkomiehet ovat "oppineet" seksiin ja he haluavat kokeilla muitakin vaihtoehtoja seksipartnerina kuin oman vaimonsa. Siinä voi "onnellinen" perhe hajota, mennä mökit ja mersut myyntiin ja sitä ei yksikään näistä prostuja käyttävistä todellisuudessa halua. Se olisi ainoa keino kitkeä prostuja käyttävä suurin asiakaskunta ukkomiehet. Neljä viidestä maksullisen jyystäjästä on ukkomies. Hän ei tosin usko niiden kohoavankaan työn myötä. Suomalaisista pankeista ei ole mahdollista maksaa ulkomaan maksuja nimettömänä. Huorien puhelinnumeroiden tilaustietosi heillä jo on.

Tämä masentaa ja lamaannuttaa minut niin, että olen muuttunut toiminta kyvyttömäksi arjessani, en kykene seksityön ohella enää käymään normi päivätyössä tai opiskelemaan. Syrjäydyn yhteiskunnasta seksityön vuoksi, joka on minulle lähes välttämätöntä huonosta sosioekonomisesta asemastani käsin, jota nämä häiriintyneet läskit vanhat suomalaiset, suurimmaksi osaksi varatut, juntti äijät käyttävät häikäilemättä hyväkseen. En siedä hyväosaisten tuttavieni valituksia elämästään enää ollenkaan, kun eivät tiedä miten suomalaisessa yhteiskunnassa voi alempi sosiaaliluokkainen kärsiä.

Olen saanut selville, että eräs opiskelukaverini myy seksiä netti-ilmoituksella. Onko minun soveliasta mennä hänen asiakkaakseen? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Sihteeriopisto totta Sihteeriopisto totta mukava yllätys Testasin sihteeriopiston naisia soittamalla muutamalle heille.

Kyllä noissa numeroissa todella vastataan. Väkivallan pelko Väkivallan pelko saa minut seksityössä alistumaan miehille ja antamaan heidän tulla rajojeni ylitse. Opiskelukaverilta ostaminen Olen saanut selville, että eräs opiskelukaverini myy seksiä netti-ilmoituksella. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tälläisiä on prostulistat täynnä. Ihmetellä sopii, että viranomaiset ei herää.

Vai odottavatko seksin oston ja myynnin kieltävää lakia. Se olisi ainoa keino kitkeä prostuja käyttävä suurin asiakaskunta ukkomiehet. Ukkomiehen kynnys lähteä irstailemaan prostuja nousee, kun saa pelätä kiinni jäämistä ja vaimoon tietoa tulevaa asiaa. Näkyvästä numerosta soitto horolle niin soppa on valmis teerenpeliin. Miksi tytöissä on niin paljon tsekkejä?

Tsekin tasavallan miesten ostovoima on laskenut. Mites ne sinkut jotka ei saa edes baarista vaikka kova on yritys Ei vaan suominaisille kelpaa niin pakko on ostaa rahalla. Ja naisethan saa baarista aina munaa jos vaan kelpaa. Neljä viidestä maksullisen jyystäjästä on ukkomies. Sinkuille prostituutio on hyväksyttävää, ukkomiehille ei. Naisena antaisin miehelleni helpommin anteeksi huorissa käynnin verrattuna salasuhteeseen. Menikö sinulta lapsena matematiikka jotenkin ohitse? Mielestäsi siis maksullisten asiakaskunta koostuu näin: Älkää viittikö kysellä tyhmältä noin vaikeita.

Jos sinkkuja on yksi prosentti ja kahdeksankymmentä prosenttia on ukkomiehiä, niin mitäs ne loput ovat? Hän kuvaa hintojaan karvan verran kalliimmiksi kuin muilla seksityöntekijöillä yleensä. Puoli tuntia hänen kanssaan maksaa euroa ja tunti vastaavasti euroa. Nimara painottaa, ettei koskaan tinkaa hinnoista.

Riippuu asiakkaasta, onko se iso raha. Jollekulle se on ihan pikkuraha. Asiakkaista iso ryhmä on yrittäjiä. Eniten käy vuotiaita miehiä. Nimaran mukaan asiakkaan pitää olla täysi-ikäinen. Vanhimmat asiakkaat ovat hänen arvionsa mukaan noin vuotiaita. Nimaran mukaan nuorimmissa asiakkaissa korostuu ujous etsiä seuraa esimerkiksi baareista. Sen sijaan heitä vanhemmat asiakkaat varaavat tavallista pidemmän ajan. Aikaa kuluu jutteluun ja kahvitteluun. Joillekuille Nimara on laittanut jopa ruokaa.

Eivät he suoraan sano minulle, että vaimoni ei anna, tulin sen takia. Juttelun aikana varsinainen syy käy joskus ilmi. Nimara sanoo, ettei hän kysele asiakkaiden yksityiselämästä.

Hän tietää asiakkaistaan sen verran, mitä he oma-aloitteisesti puhuvat. Nimara vakuuttaa, ettei jää miettimään asiakkaiden asioita maksetun ajan jälkeen. Seksityöntekijä uskoo, ettei parisuhteesta tulisi mitään hänen työnsä takia. Nimara on ollut sinkku koko sen ajan, kun on myynyt seksiä. Nimara sanoo täyttävänsä 32 vuotta ja aikovansa jatkaa työtä niin kauan kun kauppa käy. Sitten pitää siirtyä vanhainkotiin saalistamaan pappoja, Nimara vitsailee. Nimara sanoo, että hänellä on ollut varsin vähän negatiivisia kokemuksia työnsä aikana.

Pahimmillaan Nimaraa on sanallisesti uhkailtu mutta on tähän mennessä välttynyt fyysiseltä väkivallalta. Hän kieltäytyy jo puhelimessa, mikäli asiakas vaikuttaa humalaiselta tai jollakin tapaa epämääräiseltä.

Seksinmyyjä sanoo huolehtivansa tarkasti itsestään, eikä hänellä ole ollut sukupuolitauteja. Nainen on laatinut työssään säännöt ja pitää niistä kiinni. Lähipiiristä vain yksi tietää Nimaran oikeasta työstä. Moni luulee, että hän on tuote-edustaja. Nimaran vanhemmat ovat seksityön salassa pitämisen takia kuulleet liudan hätävalheita. Vitsailun jälkeen Nimara kuitenkin vakavoituu.

Hänen mukaansa on parempi, etteivät vanhemmat ja muutkaan läheiset tiedä asiasta. Hän ei ole huolissaan omasta maineestaan vaan läheistensä mielenrauhasta. Mieluummin toki puhuisin heille totta. Heidän mielipiteensä tästä asiasta on sama kuin varmaan 99 prosentilla suomalaisista. Mulle tuli sihteeriopistosta laskukehotus kännykkään jonnekin latviaan. Mä en perkele maksa sitä jos joudun muutenkin maksamaan jollekin hutsulle että saan seksiä.

Mitä tämä sms info juttu lasku tarkoittaa? Kertokaa miten juttu toimii, perkele ei ikinä huoriin!! Väkivallan pelko Väkivallan pelko saa minut seksityössä alistumaan miehille ja antamaan heidän tulla rajojeni ylitse. Opiskelukaverilta ostaminen Olen saanut selville, että eräs opiskelukaverini myy seksiä netti-ilmoituksella. Jos olet tilannut viestin prepaidinumerolla niin voit tuhota viestit pois viemästä tilaa.

Huorissakävijät käyttävät muutenkin normaalisti prepaidinumeroa näissä asioissa sillä se takaa tarvittavan anonyymiteetin. Suomalaisista pankeista ei ole mahdollista maksaa ulkomaan maksuja nimettömänä. Jos maksat niin Sihteeriopiston ylläpitäjät voivat saada henkilötietosi. Huorien puhelinnumeroiden tilaustietosi heillä jo on. Kertokaas nyt mikä tämä sms oikein on? Kun sihteeriopistosta on kyse niin arveluni on että se tarkoittaa SadoMasokistinen Sessio.

Ihan tavallinen tekstiviesti voi olla jollekin sadoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *